the story ain't over.

Hallo!
 
Vid den här tiden för en vecka sedan så började vi avsluta en middag med ett härligt gäng på en restaurang i Valencia. Vi mötte upp med några av syrrans sambos polare och ytterligare deras några av deras polare. Åh vad jag längtar tillbaka. Det var varmt och skönt ca 20 grader och sol. Som vanligt så var det häftigt att se MotoGP live. Vi satt på huvudläktaren som låg precis ovanför paddocken (garagen). Det som var bra med denna banan var att man kunde se i stort sett hela banan från läktaren och inte bara när de svishar förbi och på tv-skärmar. Det som var lite tråkigt var att det inte riktigt gick att gå runt banan som det gjorde i Assen och Barcelona.
 
För att dra en kortare variant så var det som jag redan berättat soligt och varmt. Vi flög till Alicante och redan på Köpenhamns flygplats så mötte vi Rossi-fans som vi satt och pratade lite med dem på planet ner. Vi hade hyrt bil och sen körde vi upp till Valencia. Lägenheten som vi hyrde låg väldigt bra och det var 2 mil ut till banan. Det borde inte ta så lång tid tycker man och det gjorde det inte på lördagen. Men på söndagen, under själva race-dagen, så tog det oss två och en halvtimme att komma till banan för att det var så mycket köer. Totalt var det strax över 110 000 som besökte racet. 
 
Jag var inte jättenöjd över resultatet på MotoGP då Rossi inte blev världsmästare. Han startade sist pga ett straff och hans överklagan nekades men han lyckades köra upp sig och slutade fyra. Det är en världsmästare för mig. Han är bäst! Att höra jublet från publiken varje gång han körde om en annan förare var så underbart. 
 
Danny Kent blev världsmästare i Moto3 och det gjorde mig väldigt glad. Nu blir det en vinterpaus då vi kan ladda upp inför nästa säsong. Forza Vale!
 
 
Danny Kent
 
Valentino Rossi
 
 
Bra frukost det där heheh
 
Mycket gult ska det vara!

Kommentarer

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0