it...

Jag behöver kärlek
Jag tänker på det varje levande sekund
Jag börjar bli desperat
Det är det sista jag vill bli!Kändes ju verkligen lönt att vara i skolan 8,15 ha bild och sen sticka hem för att engelskan är inställd och sen åka tillbaka till skolan för att ha dans 15,00 :p
Idag har jag typ läst hela dagen! Har fått låna "När jag hör din röst" av Carin och den är jättesvår att lägga ifrån sig. Än så länge har jag läst 300 sidor på två dagar och det kommer bli mer idag ;p Just nu är jag inne i sån läsperiod och det är så härligt att bli så uppslukad av en bok!

HA DET!

Diamonds Aren't Forever

Jag har försökt nu i två dagar att göra om min blogg men blogg.se vill inte samarbeta med mig och jag är skitsur!
Hjälp mig någon!

Tänkte berätta några av höjdpunkterna på Italien-resan. Om jag skriver allt så kommer det bli ett sjukt långt inlägg + det pallar jag inte göra ;p
Vår familj var först på hotellet och vi såg det stod några ungdomar i lobbyn med packning. Kajsa och jag trodde att de skulle åka hem (fråga inte varför vi trodde det). Efter ett tag hörde vi att de var brittiska  *smälta*
Kajsa och jag var ganska nyfikna på våra rum och det blev en besvikelse när vi kom in. Vi hade stort rum förra året (vi tre tjejer delar) och det var skitbra men detta var litet och rymde precis en dubbelsäng och en enkelsäng. Sängarna var hårda och täcket var faststoppat så det gick inte dra upp! Balkongdörren var konstig att öppna men det värsta av allt var att badrumsdörren inte gick att stänga, dörren var typ för stor XD Vår första tanke var hur fan ska vi klara detta men det gick faktiskt bra ;)
     När alla tre familjerna samlats så skulle vi ner och äta. När vi kommer in i matsalen så sitter det två långa bord fyllda med ungdomar och allas huvuden bara *zoom* mot dörren. Snacka om att känna sig uttittad ;P (detta hände varje kväll!)Det visade sig också att det var britterna. Det måste ha varit en fritidsgård eller något, det var ungdomar i blandade åldrar och sen en massa ledare. Det fanns en emo-kille där som jag tyckte var ganska söt (a)
     Första dagen med skidor. Carin och Kajsa skulle tvunget ha snowboard men de blev duktiga i slutet av veckan ;) Iaf vi va några som åkte lite längre och efter ett tag så säger Henke att han ha ont i vaden och att snowboarden klämmer där eller vad det var så han åkte tillbaka till hotellet. Vid middagen fick vi veta att Henke och Filip hittat en bh på sitt rum. What!? Hur fan hamnade den där liksom XD Det slutade med att skämtet om att Henke haft lite kul med en av de brittiska tjejerna gick hela veckan ;) Det var ju även lite konstigt att han alltid var tvungen att "gå på toa" under middagen efter att britterna gått hahaha ;p Mysteriet kommer alltid finnas där eftersom ingen vet hur den hamnade där!
     En kväll när vi kom in och skulle äta middag så hade Carin en sån kjol som sitter i midjan och sen var den ganska kort och alla de brittiska tjejerna började viska, kolla och peka på Carin. Vi bara skrattade åt det XD
     Får se vad hände mer... Britterna var allmänt störiga, de var uppe sent och gick upp jättetidigt!
      Någon av de sista dagarna när vi var ute och åkte skidor och vi stod i en liftkö hände en ganska läskig sak. Jag kände en liten lätt knuff och såg senmin pappa flyga fram och sen hör jag "VA FAAN". Det är bara Kajsa som ser henne, hon kommer med en jävla fart. Först knuffar hon lätt till min mamma och sen mig. Efter det så flyger hon av sina skidor och rätt i min pappa som flyttas minst en meter fram.! Hon ligger sen kvar på mage på marken och en kille kommer fram till henne och så säger han "Sorry, guys" till oss och säger till henne att resa sig upp men hon skakade bara på huvudet. Vi fortsatte sen upp i liften och hela familjen var sura över det som hänt. Min pappa klagade också över ont i nacken. Tjejen har helt sig själv att skylla, det stod skyltar att man skulle ta det lugnt och man ska inte ha hög fart i slutet av backar när det är en liftkö. För man kan tappa kontrollen vilket hon gjorde. Carin som hade tagit en annan backe och kom till den liften sen sa att hon hade sett någon fastspänd på sån bår. Det var säkert hon.
     Åh just det näst sista kvällen när vi skulle upp efter maten och Kajsa gick upp i förhand och kom sen ner igen så sa hon att en av britterna som satt i trappan hade kollat upp i hennes kjol när hon gick förbi XD Jag hade sprungit upp i trappan innan dess med en lössittande kjol som han säkert såg upp i också. Jag bara skrattade åt allt.
     Mot slutet va veckan började även en del av britterna bli mer artiga eller vad man ska säga och hälsade på oss. En morgon när vi tjejer gick upp från frukost så satt några av de i trappan och de sälsar när vi går förbi. Jag kom sen på att jag skulle låna en tröja av min pappa eftersom jag frös och det skulle bli kallt den dagen. Så jag sprang ner för trappan igen och när jag nästan var inne i matsalen så hörde jag "hello" men jag svarade inte eftersom det var lite sent. Jag fick nyckeln och sprang upp för trapporna och hämtade tröjan. Jag sprang sedan ner för att lämna nyckeln igen och då busvisslar någon av dem till mig, jag bara log och gick och lämnade nyckeln och sen skulle jag ju upp igen och så busvisslade någon igen XD Jag kanske ska nämna att jag endast hade underställ och en lång tjocktröja på mig haha ;p
     Min pappa och jag hamnade med två britter (inte från vårt hotell) i en kabin och jag tror det var en mamma och hennes son. Jag kunde inte låta bli att kolla på honom eftersom han såg ut som Bill i ansiktet, fast han hade gult lockigt hår så det stämde inte riktigt men ansiktet. Och sen pratade han brittiska. Snacka om att jag smälte och jag kunde ju verkligen inte låta bli att stirra även fast det är oförskämt (a) :p
De bästa banden att åka till enligt mig:
Backyard Babies
Crashdïet
Mötley Crüe
Bring Me The Horizon
Crashed 'n' Refined
Adept
Intohimo
Metro Station
Escape The Fate
Bless The Fall

