100831 - I need you

Morsning Korsning

Idag blev det ingen simning för jag fick så ont i ryggen igår så det blir bara afro idag. Men man ska ju börja lugnt så ;)

Idag har jag än så länge sökt jobb och skrivit in mig på två sajter. Nu ska jag försöka flytta undan lådorna och de så att vi kan handla färg och sen måla :D


100830

Morsning Korsning

Idag var jag duktig och gick upp till simhallen, simmade 25x30 och gick sen hem. Pjuh det var jobbigt eftersom jag inte har tränat på hur länge som helst.

Annars har jag rensat ur skrivbordet, lagat cykeln (med hjälp av far) och tvättat den.

Eftersom jag inte har så mycket mer att säga så kan jag visa mina fina ring som jag köpte i fredags :D


100829 - at my funeral

Morsning Korsning

Min helg

Fredag; var med Carin på Center Syd för hon hade lagt undan ett par skor och sen fikade vi. Sen kom mor och Kajsa och dit och så åkte vi hem tillsammans. Den blev en skjorta och en ring shoppat för min del fast skjortan ska tillbaka.

Lördag; Fick träningskort av min mamma så nu jäklar. Var på Lions loppmarknad, fyndade fyra ramar fast tyvärr va de antingen för stora eller för små men de ska nog gå att använda ändå. Kajsa och jag satt barnvakt åt fyra småbusiga ungar och vi kollade på Lilla Sjöjungfrun.

Söndag; Vaknade sent för alarmet på mobilen är sjukt. Kollade på Törnrosa. Var på Lions igen och denna gången blev det tre böcker, tre tidningar och två shotglas, mycket billigt. Rensade sedan på skrivbordet och hyllan ovanför. Allt som jag ville ha kvar är nerpackad i lådor. Det är tomt nu.

Imorgon ska det simmas, söka jobb, rensa ur skrivbordet och möjligt mer så att det, soffan och förmodligen tv-bänken kan åka ut. För sen ska det målas :D

Hoppas alla har det bra!


100826 - with my heart

Morsning Korsning

Wie min bok kom idag :D
Började läsa lite ur den i somras för de första sidorna var med i Cosmopolitan och jag blev helt fast.!
Så nu ska jag skicka iväg lite jobbansökningar och sen sätta mig och läsa.
Mysmysmys ^_^  


100826

Morsning Korsning

Var inne på malmöfestivalen igår och skulle se Adept, Crazy Lixx och The Haunted. Men eftersom det blåste så mycket på posthusplatsen så blev Adept och The Haunted flyttade till senare tid och till stora scenen på stortorget och Crazy Lixx ställde in helt. Lite synd tycker jag för jag hade velat se dem. Men jag fick iaf se Adept och det var sjukt nice :D Kajsa och jag höll på att bli indragna i moshen men vi klarade oss pjuh.

Idag ska jag försöka vara duktig och börja rensa i mitt rum så tjingeling :)


100824

Morsning Korsning

Dagens oufit


Jacka - Primark
Tjocktröja - H&M
T-shirt - Kina
Långt vitt linne - Gina Tricot
Leggings - H&M
Converse - Kina

Det blev mysoutfit idag.
Carin och jag hälsade på Kajsa på hennes nya jobb, på hembageriet ;D


100801

Morsning Korsning

Since jag inte har något att skriva eller någon större lust att skriva så kommer det vara uppehåll i bloggen ett tag.


RSS 2.0