guardians of the galaxy 2

Hallo! 


Igårkväll så kom Björn hem igen. Vi gjorde pasta carbonara, började titta på Guardians of the Galaxy och sen gick vi och la oss för att Björn somnade i soffan. Det är inte lätt att ha ett nytt jobb. Men det är så mysigt att ha honom hemma. 

Idag tog vi det först lugnt och sen tränade jag en snabbis innan det var dags att börja göra dig i ordning. Sen tog vi bussen in till Värnhem där vi mötte upp min vän Emelie och hennes sambo. Vi åt på Olearys och sen såg vi den andra filmen utav Guardians of the Galaxy på bio. Kan verkligen rekommendera filmen. Riktigt bra! Gillar man första så kommer man tycka om denna med. 

Efter detta så handlade vi och tog bussen hem. Vi föll också som alla andra för den norska serien skam så vi såg de medan vi åt. Sen blev det glass och filmen The Terminal. Det är en av den godaste glassen som jag har ätit. Ben and Jerry's - One Sweet World, så god! 

Kaffe- och karamellglass men marshmallow swirls, salt kola och chokladbitar. Yum! 


Kommentarer
Postat av: Bunny Therése

Åååh, längtar så mycket efter att de veganska B&J glassarna ska komma till fler svenska butiker! Seriöst de godaste glassarna :D

Svar: Åh va spännande! Vill också testa! :D
Heavy Metal

2017-04-30 @ 19:10:07
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0