111224 - Merry X-mas

Morsning Korsning111223

Morsning Korsning

Då var det dan före doppardagen och jag sitter i bäddsoffan hemma hos mina föräldrar. Flyttade hem till mina föräldrar i onsdags för att spendera julhelgen här. Skönt att vara hemma även fast jag saknar mitt rum i lägenheten hemma i Lund. Där hade jag dock suttit utan sällskap, här har jag min mor, far och hunden Charles (syrran är fortfarande på jobbet). Har känt mig lite nedstämd de senaste dagarna men förhoppningsvis blir det bättre imorgon.

Har väl egentligen inte så mycket mer att säga men jag hoppas alla får en riktig god jul..!


111208

Morsning Korsning


Fina Hayley


111207 - ny färg

Morsning Korsning

Två avfärgningar och en färgning senare: rödhårig igen! Fast mörkare denna gången eftersom jag var tvungen att bleka håret om det skulle bli så rött igen. Men det kommer ju att ljusna med tiden också. Min frisör valde att lägga en skonsammare avfärgning för att inte skada håret mer än vad det redan är. Nu varken känns eller ser det skadat ut vilket är skönt :)

Jag vill göra något roligt! Klockan är ganska mycket och det är för sent att höra av sig till någon och fråga om de vill hitta på något...Förresten när ska vi ha Harry Potter-maraton Therése? ;D Nu ska jag se om jag kan hitta någon film och kolla på och sen blir det nog i säng tidigt för jag ska upp till jobbet imorgon.


111207

Morsning Korsning

I måndags var jag hårmodell hos frisören där jag färgade håret sist. Dock så var det en färgkurs så det var säljaren från hårfärgningsföretaget som färgade mitt hår. Jag trodde att jag skulle få behålla min röda och bara färga utväxten men nope så var inte fallet. Jag sitter nu med lilarött hår (tänk den färgen som tanter har när de vill vara lite coola, den lilaröda) men rödcerise slingor. Jag kom hem och grät efteråt. Älskade min gamla färg som den var. Jag berättade för "min" frisör hur jag kände och hon sa att hon ordnar det. Tror hon förstod vad jag menade och ville göra mig glad igen (Vi var nämligen två tjejer som hade gått hem och gråtit). Så därför jag ska jag ner till frisören klockan 15 idag för avfärning och sedan färgning igen. Mitt stackars hår :( Som om jag inte redan har torterat det tillräckligt. Blir till att köpa inpackning och se till att ta hand om håret ordentligt! Ingen plattång, hårfön eller dylikt. Håll tummarna för att det går bra och att jag inte tappar allt hår!


RSS 2.0