120126

Morsning Korsning

Dagens outfit:

Döskallesjal - Shock
Linne - DropDead, London
(present från syster<3)
Shorts - Shock
Strumpbyxor - Åhlens
Benvärmare - H&M

Nu ska jag snart göra mig lite kaffe och sen är det dags att ta sig till SOL för att plugga med gruppen.
Ikväll är det middag hos Charlotte. Ska försöka komma ihåg kameran så det blir lite nya bilder. Har varit väldigt dålig på att fotografera den senaste tiden och jag ska verkligen försöka ändra på det nu!


120125

Morsning Korsning

Jag gillar verkligen Alex spegel. Den är i lagom höjd där man ser sina ben och man ser så smal ut också hahah!

Igår satt jag ju och skrev lite på responsen innan jag var tvungen att gå till skolan. Eftersom min laptop är ganska stor och otymplig (men älskar den så mycket ändå), nu har batteriet lagt av också så måste alltid ha den kopplad till eluttag så det blir jobbigt att ta med sig, så jag har fått en liten dator av mina föräldrar som de inte använder längre. Den bara stod där hemma och skräpade. Den passar dock mig utmärkt. Det är en 11 tums vit samsung men den duger mycker bra till sitt syfte vilket är att plugga på. Den är lätt och ta med sig och jag hade med den till föreläsningen igår och antecknade där istället. Det går ju mycket fortare att anteckna på datorn istället för för hand i ett anteckningsblock. Nu är det bara det att det ser ju verkligen nördigt ut på mitt skrivbord heheh.

Fast får faktiskt säga att det är väldigt praktiskt att ha två datorer att arbeta på. Man kan ha öppet två dokument samtidigt utan att behöva bläddra mellan dem. Mycket smidigt ;)

Har jobbat idag och fått mycket gjort. Har även skickat in min respons så nu ska jag ta det lugnt och sen ska jag ta uti och börja söka sommarjobb. Känns som denna våren kommer gå fort och vill inte stå i sommar utan jobb eller värre ett jobb som jag vantrivs på för att jag inte sökte i tid!


120124

Morsning Korsning

Sitter nu men två datorer framför mig, lyssnar på TH och försöka plugga lite. Vi ska nämligen skriva en skriftlig respons på en av våra kurskamrater från företagspresentationen igår (jag kan berätta mer om det senare). Det är mycket mer att skriva än vad jag trodde och det är svårt att få ihop 400-500 ord på något som det känns som att det inte går att skriva så mycket om. Inlämning är imorgon kl 17 så har lite tid imorgon också men hade varit skönt att vara klar idag.


120119

Morsning Korsning

Jag vet inte vad som hänt med mitt självförtroende på senaste tiden. Har ofta känt mig nere, ovärdig och allt som kommer till. Jag bröt ihop idag inför mina nya fina vänner idag. Vi har nämligen börjat en kurs i språkstrategi och retorik och ni som verkligen känner mig vet ju att detta är ju en ångestframkallande del för mig. Vi ska ha en företagspresentation på måndag och imorgon ska vi hålla det för responsgruppen och få feedback innan "det stora" kommer vilket är på måndag. Idag bara brast det för mig. Men tack vare det stöd jag får från my darlings så ska det nog gå bra.!

Håll tummarna för mig imorgon även fast det bara är en liten del. Hade egentligen tänkt att skriva ett långt inlägg men vet inte om jag pallar, klockan är ganska mycket och jag är trött och vill sova.


RSS 2.0