100930

Morsning Korsning

Ungefär min känsla idag


Sista september var det idag, imorgon är det oktober. Scheisse...


Mein Zimmer

Morsning Korsning


100929

Morsning Korsning

Idag kom snyggaste hem till mig och fikade och pratade. Det var mycket mysigt! Nu ska jag titta på top model och sen ska jag lägga mig i ett skönt bad. Det blir en myskväll ikväll. 

Imorgon ska jag jobba 8,00-15,00 på ett fritids. Wish me luck :)

 


100928

Morsning Korsning

Fick jobbsms i morse och ringde tillbaka några gånger men det var ingen som svarade. Jag gick upp och bestämde mig för att göra mig i ordning och sen ringa igen. Precis när jag tänkte ringa tillbaka så fick jag ett sms om att platsen var tagen så det var ju lite otur. Gick ner för att äta frukost och då fick jag ett nytt sms men där fanns inget nummer att ringa tillbaka på så där var inte så mycket att göra.

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och tänker börja söka fler jobb.
Önska mig lycka till :)


100927 - You don't want me, you don't need me

Morsning Korsning

Tjosan hejsan svejsan. Det har varit lite dåligt med bloggandet denna helgen. Kan berätta lite snabbt om vad som hänt. I fredags slutade jag jobba 12 och då träffade jag snyggaste och vi stack ner till bageriet och åt lunch/fikade. När jag sen kom hem så städade jag och på kvällen vid tio fick vi gäster, min ena faster och hennes man.

I lördags gick vi upp tidigt, de vuxna skulle till Tyskland och Kajsa och jag skulle åka till Lödde för att träna Zumba. Ledaren för detta passet var dålig och man hängde inte med alls så därför blev man inte speciellt trött. Vi duschade, gjorde oss i ordning och åkte sen till Center Syd. Blev bara shoppat ett nagellack och hårpiller. Vi tittade på en modevisning och sen stack vi till ICA Maxi där de bjöd på tårta, kaffe och popcorn!! :D

Söndag var det egentligen planerat med träning med det blev inställt för ledaren var sjuk. Men Kajsa och jag gick istället till Lindallén där de hade 10% på sina produkter och en massa gratis prova på saker. Jag fick lite massage och jäklar var det gjorde ont! Trycka ut spänningar och knutar. Jag har fortfarande jätteont! Fick även en kinesisk face-reading. Det var riktigt spännande! Han kunde berätta en massa saker om en genom att bara kolla på ansiktet. Väldigt spännande men också väldigt läskigt!

Idag har jag inte fått någt jobbsms alls så har suttit vid datorn, sökt lite jobb och var även och lämnade mitt CV på Kajgatan 34.

Ska snart iväg och posta brev och sen handla lite.
Peace out


100922

Morsning Korsning

Idag var det förlängt jobb till 16,00 ist för 12,00 på Humlan. Det gick bra idag och tiden gick ganska fort. Den killen jag skulle vara x-tra stöd åt denna veckan var sjuk igår och idag så det var inte riktigt lika jobbigt att jobba.
Cyklade snabbt hem efter jobbet och gick ut med Challe. Lämnade cykeln utanför Kajsas jobb och sen gick jag hem och la mig i soffan en stund innan mina föräldrar kom hem och vi stack ner och tog upp båten.

Nu ska jag kolla klart på Idol och sen blir det lite mer tv innan sängen kallar.

Imorgon är det jobb 9-12 Pilängen, Humlan och sen 13,30-15,30 Strandängen, Räkan.

ChaCha!


100920

Morsning Korsning

Idag var det jobb 9-12 på Pilängen, Humlan och när vi hade samling så ringde rektorn och kl 13 var jag på Strandängen, Sjöhästan till 16,30. Mer jobb än jag hade planerat och därför rök dagens planer, vilket var städa klart rummet, badrummet m.m.

Eftersom det var så kallt igår så hade jag jeans, långärmad tröja, t-shirt och tjocktröja och för att inte frysa när vi var ute så åkte vinterjackan fram och mor hittade ett par fodrade höga fake-converse på vinden när hon skulle kolla om det fanns mer att sälja. Skorna är Kajsas men hon är snäll och lånar ut de till mig då hon bara är inne på sitt jobb ^_^



Är riktigt trött nu och har huvudvärk. Har haft det hela dagen men är värre nu. Ska titta på Ullared och Svenska New York fruar innan jag nog faktiskt ska ta och fundera på att sova.

