ready to fall

Det var riktigt länge sen jag skrev.
Palla ha en blogg egentligen. Vad är det till för nytta?
Kan du svara på det, du som läser!?

Sanna, jag saknar dig.
I lördags fick jag äntligen träffa den tjejen jag tycker så mycket om. Hoppas jag får träffa henne snart igen! :) <3

Skolan kan ta sig...

:D

Hahaha vilken natt ;p
Gick och la mig typ halv tolv och det är ju ändå ganska tidigt och och sen vid halv tre ringde min mobil. Jag kände inte igen numret så jag klickade. Efter det hade jag svårt att somna om. Halv fyra ringde det igen! Denna gången kände jag igen numret ,för det stod Henrik på skärmen, så jag svarade. Vi pratade i 20 min sen bröts det (min dumma cpmobil) och sen pratade vi 40 min till. Pratade med Henrik och Putte och sen var det någon/några andra i bakgrunden. Kan ju verkligen säga att de väckte mig för jag var inte alls trött eller jo lite men iaf så att jag inte kunde sova efter heller utan låg vaken och somnade inte förrän efter fem. Ni var iaf härliga och charmiga, killar ;p Fick mig att skratta många gånger!

Sen var det upp halv nio och en timme senare ut och gå 5 km med syrran ;) Har läst lite engelska och gjort ett internettest men jag har inte hunnit packa än. Måste göra det! :p

Imorgon ska jag få köra så länge jag orkar (tar ändå nästan 4 timmar att köra :p). Ska börja köra vid åtta så måste gå och lägga mig tidigt idag.

Aja over and out

abandon

Seriöst, jag klarar inte av att vara ensam hemma !? Jag har värsta
paniken just nu! Känns hela tiden som att någon bara ska klampa
in på mitt rum. Jag känner mig iakttagen. Jag vill bara att någon
ska krama mig och säga att det inte finns någon som ska gå in
på mitt rum och att jag inte behöver vara rädd.. Jag behöver ha
sällskap! ;_; 
Hur fan ska jag kunna flytta hemifrån?!?

Congratulations and ...

Idag fyller min älskade Therése aka Piff år. Massa grattis  till henne ^_^ <3

Jag måste få skriva av mig. Varför får man inte klä sig som man vill? Varför ska människor alltid döma en efter hur man ser ut? Jag har blivit så trött på det nu! När Therése och jag gick från skolan och sen på stan och på nova så stirrade alla på oss, det var nästan så att deras ögon ploppade ut. Vissa viskar och andra säger det t.o.m högt.
      Jag sätter på mig det jag tycker är snyggt och som tack för det så ska alla stirra på mig. Bara för att jag vågar klä mig annorlunda och inte följa trender så ska jag bli utpekad. Jag fattar inte varför man ska bli kallad "emo" för att man inte klär sig som alla andra. Jag erkänner att jag också använder ordet emo ibland.
     Idag när jag kom till skolan och ställde mig utanför skrivsalen så stod jag helt ensam och även helt själv med min stil. Alla kollade som om jag vore värsta ehm aa jag vet inte men typ galningen. Det finns faktiskt något som heter never judge the book by its cover. Ni känner inte mig, ni har ingen aning om hur jag är som person. Jag kanske är precis som du!? Men med alla fördomar så tror ni säkert att jag alltid är deprimerad och att jag skär mig m.m. Det gör jag inte! Okej att jag har mina perioder då jag är nere men det har väl ändå alla!?
     Många tror säkert också att vi som klär oss "alternativt" vill ha uppmärksamheten, men det vill väl alla andra också ha!? Jag tror inte det bara är "alterntiva" vill ha det. Jag personligen tycker inte om all uppmärksamhet och då tänker ni säkert va fan klär du dig så för då? Jag säger det igen, jag tycker det är snyggt och vill ha det! Jag har börjat sluta bry mig om vad folk tycker om mig, speciellt utseende men idag gick det över gränsen. Jag orkar inte med allas blickar men jag tänker ändå inte sluta klä mig som jag vill så därför får jag lära mig att ignorera.
     Hoppas någon har läst det jag skrivit och tar det åt sig. Jag menar verkligen vad jag skriver. Nu har jag fått sagt det och jag hade säkert kunnat fortsätta blaba på men det är säkert ingen som orkar läsa det eftersom det redan har tagits upp så mycket men nu är det iaf sagt.

RSS 2.0