101130

Morsning Korsning

Sista november idag, tiden har gått fort! Kan inte riktigt fatta det. Imorgon är det 1 december och dags för nedräkningen till julafton och årets slut. Dags för att fixa julklappar igen, kändes som att det inte var så himla längesen man gjorde det sist ändå.

Tror inte jag har feber idag, har inte orkat kolla än. Men är fortfarande lite förkyld. Är lite nere just nu och mår lite illa men det kan vara biverkning från min medicin.

Har precis städat undan lite i lägenheten. Borde ta ut Charles en sväng så det är väl bäst att jag tar på mig riktigt mycket med kläder och gör det. Sen är det dags att skriva en packlista och börja packa för imorgon åker vi ju! Vi ska försöka att ha minimal packning med oss för att underlätta.


Ich heute.
(Pallar inte linser, smink och platta håret)


101129 - light me up

Morsning Korsning


101129

Morsning Korsning

Idag hade jag ingen feber men det kändes som om jag hade en golfboll i halsen. Den gock dock bort efter te och halstabletter vilket var skönt. Jag klädde på mig riktigt ordentligt för att gå ut med challe och bort till biblioteket men när jag kom dit så såg jag att de inte öppnade förrän 1 idag och jag var där halv elva. Lite småsur och frusen gick jag hem igen. Mötte grannen på vägen så vi hade sällskap hem och Charles ville in dit så han fick vara där inne i drygt två timmar innan jag kom och hämtade honom. Det var skönt för då kunde jag duscha och få upp värmen igen utan att ha en hund springades vid fötterna. Jag pallade inte gå ner till biblioteket igen sen så jag ringde ner och bad de hämta hem boken ist hehe ;) 
 
Vågade inte jobba idag och vet inte om jag vågar imorgon. Vill ju inte bli ännu mer sjuk för då kanske hela Sthlm-resan går åt pipan. Får fundera litle på det :/

Nu är det dags att hänga upp julstjärnorna i fönstret och sen koka min femte kopp te idag och typ titta på tv eller film.

Tjingeling!


101128

Morsning Korsning

Kul att jag i morse vaknade upp med 38,5 graders feber och lite förkylning när jag bestämt att träffa en vän som jag inte träffat på jättelänge och där vi redan har fått ställa in två gånger innan. Blev så arg på mig själv. Fast jag mådde ju inte bra igår kväll. Hade ont i halsen och kände mig hängig.

Igår var Kajsa och jag i Malmö och julklappsshoppade lite, Det var mysigt :) Så nu är det inte riktigt lika mycket kvar att fixa hehe.

Imorgon ska jag viila upp mig så att jag är frisk tills på onsdag för då ska Kajsa och jag till Sthlm. Vi ska busa lite med Caspian och sen på torsdag så kommer självaste Kat Von D på boksignering!! Scheisse, it's azuum! Hoppas bara jag hinner för vi tar tåget hem sen för Kajsa ska jobba på fredag. Jag kan inte förklara hur ledsen jag kommer bli om jag inte hinner komma in på signering så jag hoppas att alla håller tummarna för att vi kommer hinna ;DNu ska jag sätta på en film och sen sova tidigt. För sömn är ju den bästa medicinen ;)


101125 - Lass und laufen

Morsning Korsning


101125

Morsning Korsning

Igår jobbade jag som fritidspedagog/lärare i en 2-3. Det var lite läskigt att lämnas själv med barnen som lärare men det gick bra, de var snälla :) Jobbade heldag så när jag kom hem var jag riktigt trött och somnade direkt när jag la mig för att läsa. Min far var sen inne och väckte mig väldigt elakt med brandvarnaren! Jag blev skitsur. Den hade slut på batteri så han hade köpt nya och ville väl visa det. Hans ursäkt; jag visste inte att du sov. Haha jaja ingen större skada skedd ändå.

Idag är det inget jobb men mår inte på topp ändå så det är skönt med en hemmadag. Ska försöka ta och städa mitt rum och plocka undan lite i lägenheten. Sen ska jag bara ligga i sängen och läsa :D


101121 - rotten

Morsning Korsning

Idag fick jag inget roligt uppvaknande. När jag kom ner i köket så låg där en massa papper på köksbordet och mina föräldrar var inte hemma. Hann nästan göra klart min frukost när de kom hem. Då fick jag reda på att våran båt har blivit stulen!?! Varför stjäler man en lite trailersegelbåt? Vem fan gör något sånt?! Jag blev så arg.! Fast är lite lugnare nu, kan dock inte förstå det än. Far säger att det är världsliga ting och aa jo det kanske han har rätt i men ändå. Jag blir helt ledsen när jag tänker på det.


101121 - in my heart

Morsning Korsning

Rolig kväll igår! Träffade folket på Malmö central och så tog vi en stadsbuss till Slussen där El Patio låg. Han på restaurangen var så otrevlig. Inget kul alls! Det tog jättelång tid för att få in maten också. Nä dit vill jag nog inte gå fler gånger.