Imorgon är det jobb på Humlan 9-12.
Sen ska Kajsa och jag simma och ha lite "spa".

Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!


100919

Morsning Korsning

Den vanliga söndagsångesten idag då. Jag har varit duktig och gått och röstat även fast jag inte vet om det blev rätt, det är så svårt! Har även tjänat lite pengar idag för vi var och sålde en massa grejer på loppis i Malmö. Det var helt galet! Folk börjar ju liksom riva i allt innan man ena fått upp det. Jag flippade ut totalt, klarar inte av sånt höll nästan på att gråta. Så jag åkte med far hem igen istället och städade rummet. Blev precis klar med rummet, eller nästan iaf hehe. Har rensat lite mer, dammsugit, dammat och tvättat fönster. Hade tänkt att våttorka golvet också men har inte hunnit det.

I fredags var det faktiskt ganska kul att jobba :) Några av ungarna var så himla söta. Var trött när jag kom hem, tittade på Idol på kvällen och la mig tidigt.

Igår blev jag väckt av dörrklockan och jag blev skiträdd men det var bara mina föräldrar som inte hade nycklar med sig och Kajsa hade låst när hon gick till jobbet. Sen var mor och jag duktiga och gick och tränade. Tog en sväng på Nova när Kajsa slutade men jag mådde inte speciellt bra. Bytte min klänning till en strl mindre och sen gick som en zombie bakom de andra. Mådde lite bättre sen på kvällen och körde mor och far in till Lund för de skulle på fest. Kajsa och jag passade då också på att handla mat på Ica Kvantum.

Vi åt, tittade på dansfeber och sen lite vänner innan Kajsa somnade. Jag dukade undan allt och plockade ur och in i diskmaskinen innan jag gick upp på mitt rum och satte på en film medan jag väntade på att höra från mor och far. Jag försökte väcka Kajsa men det är typ omöjligt att få upp henne i soffan när hon väl somnat. Jag kände mig själv trött så stängde av och somnade. Halv ett ringde föräldrarna och sa att de ville bli hämtade. När vi väl var hemma igen så hade jag svårt att somna om så klart.

Nu tänkte jag gå ner och se om jag kan hjälpa till med maten.
TTYL!


100916

Morsning Korsning

Gårdagens outfit:

Byxor - H&M (Kajsas)
Linne - H&M

Tjocktröja med egensatta nitar- Gina
Jacka - Primark
Nitskärp - Punkt Shop


Igår blev det shoppat en hel del faktiskt hehe. Även fast jag inte var på supershoppinghumör så blev det ändå att masa sig in i provrummen och prova lite kläder. Stackars Therése fick bara sitta utanför, vänta och ha tråkigt. Förlåt vännen! Jag fick shoppat 2 par trosor på rea och 5 par strumpor på H&M (presentkort), leggings och linne/klänning till festen innan Therése var tvungen och gå för hon skulle möta upp sin pojkvän i stan.

Jag gick in på skopunkten för att se om jag kunde hitta ett par inneskor till jobbet och yea I joined the dark side. Jag köpte ett par foppa-tofflor...dock inte äkta men ändå. Tror att de kommer vara nyttig på jobbet även fast de är ruggigt fula. Det blev även ett par nya mysiga innetofflor att ha hemma och eftersom jag köpte två par så fick jag de billigaste på köpet :)

Sen sprang jag in på Stadium där jag hade 10 min på mig innan bussen skulle gå. Provade först två träningslinnen (det var två för 199kr) och tänkte köpa de men ångrade de mig och tog en strl mindre och sprang till provrummet för att testa de ist och de satt bättre. Skyndade till kassan och betalade hos den långsamma expediten och sprang sen för att hinna med bussen. Kom precis när den kom så jag hade tur :) Fick sen vänta några minuter inne i stan i ösregn på Lommabussen skulle komma. Tur att det finns busshållplatser med tak.