     För tillfället så kommer jag inte på mer men det blev ju ändå ett skitlångt inlägg haha. Om jag kommer på något mer så får jag väl lägga till det ;)

Jag är otroligt nöjd med min redovisning, speciellt eftersom jag skrev ihop den på en eftermiddag ;)
Nä nu pallar jag inte skriva med, ha det bra allihopa!
En kram till alla som pallade läsa allt!

saved by the bell

Konserten i onsdags var underbar.
Det stod några framför oss i kön men den när de skulle sätta ut kedjan för det var bara en dörr som de skulle öpnna så hamnade vi längst fram! Och jag var den allra första som kom in i lokalen ;D
Förbandet var sådär.
Sen kom Backyard Babies!<3
Allt var så bra förutom de tre (CP) killarna. Under min favoritlåt (Fuck off an die) så hade redan en kille trängt sig fram bredvid mig och sa typ något med att han skulle döda mig men iaf sen hade hans ena kompis också kommit fram och stod bakom mig. De trängdes och knuffades. Jag pressades mot gallret, fick svårt att andas, höll på att spy, jag skrek jag grät men inget hände. Till slut så kom jag loss, jag kommer inte ihåg hur men helt plötsligt stod jag i någons famn. Jag tror det var Kims. LÄS MER OM KONSERTEN PÅ http://harajukumademedoit.blogg.se/ !!
Jag träffade Olle utanför efter konserten, det var jättekul eftersom vi inte riktigt pratat irl innan :D
Tack Therése, Kajsa och Kim för kvällen!!<33

Nu så blir mina föräldrar galna på mig att jag sitter här och skriver när vi snart ska åka så det är väl lika bra att gå.
Okej min pappa kom precis in på mitt rum och sa att jag hade för lite kläder med mig eller att jag hade för lite varma kläder med mig. Har du rotat i min väska eller?! Nej men tydligen så var min väska minst. Och?!
Aja det är väl lika bra att gå nu.
PUSS PÅ ER OCH HA ETT UNDERBART LOV!
Italien here I come! x)

Glöm inte läsa Therése blogg (länk ovan) !!!!!!!!!!
<33

erase and rewind

Snön har lagt sig vit på marken
Det knarrar så härligt under fötterna
Kylen tränger in i conversen
Sakta men säkert börjar strumporna bli våta
© Anna Källmark


Det var ett tag sen jag skrev.
Gick modevisning i helgen. Kläderna var ju inte jättesnygga men det var kul ändå :) Det var fem modeller hette Anna XD Lärde känna lite nytt folk och det var kul :)

Förra helgen bestämde jag mig verkligen för att bli blond men ville inte förstöra håret innan modevisningen så i söndags gjorde jag första  blekningen, det blev typ rödbrunt och eftersom jag hade mellanblond utväxt så blev det superblond. Inte snyggt! Kim tyckte jag såg ut som en katt och klappade mitt hår :P Blekte det en gång till igår och nu är det morotsfärgat. En morotskatt enligt Dóra :P Funderar på om jag ska bleka det en gång till innan jag åker men det är kanske bättre att låta håret vila! Just det på fredag åker jag till Italien :D Ska åka skidor. Är borta på alla hjärtans dag men det gör inget för jag tycker inte om den dagen så mycket ändå.

Konsert ikväll! Dregen*dregel* hahaha

Ha det bra på lovet allihop om jag inte hinner skriva innan!
puss på er!

Situations

Orkar inte.
Pressen.
Klarar inte.
Trycket.


Det känns som om detta kommer bli en skitvecka rent ut sagt. Har bara den känslan och därför så borde jag ju göra något åt det men jag orkar inte det, iaf inte idag.
Blä det känns som om alla har baldate förutom jag, scheisse!
Måste hitta något som kan pigga upp mig, blev lite depp.

RSS 2.0