110916

Morsning Korsning

Jag är verkligen superdålig på att uppdatera på bloggen. Det är så mycket i skolan nu. Bara tre veckor i skolan och vi har redan haft 3 grupparbeten med redovisningar och börjat jobba på ytterligare ett stort arbete som vi faktiskt arbetar med ett företag. Sen har vi även fått ett arbete i bildhantering som vi ska göra.

Anledningen till att jag fick lite tid att sitta och skriva ner detta nu är för att vi hade redovisning i förmiddags och nu sitter jag och väntar på feedbacken som vi ska ha 13,50. Vi träffades i gruppen till detta arbete som vi nu ska göra men det tog inte så lång tid så nu sitter jag själv i kafeterian och väntar haha. Tur att jag tog datorn med mig idag alltså. Egentligen så borde jag läsa kurslitteratur men jag gör det på tåget hem istället då alla som jag känner redan har åkt hem till Lund hehe.

Nä nu ska jag faktiskt ta och röra på mig. Får se när jag hinner uppdatera er igen men ny info.


110905 - Bättre sent än aldrig

Morsning Korsning

Jag har verkligen varit suuperdålig på att uppdatera bloggen senaste tiden. Det har varit galet mycket som hänt. Förra söndagen (den 28e) började nämligen nollningen. Dagen efter började skolan. Haft fullt upp hela veckan med att pendla till Hbg för skola och nollning. I helgen var det jobb, första gången som jag verkligen jobbade och inte hade upplärning längre lite läskigt men det gick bra och sen var det ju nollning på kvällen. Om jag inte sagt det innan så har jag precis börjat ett 3-årigt kandidatprogram i strategisk kommunikation - digitala medier. Det är vid Lund universitet fast Campus i Helsingborg.

Idag har jag varit i skolan och vi har bara gjort grupparbete. Vi har nämligen två redovisningar imorgon. Imorgonkväll är det avslutning på nollning i form av skolbal/sittning. Ska bli spännande hehe. Dock så har vi föreläsning till 17.00 och sittningen börjar 18.00. Scheisse, ska hinna fixa sig på en timme! Men det löser sig...hehe...
Tumblr_lolkqcezu71qzijdpo1_500_large
Bild från weheartit


RSS 2.0