remind me

Låten!<3 Beskriver en del av mina tankar just nu :) Lyssna på den!

texten:
No I don't remember
What brought us to this
What places we blindly passed
What turns we missed
When things really mattered
And we really cared
When simply being was easy
Just having you there

I was on a downslide, wasting my days
When I met you, I came to, such a lovely place
We laughed and cried our way through
The days and nights, the weeks and months 
And all the seasons, ups and downs

Remind me of how, I used to feel
Remind me of who, I used to be back when
Nothing could come between us then
That thought would never leave us

'Cus I don't remember
Love needles in the hay
The life I knew by heart, and lived everyday
The secret codes and signs, you and I, and eye to eye
Wake me up, hurt me, you have to
I forgot how to cry

Remind me of how, I used to feel
Remind me of who, I used to be back when
Nothing could come between us then
That thought would never leave us
So remind me of how, I used to feel
Remind me of who, I used to be back when
Nothing could come between us then
That thought would never leave us when
Nothing could come between us then
That thought would never leave usGlöm nu inte hålla tummarna för mig imorgon! (a) :)

"Go not to the elves for counsel, for they will say both yes and no"

Wawawiwa.
Idag gäller; ta det lugnt på förmiddagen, körlektion 14.50, träna aerobic 17.00, köra mer(?), ta det lugnt och vara nervös (även fast jag inte vill vara nervös) :)

Igår såg jag sagan om konungens återkomst så nu har jag sett hela ringen-triologin *stolt* lol ^_^ Jag ska faktiskt erkänna att jag grät i slutet av sista filmen. Jag gillar bra slut så grät väl för att det slutade bra men vissa saker var även sorgliga.
De är verkligen värda att se :)


Ha det bra och håll tummarna för mig imorgon!

everything dies

Det har slagit mig nu att jag inte tycker om filmer. Drama och allt sånt blir jag helt stressad av. Skräck ska vi inte tala om, jag är så jävla paranoid och så så det går inte. Det är kanske därför som jag egentligen inte sett så många filmer. Jag klarar inte ens av att kolla på romantiska filmer eller komedier. Jag lever mig för mycket in i filmens värld och hoppas och nästan tror att det som händer i filmen kommer att kunna hända mig också. Så klart så gör det ju aldrig det. Jag undrar när turen ska vara på min sida. När ska något hända mig?


mirror, mirror

Dagens outfit

Intohimo-tröja köpt på stagedive day out
Lila jeanskjol från New Yorker
Leopardleggings från H&M
Nitskärp från Punkt Shop
Accessoarer Punkt Shop, Glitter, hemmagjort

Idag ska jag träffa min älsklingsflicka ^_^ Det är över en vecka sen :/

Nä nu måste jag ut med hunden :p

Tschüss

still going strong

Efter allt teoriplugg idag så satte jag mig som vanligt vid datorn. Gick in på blogg.se. Tänkte läsa Fokis blogg som jag brukar göra för hon brukar ofta skriva och tipsa om roliga och knäppa saker ;p Då såg jag att hon hade en tävling där man kan vinna typ vad man ville från http://www.gadgetgirl.se/ Jag var ju bara tvungen att kolla var det var man kunde vinna. WAAH! Jag kan ju alltid försöka, brukar inte vinna men som de säger i expect reklamen "if you're not in, you can't win" ;)  Iaf så jag medverkar i tävlingen, finns på http://fokis.se/  (läs den i vilket fall ;D)
De sakerna som jag valt ut är dessa;
(kanske är lite mycket men den är så sjukt söt, kolla på den liksom!)

http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-C90-mobiltelefon.html

Annars är det en underbar brösrost :D (vår brödrost hemma har typ slutat funka och tänk va coolt det är med hello kitty-rostade mackor ;D)


Och sista ett par högtalare, mina är dåliga! är i behov av nya ;p


Iiih tänk om det kan bli min tur att få vinna något för en gång skull :D

Idag har jag druckit fyra koppar te med honung i. Hostar fortfarande :( Fick en jättehostattack nu på kvällen fick lägga mig i sängen, kunde knappt andas, det var läskigt :s
Imorgon blir det mer plugg.

HAi!


happy

Håret är nyfärgat och ikväll åker vi till nykvarn, sthlm för att gå på stagedive!


Håller just nu på att försöka packa, ska inte ha så mycket med mig men ändå ;p

Jag har gjort en polisanmälan för misshandel och äntligen finns en leende på mina läppar igen. Känns som en stor sten har lyfts bort. Jag mår bra :D (fast huvudvärken finns fortfarande kvar :/)

