försöker igen.

Hallo!
 
Det var inte igår. Samma sak igen, man är så dålig på att skriva. En del har hänt sen sist. Björn fick förlängt året ut förra året och flyttade inte hem förräns vid årsskiftet. Det som var trevligt var att han flyttade direkt in till mig. När jag började jobba igen efter lite välförtjänt julledighet så var det ganska svårt att lämna honom på morgnarna när han låg så söt och sov i sängen. Dock så var det så trevligt att komma hem efter jobbet och han var hemma så man kunde krama och pussa på honom så mycket man ville. Oftast var det också städat och maten nästan klar. 
 
Nu är det dock så att han har fått säsongsjobb igen men denna gången så har han fått jobb på länsstyrelsen i Växjö. Det är närmre än Skara och kommunikationen är mycket enklare. Men det är ändå fruktansvärt jobbigt att först inte ha honom här, sen är han här hela tiden och nu är det tillbaka till distans igen. Han ska börja sin tredje vecka nu så det är verkligen bara i början och det är säkert därför också det är så jobbigt just nu. 
 
Nu kommer en helvecka på jobbet. Men tar man det dag för dag så ska det nog gå bra. Längtar redan väldigt mycket till fredag eftermiddag. 
 
Hörs till nästa inlägg.
 

Kommentarer
Postat av: Bunny Therése

Yaaay ett inlägg! ^_^

Svar: Ska försöka att göra fler XD
Heavy Metal

2017-04-24 @ 09:37:16
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/
Postat av: Svatantrya

Nämen, björn! Vad världen är liten:)

Svar: Just det, ni känner ju varandra :)
Heavy Metal

2017-04-28 @ 11:16:01
URL: http://svatantrya.se

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0