110515

Morsning Korsning

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Alex och jag hade vår egna förfest och sen stack vi till Alex kompis Jakob. Det kom lite fler folk och sen blev det försent för att dra ut på nation och gruppen splittrades på olika håll så Alex och jag stack hem istället. Så kvällen blev inte helt lyckad men vi har riktigt jäkla roligt på vår förfest haha.

Imorse vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om. Alex var också vaken så vi gick upp tidigt och åt frukost och satt och pratade. Tillslut lyckades vi komma upp och komma igång och städa hela lägenheten och Alex satte igång och baka. Klockan 3 kom kompisar till Alex föräldrar som la in ett gott ord för oss till lägenheten som vi ville tacka. Så den familjen var här en stund och vi satt och fikade, pratade och hade det trevligt.

Alex och jag blev efter det lata och satte och och tittade på Desperate Housewives och sen beställde vi pizza, på hemleverans(!). Höjd av lathet haha, men det som är bra är att vi nu har pizza i frysen så det bara är att värma då man inte har tid eller ork att fixa middag :)


Kommentarer
Postat av: Bunny

Tycker det låter som en perfekt söndag :D

2011-05-16 @ 10:36:10
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0