Idag jobbade jag... Jag trodde att jag skulle få följa med en avdelning på en utflykt idag men när jag kom dit så var tydligen en vikarie sjuk så jag fick stanna på avdelningen där de hade samlat de barn som inte skulle med på utflykten istället. Det var iofs ganska skönt att vara inne (även fast vi var ute kanske en timme innan lunch) för det var sjukt kallt idag! Jag fick ta hand om den killen idag som jag ska vara x-tra stöd åt nästa vecka. Så nu vet jag lite grann om vad som gäller då. Det som är skönt är att det bara är 3 timmar nästa vecka och idag var det 4,5.

Jag ska jobba på samma avdelning imorgon fast han killen är ledig imorgon så det blir de andra barnen.

Fick sluta tio min tidigare för jag inte hade haft någon rast och och nästa de första jag gjorde var att slänga på mig ett par mjukisbyxor, jag kallar de för mina "Tom-byxor" eftersom det är strl XXL och de är stora haha och mina nya mysskor, slängde mig i soffan och åt min lunch. Har varit så himla trött idag iaf nu på eftermiddagen och tidiga kvällen får man ju säga. Pallar inte jobba imorgon men det är bara att rycka upp sig och tänka att jag tjänar ju pengar på det och att efter jag har jobbat de timmarna så är det helg!

Nu är det snart dags för mat och sen träning med magont men aja så ska det väl vara. Det är afro idag så det ska bli kul :)


100915

Morsning Korsning

Lyssnar på TH och BMTH två av mina favvoband och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag. Jag steg upp tjugo över sju idag för att duscha och se om jag fick några jobb. Jag fick ett sms från vikariepoolen när jag stod i duschen men någon annan hann före och sen fick jag ett samtal när jag sköljde ur min inpackning från dolt nummer, det var säkert också jobb men kunde inte ringa tillbaka eftersom det var dolt nummer.

Så idag blir en ledig dag och tur är väl det när jag har bestämt att åka till Nova med Therése :D Behöver hitta en klänning till festen den 2 oktober, hittar jag ingen så får jag leta igenom garderoben. Sen behöver jag hitta ett par nya jeans eller jeggings och ett par inneskor att ha när jag jobbar.

Back to the clothes now!


100913 - better of...

Morsning Korsning

Igår kväll vid halv tio fick jag ett sms där de frågade om jag kunde jobba idag och så klart så tackade jag ja. Det gick bra idag och jag var på samma förskola, Strandängen, som i fredags fast på en annan avdelning. Idag har jag även fått veta att jag ska jobba på den avdelningen igen imorgon för de behöver fortfarande hjälp. På torsdag ska jag jobba, men det har jag väl sagt?!, fast på en annan förskola, Pilängen. På fredag samma skola, samma avdelning och även hela nästa vecka ska jag jobba på den avdelningen fast då är det bara mellan 9-12 men ändå. Så jag är typ fullbokad två veckor framåt.

Jag hade en liten känslosam eftermiddag men nu är det okej igen. Har precis spikat upp de sista tavlorna. Möjligtvis ska en tavla till upp men annars är rummet klart :D Ska nu ner och se om Kajsa fortf sover. Vi måste bestämma oss för om vi ska äta innan eller efter träningen hehe.

Hej och puss!


100912 - screamin'

Morsning Korsning

Imorse drömde jag något riktigt obehagligt, det var lite blandat och jag kommer bara ihåg lite grann men Kajsa var skadad, hon hade brutit benet. Jag och några andra var på något läger grej där vi skulle arbeta och sen hamnade jag helt plötsligt med en massa män som sa att de skulle sparka mig i huvudet och springa runt och jag bara satt och skrek och kunde itne göra något. Som tur var så vaknade jag innan något hann hände men det var ändå sjukt obehagligt! När jag vaknade så var klockan kvart i åtta så jag bestämde mig för att gå upp. Skulle ändå upp tidigt och så var jag ganska pigg. GIck upp åt lite frukost och sen var det bara att sätta igång med rummet. Nu är det någorlunda i ordning, det är bara lite kvar som ska fixas innan det är helt klart :)

Nu ska jag ta och äta lite lunch och varva ner lite hehe.


-Taylor Momsen-


100911

Morsning Korsning

Jobben gick bra igår, pallar itne berätta så mycket mer haha. Men jag pratade iaf med rektorn igen i slutet av dagen och fick jobb igen på torsdag och hon sa också att hon skulle ringa fler gånger nästa vecka :D

Idag gick jag upp kl 8 för att äta frukost och fem i nio åkte mor och jag och simmade. Känner mig så duktig. Sen gjorde jag mig i ordning och bjöd finaste på fika på Lomma hembageri. Vi satt och pratade tills de stängde.

