Bekräftat: Valentino går tillbaka till Yamaha

Morsning Korsning

Valentino Rossi kommer börja köra Yamaha igen, det bekräftar den kommande stallkamraten Jorge Lorenzo i en intervju med BBC. "He said: "We are both winning riders and neither wants to lose. I think our relationship has got better, though maybe it's got better because we were in different teams. It's good news for Yamaha because we achieved a lot of good results together. It's a big motivation to have him back because I always like to have the best riders in my garage. Valentino is one of them. I assume trying to beat me will be a big motivation for him. For Yamaha, it will be a good thing, that's the most important thing."


Lorenzo also stated he does not believe Rossi’s abilities have dwindled, and expects a strong challenge from his once biggest rival. "Someone who has talent normally keeps it and doesn't lose it like this in two years. He is still young enough. He is 33; he has won a lot of races. With the Yamaha a better bike this year, it will be easier for him. It's true that us younger riders are getting stronger, more experienced and more consistent, but we have to remember that Valentino has won a lot of races. We have to respect that and keep it in mind." "Jorge Lorenzo och Valentino Rossi

Info från:
http://www.motogp.com/en/news/2012/Lorenzo%20on%20Rossi%20partnership


120814

Morsning Korsning

Det gick lite snabbare att baka igår än vad jag hade tänkt, dock misslyckades jag med båda satserna eftersom de blev platta men gott blev det i alla fall. Får kanske köpa några kakor också heheh. Eftersom jag var klar tidigt så slutade det med att jag körde ut till Bjärred och åkte longboard med Per. Det var riktigt roligt. Börjar verkligen bli sugen på att köpa en egen nu hahah.


Longboard vs skateboard


Jag i farten.
Bild från Per.


Idag är det min nästsista dag på jobbet. Jag ska luncha med Therése som äntligen fått jobb efter sommaren och efter jobbet ska jag ta mig in till Malmö och först köpa en avskedspresent till en kollega och sen ska jag fika med Elin.
120813

Morsning Korsning

Jag har varit dålig på att blogga den senaste veckan. Kan bero på att folket har börjat komma tillbaka från sina semestrar på jobbet så det har varit lite mer möten och snack och sen har jag suttit och tittat på en massa dokumentärer och bland annat andra världskriget som har varit spännande.

Har väl egentlingen inte hänt så mycket i mitt liv under denna tid men kan ta höjdpunkterna; hade mysig fika med Therése och gänget i stadsparken, seglade men mina föräldrar till Dragör i Danmark där vi sov en natt och sen seglade vi hem igen. Det var förra helgen, nu i helgen var jag på fest i lördags hos pappa Anders som äntligen är tillbaka i Lund. Gick dit med Matilda och det var så himla roligt att få träffa honom igen 3/4 av awesome-gruppen var samlade igen! <3
Igår körde Alex och jag till Skrylle och sen gick vid milen och vi fick pratat en massa. Det var bra att vi fick pratat, hon hjälpte mig lite med några "problem" som uppstått. Sen körde vi till Lomma för jag hade lovat att vattna blommorna hos mina föräldrar nu när dem är iväg i några dagar. Vi stannade i lägenheten och tittade på handbollsmatchen och sen körde jag henne hem till hennes föräldrar och sen tillbaka till lägenheten.

Jag har fått låna min systers longboard eftersom hon har följt med våra föräldrar till släktstället (jag ville jättegärna också följa med men kunde inte pga av andra planer och jobb) och hon har ingen användning för den där. Var ute två gånger i lördags och tog även ut den på en kvällsrunda igår. Tycker faktiskt det är riktigt roligt att åka, då man inte tappar balansen och håller på att trilla ofc hahah. Funderar lite på att köpa en egen men kanske inte är lönt för när syrran kommer hem, vilket jag tror är onsdag, så ska hon ha tillbaka den men sen åker ju vi på måndag så där är inte så många dagar och sen när jag kommer hem så har jag tre veckor innan hon kommer hem igen och då (hon har redan sagt att jag får) får jag låna den igen.


