I Don't Care

Pallar inte skriva en massa för det är ändå ingen som bryr sig^^
Men måste bara säga vilken härlig kommentar jag fick idag (om man inte räknar med alla tusen ögon som också glodde! :p); "undra om hennes pappa är jägare" XD Bara för att jag hade mina monsterfluffbenvärmare och vågar ha det!


Idag säger vi GRATTiS till Georg <3

degenerated

Var på gay bar med Sophia, Dóra och en del andra trevliga människor. Var i malmö typ vid fem och gick till triangeln där Sophia blev stylad. Sen vi satte vi oss på espresso house och sen blev den donken. Sen försökte vi hitta någonstans och sitta där det var varmt, så vi gick in på baren/china box på gustav adolfs torg. Vinylbaren var nästa stopp. Mötte upp massa människor och tillslut gick vi till bodoni där det var gay kväll. Nice kväll! (Kortaste och bästa sammanfattningen) Tog bussen och var hemma hos Dóra tre och kom sen säng efter halv fyra. Tre tjejer i samma säng ;p Jag låg i fotändan men det slutade med att jag låg ihopkurad i ett hörn XD
     Vaknade åtta och kände mig pigg, låg kvar i sängen och sen efter en stund kollade jag på klockan igen och då var klockan halv elva. Jag måste ha somnat om utan att märka det ;p Vid elva ringde min mamma. Vi skulle åka till min mormor. Jag bad henne ta med en kjol och och gick sen och sminkade mig och sen la mig igen. Sophia vaknade innan jag stack och vi satt och pratade och försökte sen få liv i Dóra men det gick inte haha. Klockan var nog halv ett då. Jag var tvungen att gå ut i bara leggings och tröja, tjocktröja och jacka. Tur att tröjan ändå var ganska lång, det var kallt! Jag ville inte ha på mig kjolen jag hade på mig kvällen innan för någon hade spillt öl på den så den stank. Känns inte så bra att ha en sån kjol på sig när man till sin mormor ;p Fick min mormors gamla cykel, så yeey jag har äntligen en cykel igen ;D
     Blev hemma ikväll, är tröött men framförallt seg^^

Jag hade bestämt mig för att bojkotta melodifestivalen i år men jag kollade ändå på finalen. SCHEiSSE VAD PiNSAMT! Sverige gör bort sig! -.-  Äh palla bry sig nu.


pusspå'na

remember

Kom på en sak till som hände på vår Italien-resa ;p Sista dagen när vi åt lunch på en resturang och när vi precis beställt vår mat så börjar de spela Basshunter - Boten Anna. SCHEiSSE! var min första tanke. Blev alltid mobbad med den låten innan. + den är ju hur gammal som helst!? 
     Jag kommer speciellt ihåg en gång för då var jag hemma hos Sanna och vi var jättefnittriga efter druckit hallonsoda (undra vad som va i den alltså O.o XD). Då var det någon kille på msn som retade mig skitmycket och kallade på boten anna hela tiden. Det var en skitkul kväll ändå ;D jävligt länge sen var det också.
     aja over and out.

Falling Rain

Hmm... blev helt depp för att jag glömde mina fysikböcker i skåpet så kan inte göra läxan till imorgon och det känns verkligen inte bra since det inte gick så bra på provet :/ Hittade lite depp-glass, tysk yoghurt glass med smak av hallon och mindre än 3% procent fett haha x)  I övrigt så har dagen har hyfsad. Ingen som bryr sig egentligen kanske.
     Ut imorgonkväll yeey lite kul ändå.

Seriöst nu börjar t.o.m mina planscher börja ge upp på mig. När jag kom hem i förr går så hade min stora cb-plansch (som Therése snott på stan till mig ;) <3) trillat ner på sängen och sen började min stora bmth plansch och den stora th live planschen släppa efter och just det den stora paramore planschen också! På tal om det så trillar min playlist från Backyard Babies ner hela tiden också! De har hållt sig så bra men nu börjar de ge upp. Tecken på något?

Kom igen snö i Skåne nu!? Jobbiga när det snöar är att det blir så slaskigt sen och kallt men det värsta av allt är ju att tvn inte fungerar haha XD skämt åsido.  Nä nu ska jag...ehm...vet inte men förmodligen dra från datorn. BYEBYE!

shake it

Ganska nice daga idag. Svenska 9.45 och vi kollade på film hela lektionen. Sen slutade jag för jag hade ingen tyska på eftermiddagen. Satt med Carin på bussen på väg hem och sen när jag gick ut med challe så tog jag (om)vägen genom hela Lomma till Sanna och var ute och gick med henne igen. Lika kul att prata som alltid<3 
När jag kom hem så skrev jag loggbok och och gjorde engelskan. Jag somnade och sen var det dags att ta på träningskläder och ta bussen in till Lund. Kajsa och jag tränade 90 min KiBox. Härligthärligt men nu skakar jag, bokstavligen! Har tröttat ut mina muskler antar jag. Tog i som fan, slogs, sparkades men härligt va det x')
Ja det var min dag om det var någon som var intresserad^^
pusspåer

Jag saknar min Piff!<3

the wasted generation

Min helg:
Jag tog bussen en timme tidigare i fredags för att det var prov och jag ville inte komma försent till det + jag behövde ändå in till stan. Jag köpte en mascara och sen väntade jag på 2an som Dóra satt på och så åkte vi till skolan tillsammans. Fysikprov sen ja hmm. Jag har ingen aning om hur det gick men jag hade iaf uträkningar och svar på allt men de är säkert inte rätt haha :p Sen tog jag tåget till Malmö. Där träffade jag Nic. Det var jättekul för det var så länge sen :D Vi gick lite fram och tillbaka på stan och sen fikade vi. Sen tog jag bussen hem. Bytte om och sen bussen till Lund. 18års middag/fest hemma hos Dóra. Åt god mat. Det var kul :) Hon fick en konsertbiljett till Sonic Syndicate och Deathstars + ett cafébesök när hon hon vill på vår bekostnad ;) Tog bussen hem och var hemma vid tolv.

Lördag, trött hela dagen. Läste mycket, fastnat i denna boken också (Ljudet av ditt hjärta). Skulle egentligen till Tova på kvällen p filmkväll men jag orkade inte :/ Kajsa och jag satt och kolla på Twilight på datorn istället :p

Söndag, latdag. Tog ett skönt bad, hade ansiktsscrub och sen ansiktsmask. Kajsa skrattade sjukt mycket när hon såg mig ;p Sen har jag spelat lite guitar hero, läst min bok och nu sitter jag här. Lyssnar på musik och gör en film :)


Myspys^^

Ledig imorgon. Först göra pa med Dóra, sen körlektion och sen ut och gå med Sanna på kvällen.

hahaha kiiill me XD


RSS 2.0