physical abuse

Igår stack vi inte till malmö för att kolla på dead by april :) Kajsa och jag åkte in ganska tidigt för hon skulle byta ett par jeans och sen stack vi till nrj in the park. Så efter att dba hade spelat två låtar så stack för för då kom ola ;p Vi träffades Therése, Alex och Fredric och gick till folkets park för dba:s egna spelning. Therése ditchade så Kajsa och jag gick in för att kolla på konsert. Woaw yum yum ;)
     Sen träffade vi Kim och hennes kompisar. Jag ville egentligen ta bussen hem men Kim övertalade mig med att hon skulle bjuda mig på churros :p Så Kim, Kajsa, Malin och jag stack in och köpte churros.
     Sen skulle Kajsa och jag ta bussen 23,27 och när vi skulle hoppa på så var det så klart jättemycket folk som skulle på bussen. Så kom det ett gäng med utlänningar (jag är inte rasist eller så) och började tränga sig. Min arm hamnade i någon konstig ställning och jag trodde jag skulle bryta den. Aj! Så kände jag också att någon tog tag i min rumpa och jag snodde runt och det var en från gänget. Sen kom vi iaf in i bussen och vi slapp betala ;) Eftersom det inte fanns platser längst fram så gick vi långt bak och det skulle vi inte gjort, vilket Kajsa också sa. Hela gänget med utlänningar kom och satte sig längst bak och det var högljudda som fan. De skrek och höll på.
     Helt plötsligt fick jag ett slag i huvudet. Efter ett tag fick jag ett till så jag vänder mig om och skriker "va fan håller ni på med?!" och Kajsa skrek "för helvete". Jag vågade inte sitta lutad mot sätet längre utan jag satt framlutad. Jag var så arg att jag ville gråta men tänkte att det inte är så smart för de tycker väl bara det är kul så jag bet ihop.
     Sen kom ett tuggummi och en gardin farande. Va fan liksom?! Så sa Kajsa att om de gör något mer så går vi fram i bussen. Sen började de jävlarna röka i bussen! Kajsa hörde någon säga "vågar du fimpa de i huvudet (oss alltså)". Sen out of now where känner jag något slå till mitt i huvud igen och så ser jag att Kajsa kastar tillbaka det jag fick i huvudet och vi båda reser oss upp och går fram i bussen. Alla stirrande konstigt på oss men ändå medlidande. Många i bussen pratade om hur störiga de var. Jag kollar bakåt och såg att de hade rivit ner alla gardiner och tagit loss ett armstöd. När vi nästan var framme vid sydsvenskan fick bussen ett kort motorstopp och jag kände bara nejnejnej, det här händer inte! Men chauffören fick snabbt igång bussen igen. När vi kom fram till arlöv så började de röra sig framåt och de hade tryckt på stopp. Men sen skulle inga av de hoppa av utan de skulle av på nästa hållplats. Jag tror att alla på bussen drog en lättad suck när de klev av. Eftersom det fanns nu lediga platser där bak så gick Kajsa och jag och satte oss där igen. Då såg vi att de även hade tagit sönder ett säte och Kajsa sa att det var det som de hade kastat fram mot oss och det var den som träffat mig i huvudet sista gången. Hela bussen pratade om de jobbiga killarna. Kajsa och jag satt arga som bin. När jag kom hem välde tårarna ner för kinderna. Jag var så jävla arg! Jag skrek hela tiden "jag ska anmäla dem! Ska anmäla att de trashade bussen. Jag ska anmäla de för misshandel!" Man slår fan inte folk i huvudet. Och en sak, det är fan inte konstigt att man har fördomar.! De var så jävla respektlösa! Så börjar jag tänka, är det för att jag ser ut som jag gör som de håller på så? Hade de gjort likadant om det var en "icke-emo" som satt där? Vad tänker man med när man gör så? RESPEKTLÖSA iDiOTER! Och varför sa inte busschauffören till dem?! Han sa inget under hela resan.
 

no more

Jag fattar inte.
Bryr jag mig om andra mer än vad de bryr sig om mig? Just nu känns det så.idag körde jag mycket bil :D


Malmöfestival imorgon aa ;)

nemo

Jag är tillbaka igen, missed me? :)
Det känns konstigt att vara hemma. Det är skönt men samtidigt lite tråkigt för det är kul att vara iväg.

Jag har sagt det så många gånger men nu måste jag ju göra något åt det! Jag måste skaffa mig ett nytt kontaktnät. Eller nytt och nytt, utöka det jag har iaf. Jag har ju inte så många. Inga som jag träffar iaf. Det jobbiga med att jag vill detta är att jag är blyg och har ofta svårt att träffa nya människor. Gaah vad jag hatar detta!

Igår var jag med min mamma på center syd för hon skulle kolla trädgårdsmöbler till den nya altanen i sommarstugan. Säger bara att det är kul att shoppa med sin mamma när hon är på bra humör, fick en massa kläder ;)


Lila jeanskjol från New Yorker
Lila t-shirt med stjärnor från New Yorker
Svart kjol från New Yorker
Lila skottsrutig kjol från Kappahl
Klänning (vit skjorta, svart väst och röd skottsrutig kjol) från Kappahl (ska lämnas tillbaka för det är inte jag)
Svart tröja med tryck från New Yorker
Grön zebramönstrad kjol från New Yorker

Sen köpte jag även en ny töjning (för egna pengar)


Det var väl allt för mig just nu ;)

HA DET!

RSS 2.0