Tror inte att jag kommer att jobba heldag idag för sen efter jobbet ska jag åka och handla och sen baka till fikan jag ska bjuda på på jobbet på onsdag. Hoppas också att jag hinner ut med longboarden en stund innan det är dags att gå och lägga sig.


The British Invasion

Morsning Korsning

Steel Panther ska släppa en dvd till hösten och nu har trailern kommit;Måste ju ses hahah.


He's the one they call dr. feelgood

Morsning Korsning

Heell yeah! Nu kommer jag sitta bänkad framför radion på tosdagar mellan 19-21! Självaste Nikki Sixx kommer att sända "The Side Show Countdown with Nikki Sixx" på Bandit Rock! Awesooooooome!!


Kiss is a Monster

Morsning Korsning 

Den 16 oktober släpper Kiss sitt nya album Monster och nu har de presenterat skivomslaget och det ser hur så här:
Info från:
http://www.rocknytt.net/album/6882-kiss-avsloejar-skivomslag


Hallelujah Goat

Morsning Korsning

Ännu ett woho, danska Volbeat ska gå in i studion senare i år eller början av nästa år och de räknar med att få det släppt i början av april nästa år. Snacka om att jag längtar, älskar Volbeats sound!

Info från:
http://www.rocknytt.net/band/6886-volbeat-boerjar-med-nytt-album


Aerosmith med gäster

Morsning Korsning

Aerosmith släpper nytt album den 6 november med titeln ”Music From Another Dimension”. På detta album kommer countrystjärnan Carrie Underwood att gästspela i balladen ”Beautiful”, Julian Lennon bidrar med stämmor till låten ”Love Three Times A Day” och skådespelaren (otippat nog) Johnny Depp körde körsång till låten ”Freedom Fighter”. Inte visste jag att han var musikalisk hahah.

Info från Rocknytt.net


Danko släpper nytt

Morsning Korsning

Woho den 19 september släpper kanadensarna Danko Jones sitt album ”Rock And Roll Is Black And Blue” återigen via det svenska bolaget Bas Taste Records. Åh längtar! De kommer även att göra en spelning i Malmö den 20 oktober, och yes I’ll be there heheh.

Första singeln från albumet heter ”Just a beautiful day” och kommer börja spelas på radio worldwide.
Info från:
http://www.rocknytt.net/album/6897-danko-jones-utannonserar-datum-foer-skivslaepp


120801

Morsning Korsning

Igår efter jobbet så sprang jag till bussen (hade problem med tidrapporteringen på jobbet så drog över lite på tiden) och på bussen så mötte jag upp Elin och så åkte vi till Malmö. Jag fick mina naglar fixade och jag kan erkänna att det känns konstigt och det kommer nog ta ett tag tills man vänjer sig hahah. Det var på Nail Deluxe på Hansa gallerian som jag fixade det och det kändes väldigt oorganiserat där. De sprang fram och tillbaka mellan borden och kassan och de hade ganska mycket kunder och scheisse. När vi kom så var det en dam vars stol vek sig så hon ramlade, jisses vilken utskällning de fick, tror hon själv fick sig en ganska stor chock också. Det är inte säkert att jag kommer gå dit nästa gång, får se hur det blir.

Efter det så gick Elin och jag en sväng i stan och sen satte vi oss på Barista, drack kaffe och pratade. Det var riktigt mysigt och vi har alltid lika roligt när vi ses. Tåget hem var 10 min försenat och när jag kom till centralen i Lund så träffade jag på fina Caroline och Anneli så stod och snackade med dem lagom till att min buss kom (hade tänkt att gå annars) och de skulle också hoppa på den bussen. När jag kom hem så fick naglarna den vanliga härliga färgen svart heheh, tittade på ett avsnit Huset Fullt och sen gick jag och la mig. Bild på naglarna kommer kanske upp lite senare, när jag har tillgång till kamera.

Idag ska jag sitta på jobbet som vanligt fram till fyra och sen ska jag fika med min fina Matilda.
Kan dock inte riktigt förstå hur det redan kan vara 1 augusti, var tog tiden vägen liksom?!?


RSS 2.0