111201

Morsning Korsning

Okej jag ljög lite innan. Det finns visst då saker som hänt heheh.
Jag har färgat håret rött
(tröttnade på det blonda);


Jag har tatuerat mig;


Då det var det december då ja.
Försöka komma i julstämning vilket borde vara lätt då Alex har julpyntat lägenheten, bakar och spelar julmusik hela tiden hahah. Lite svårt att tänka att det snart är jul. Vi har ett grupparbete i skolan som ska vara inne innan jul och aa vi har ju inte kommit så jättelångt. Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag lite sådär om min grupp. Vi samläser med "vanliga" Strategisk kommunikation och de två andra i min grupp kommer från den klassen så jag känner inte de sen innan som jag hade gjort med folk från min klass (Stategisk kommunikation - digitala medier).

Åh just det, har mått dåligt ett tag och därför inte heller orkast blogga riktigt. De vet inte riktigt vad det är förutom att jag har järnbrist så jag hoppas jag mår bättre nu när jag fått tabletter att äta.

Nu ska jag ta och gå och fixa lite lunch och se något avsnitt av något. Sen är det dags att plugga, städa (det är min vecka att ta köket) och packa (åker till Sthlm med syrran imorgon, men bara över helgen heheh).

Ha det


111119

Morsning Korsning

Det var verkligen sjukt länge sen jag bloggade! Det har väl egentligen inte hänt så mycket mer än att jag har pluggat mycket, jobbat och tränat. Jag har dock träffats någon av de mest underbara människor i världen, Charlotte, Matilda och pappa Anders! Ni är guld värda!

Igår hade jag min första salstenta(!). Jag hoppas verkligen att det gick bra, svarade åtminstone på allt. Håll tummarna för att det gick bra för mig ;)

Denne helgen är en slappehelg, borta från plugget.

Ha det!


RSS 2.0