Sen blev vi körda av Eddi och Nora upp till Möllan där vi satt på Nyhavn innan vi drog till Deep. Vi hade skitkul, alla dansade. 80-talskväll var det och de kom många bra låtar, speciellt på rockgolvet hehe. Kajsa och jag tog sista bussen hem halv tre. Jag hade velat stanna längre men vi orkade inte vänta tills nästa buss som gick sju på morgonen. Ångrar mig lite att jag stack men samtidigt var det ganska skönt att komma hem. Man ska ju sluta när det är som roligast som man säger.
(jag ser hemsk ut på bilden men det bjuder jag på)


Nästa gång blir det laserdome ;D


101120

Morsning Korsning

Nu är det dags att göra sig i ordning.


101120 - diamonds

Morsning Korsning

Grattis till en av världens snyggaste män som idag blir 24 år!!


101119

Morsning Korsning

Nämen tjena det var inte igår hehe ;) Kort sammanfattning av Lutz; mycket folk i början av öppning men sen inte så mycket. Man tröttnade lite på jobbet efter ett tag. Sista helgen jobbade jag inte till 21,30 utan det blev 19,15 på lördagen och sen 15,05 på söndagen och det var faktiskt väldigt skönt. Jag kommer dock att sakna allt folk man nu lärt känna!

Denna veckan har jag mest tagit det lugnt. I tisdag träffade jag finaste Annie och fikade med henne. En tjej som jag lärde känna på Lutz och som jag gillar jättemycket. I onsdags var jag hemma hos min lilla söta Bunnybest och tittade på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jobbade i torsdag på mitt nya jobb som testare på Sony Ericsson ;) Orkar inte gå in på så mycket mer detaljer men vi hade utbildningsdag då och sen ska vi jobba två veckor och de tror att de är v49-50. Ändå kul. På kvällen gick jag på bio med Alexandra och såg Harry Potter och Dödsrelikerna part 1 ;p Bra men läskig och lite sorglig.! Jag tycker definitivt att den är värd att se :)

Idag var jag i Lund hos min optiker och gjorde av med 1400. Det kostar mycket med undersökning och linser :(

Ikväll blir det nog myskväll hemma med antingen Idol eller film.

Åh vad jag längtar till imorgon!


101102

Morsning Korsning

Jag ska berätta vad som hänt. Onsdag och torsdag förra veckan jobbade jag på samma avdelning. I onsdags ringde de från Proffice och frågade om jag kunde komma på intervju för ett kassaarbete i en möbelbutik så i fredags åkte jag in till Malmö för att gå på gruppintervju. Där fick jag reda på att de behövde x-tra personal de två första invigningsveckorna på XXXLutz. Ett österrikiskt möbelföretag. Efter intervjun fick man vänta ett tag och fick man ett samtal så skulle man komma tillbaka senare och skriva kontrakt. De sökte mycket folk. Jag fick det! Men jag visste inte riktigt om jag ville ha det längre eftersom det var två veckor i sträck.
På kvällen åkte jag hem till Therése och tittade på Idol. Mycket mysigt.

I lördags var familjen först i Malmö och sen på kvällen körde jag till Odarslöv på Halloweenfest. Jag fick dock åka hem tidigt eftersom jag hade min första utbildningsdag kl 8 på söndagen.

Gick upp tidigt i söndags och körde till Lutz. Hade panik när jag kom hem för det var så mycket att komma ihåg. Det är inte bara att skanna varor och ta betalt utan varorna kan ligga på ett bonuskort som en säljare i butiken fixar, det finns reserveringssedlar. Köpordrar som är viktiga eftersom det är varor över tusen kr och man måste hålla koll på leverans, om kunderna vill hämta de samma dag eller annan dag. Det är handpenning, faktura och en massa. Det är joobbigt.

Idag är det tisdag och det var min sista utbildningsdag och imorgon börjar det på riktigt. SCHEiSSE! Jag tror att jag kommer vara lite off nu för så här ser mitt schema ut för de närmsta två veckorna;
Söndag (31/10) 8,00-13,00
Måndag (1/11) 8,00-13,00
Tisdag (2/11) 8,00-13,00
Onsdag (3/11) 8,30-15,30
Torsdag (4/11) 8,30-15,30
Fredag (5/11) 8,30-15,30
Lördag (6/11) 8,30-15,30
Söndag (7/11) 8,30-15,30
Måndag (8/11) 8,30-15,30
Tisdag (9/11) LEDiG
Onsdag (10/11) LEDiG
Torsdag (11/11) 8,30-15,30
Fredag (12/11) 8,30-15,30
Lördag (13/11) 8,30-21,30
Söndag (14/11) 8,30-21,30

Det är skönt att jag har dagspassen alla dagar förutom sista helgen. Då jobbar all x-tra personal de tiderna och jag kommer döö..! Det är också skönt med två dagar ledigt. Men det är ju bara två veckor av mitt liv och jag tjänar ganska bra och så är det ju ett väldigt bra erfarenhet + ser bra ut ut på CV:et ;) 

Önska mig lycka till!


RSS 2.0