100616 - the sun

Morsning Korsning

Min dag i bilder:

Me.


Buss till Sandby.


Till Therése :D


Jag fick en liten present som jag blev jätteglad för! Hello Kitty örhängen, fick dock ingen bra bild.


Åt kakor, drack flädersaft, pratade och tittade på roliga moln.


Buss hem.

Tack för en underbar dag min snygging!<3
Trots att jag brände näsan m.m haha.


100609 - sjung om studentens lyckliga dag

Morsning Korsning

1 år sedan idag! Det är sjukt vad tiden gått fort!

Jag hade som man kanske ser regn på min student. Kajsa tog studenten igår och hon hade jättefint väder, hon hade tur (men jag hade sol på min bal och hon regn så det jämnar ju ut sig haha). Det var länge sen jag såg henne så lycklig som hon var igår när hon sprang ut och sen när hon stod på flaket! Hämtade henne efter att hon åkt klart och det blev nervevade rutor, hög musik och en student halvt hängade ut genom fönstret typ haha. Sen hade vi en liten mottagning här hemma med lite släkt och vänner innan Kajsa stack på efterfesten på tegnérs (jag hämtade henne sen vid tre på natten).

Idag tar Katrin studenten och hon har inte haft riktigt lika tur med vädret. Ska åka hem till henne snart. Och imorgon är det dags för Carin och jag hoppas att vädret blir bra då också.


100606 - du gamla du fria...

Morsning Korsning

Jag suger på att uppdatera men kan berätta lite snabbt vad som hänt. Hade avskedsmiddag på jobbet i torsdag med god mat och lite presentutdelning. Sista dagen  i fredags och nu känns det lite konstigt och sorgligt att det är slut faktiskt. Sen har det varit mest chillhelg. Köpte en skjorta och långt linne smo jag ska ha på Kajsas student. Idag har det blivit mycket städande eftersom vi får gäster imorgon. Sen är det studenter hela veckan och på fredag åker jag till Sthlm men kommer hem igen på söndag. Får se om jag hinner uppdatera något i veckan haha ;)Yea juste det är sveriges nationaldag idag.


100602 - without you

Morsning Korsning

Det har varit en underbar dag och jag han ändå knappt varit ute, eller jag var ute och gick med Ebbe en runda efter lunch. Jag var och hämtade Lovisa på dagis och sen var vi på en lekplats och hade lite fika och sen hem och sen satt vi iofs ute och åt grillat men mer än det blev det inte. Har blivit lite antisol tror jag ehe. Tror nog det beror lite på att solen inte varit framme så mycket med värme så man har inte vant sig än. Jag hoppas ändå att solen håller i sig nu!

Vid den här tiden i fjol;


100602

Morsning Korsning

Idag är det 1 år sen studentbalen

Kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan jag gick på den röda mattan, åt god mat och dansade hela natten. Igår var det Kajsas tur att få uppleva det. Bilder kommer sen :)


RSS 2.0