Nu sitter jag hemma i soffan med täcket och funderar på vad jag ska göra ikväll.


100909

Mornsning Korsning

Grattis till Gustav en dag i efterskott!

Igår målade jag två av mina väggar men jag säger inte vilket färg än ;) Det kommer komma en bild sen när rummet är klart. Det tog nästan hela dagen att måla och på kvällen var Kajsa och jag duktiga och gick och simmade.

Jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags, det är sjukt! Men idag har jag än så länge varit på kommunen och skrivit upp mig på vikarielistan till förskolor och skolor. Nu hoppas jag på en massa jobb :D Dock blir det samma skit som förra hösten. Det vill säga att jag kan inte riktigt planera något för att jag vet inte när jag får jobb :/ Rektorn för enhet Vinstorp ringde innan jag stack till kommunen och jag ska jobba imorgon, happii ;D
Det blev lite rörigt haha hoppas ni förstår.

Nu ska jag snart ta bussen in till Malmö på en arbetsintervju. Men jag vet inte om jag vill ha jobbet. Det är karaokevärd på en nattklubb. Vet inte om det är min grej egentligen och så men ska iaf dit och se vad det är och så får vi se sen :)


-Kat von D-


100906

Morsning Korsning

Dagens outfit:

Leggings - H&M
Shorts - Shock
Tröja, egenklippt - New Yorker


Detta var min outfit till lunch ungefär. Jag har några tavelramar av metall liggandes på soffan och jag gick rätt in i de med knät. Gjorde så sjuukt ont att jag bara ramlade ner på sängen och grät. Så leggingsen fick åka  av. Otur att Challe sen hoppar på mig sen och vill ut. Fick ta på ett par knästrumpor och gå ut. De jag mötte kollade konstigt på mig när jag kom lätt haltande med shorts och knästrumpor och ett trashat knä. Men ja ja.

Idag har jag varit duktig och sökt lite jobb. Ska se om jag klarar av att träna ikväll, hoppas det.


100904

Morsning Korsning

Jahapp.

Challe kom in till mig kvart över 6 så sa till honom att han skulle gå och lägga sig igen och det gjorde han, fast i min säng haha. Sen sov han där tills mitt alarm ringde och det var kl 9(!). Gick ut med honom och sen åt vi både frukost.

Sen dess har jag klippt i en tröja, provat att locka håret haha det såg kul ut! Inget foto finns för jag plattade ner det sen hehe.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska försöka komma på något att göra och sen måste jag ha något att göra ikväll! Vill inte sitta ensam som igår. Okej att det är skönt ibland men idag känner jag att jag vill göra något! Wish me luck. Lite depp blir man ju när man inte har något att göra.


100903 - så kan det bli

Morsning Korsning

Min kväll:

Man får ju vara lite nyttig ;)

Namnam, smakar saft.

Och så kollar den jag denna filmen :D


100903 - Light me up

Dagens outfit:

Keps (gammal! + eget skrivet) - Glitter
Jeansväst - Carlings
Tjocktröja med nitar (gjort själv) - Gina
Hello Kitty tröja - H&M
Leggings - H&M


100903

Morsning Korsning

Idag är det fredag och det händer inte ett piss typ. Jag ska snart ta ut Challe en runda och sen blir det upp till simhallen för att simma. Ska passa på att använda inpackning i håret och sätta mig i bastun där det verkar bättre :)

I eftermiddag ska jag köra Kajsa och Carin till Bosarp där de ska tillbringa helgen. Om det inte händer något för min del ikväll så blir det nog lite mini hemma-spa.

Dagens låt


100902

Morsning Korsning

Idag har jag megaångest. Blä

Har försökt att söka lite jobb men nä det funkar inte. Antingen så kan man inte ansöka via e-post eller så är det fel på sidorna. Nu ska jag snart gå och simma och försöka få bort lite tankar. Jag hade vilodag från träningen igår så idag måste jag iväg hehe.

Det är redan september och det skrämmer mig lite..!


100901 - Congratz!

Morsning Korsning

Idag säger vi grattiis till världens bästa tvillingar!

<3
<3


RSS 2.0