Tips #7

Morsning Korsning

För första gången så ska nu Falkenberg Rockfest köra igång. Det är den 25 augusti och klara band är Mustasch, Hardcore Superstar, The Unguided och Damn Delicious. Priset för dessa biljetter ligger på 375 kr + serviceavgift och åldergränsen på 16 år.Vaaarför ska det vara när jag inte är hemma??!?


Info från:
http://www.rocknytt.net/festival/6845-foersta-upplagan-av-falkenberg-rockfest-gar-av-stapeln-25-augusti


Rockstad Falun

Morsning Korsning

Rockstad Falun som går av stapeln 16-18 augusti har nu fått sina konferencier presenterade. Det är Pastor André och Bandit Sanna från radiokanalen Bandit Rock. De kommerbland annnat att presentera band och annan matnyttig information. De hade tidigare var konferencier för Sonisphere festival år 2009 och 2010.Jag hade väldigt gärna velat gå på Rockstad Falun och se Sabaton, D-A-D, Danko Jones, Amaranthe m.m.


Info från:
http://www.rocknytt.net/festival/6877-rockstad-falun-foerstaerker-fran-bandit-rock


C.Stoner vann och V.Rossi krashade

Morsning Korsning

Efter gårdagens Red Bull grand prix på Laguna Seca i USA så slutade Casey Stoner på första plats, Jorge Lorenzo på andra och Dani Pedrosa på en tredje plats. Det betyder att två av mina favoriter hamnade på pallplats. Nicky Hayden slutade på en sjätte plats och min första favorit Valetino Rossi, som hade ett tufft race, krashade två varv från slutet vilket gjorde at han förlorade sin åttonde plats och slutade därför på femtonde plats (av 23 deltagare).

Stoner tog säsongens fjärde vinst och Pedrosa firar sin nionde pallplats på tio race.

Det  blev pallplats för båda Repsol Honda förarna (Stoner och Pedrosa) och detta resulterar i att Honda firar 300 gång på pall i premier class.


Efter Rossis krash
Bild hämtad från:
http://www.motogp.com/en/photos/2012/Valentino+Rossi+Ducati+Team+Laguna+Seca+RAC+1
2012-07-30


All info hittas på
http://www.motogp.com/en/news/2012/united+states+laguna+seca+repsol+honda
http://www.motogp.com/en/news/2012/united+states+laguna+seca+ducati


120730

Morsning Korsning

Min helg var riktigt lugn. Spenderade fredagkvällen först hos mina föräldrar som hade gäster och sen var syrran och jag på hemmakväll och hyrde film innan vi åkte åt varsitt håll för att kolla hahah. Både lördagen och söndagen spenderades med att kolla på film och i stort sett bara i ligga i sängen. Dock så var syrran och hennes "pojkvän" (de är inte officiellt tillsammans) på fika i söndags och sen följde jag med dem till Lomma och åt middag hos mina föräldrar. Tog sedan bussen hem efter en mysig promenad med hunden och min mor.

Idag sitter jag på jobbet igen. Hanna och Siska är tillbaka från sina semestrar så det är lite roligt ändå. Lite fler att prata med heheh.

I eftermiddag skulle jag egentligen ha gått på bio med Alex men det ställdes in. Får se vad jag hittar på, skulle egentligen vilja ta mig till Lagerhaus och ut till Nova men det är bara om det inte regnar ute.
Åh vad jag vill göra om mitt rum!

Vad tycks förresten om den nya headern?
:)


Tips #6

Morsning Korsning

Skivbolaget Universal Music UK har satt ihop en deluxe-version av Sex Pistols album "Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols". Detta är för att fira att det har gått 35 år sedan detta album släpptes.

Skivan är remastrad av Tim Young med hjälp av skivans orginalproducent Chris Tomas. Det kommer även att finnas en förlorad demoversion av "Belsen Was A Gas" från 1977.


Hämtad från:
http://www.rocknytt.net/album/6829-sex-pistols-slaepper-qnever-mind-the-bollocksq-35-ars-jubileumsutgava


Där hade han tur

Morsning Korsning

Det cirkulerade en del interna skämt i vårt camp på Sweden Rock. Ett av dem var "Gillar du Dokken eller?" med Göteborgs dialekt. Vet inte vad det kom ifrån orginal men men hahah. Nu läste jag dock på Rocknytt att om Don Dokken, sångaren i bandet, taget en buss några timmar senare än den han tog så hade blivit utsatt för en självmordsbombare. Det var under en medverkan på en bulgarisk rockfestival förra veckan. Det var ombord på en buss med israeliska resenärer där många strök med under attentatet och omkring 30 personer skadades.


Man blir alltid nervös av att höra om självmordsbombningar. Speciellt när de hyfsat nära en själv.

Hämtat från:
http://www.rocknytt.net/nyheter/6838-don-dokken-naestan-offer-foer-sjaelvmordsbombare


Nytt rödvin till samlingen

Morsning Korsning

Hammerfall ska, liksom banden Kiss, AC/DC och Motörhead tidigare gjort, släppa sitt eget vin. Det är ett samarbete med vinimportören Vinolin Hoheisel Wine Agency i Falköping som Hammerfall i slutet av juli släpper sitt vin vid namn Crimson XII.Vinet kommer släppas i samband med deras jubileumkonsert i Dalhalla, Rättvik den 28 juli. Efter det kommer det, från och med 1 september, att säljas på Systembolaget och kommer att kosta 119 kr flaskan.

 

Hämtad från:
http://www.rocknytt.net/toppnyheter/6817-hammerfall-lanserar-roedvin


Nya maskiner

Morsning Korsning

Inför Grand Prix racet i Laguna Seca i USA så har förarna Dani Pedrosa och Casey Stoner, som båda kör för Honda, fått nya delar till sina motorcyklar. Pedrosa kommer ha 2013 spec maskin med ny motor och chassi och Stoner kommer få ny motor i standard chassi.

Definition av Chassi
Chassi är stommen (underredet) i ett fordon. Till fordonschassit brukar man även räkna motor med kringsystem: hjul, styranordning och fjädring, ramen för tunga fordon, m.m.
Källa: WikipediaHär är sagt om banan i Laguna Seca:
"Laguna Seca is a very particular track, the shortest of the championship; quite bumpy, technical and physically very demanding, not only due to the high temperatures that can easily reach up to 30 degrees but also because of the tiresome 32 lap race"

Hämtat från:
http://www.motogp.com/en/news/2012/Repsol+Honda+Laguna+Seca+preview


Rykten inom motoGP

Morsning Korsning

Ben Spies ska lämna stallet Yamaha i slutet av säsongen. Cupledaren Jorge Lorenzo (som också kör för Yamaha) säger att det är tråkiga nyheter, speciellt för Yamaha. Det går dock rykten om att Valentino Rossi, som idag kör för Ducati, ska komma tillbaka till Yamaha igen. Personligen tycker jag det vore bra för om jag har uppfattat det rätt så körde Rossi Yamaha innan och då gick det mycket bättre för honom. Kanske dags att hoppa tillbaka och köra lite bättre.

Det har även sagts att Valentino Rossi hoppas på att få sitt kontrakt med Ducati förlängt till 2014 och sen ser han slutet på sin karriär. Jag hoppas inte att han slutar, det vore tråkigt.

Läs mer om intervjun med Lorenzo här:
http://www.motogp.com/en/news/2012/Lorenzo%20interview%20USA%20preevent


Untitled

Morsning Korsning

För 7 år sedan så var mitt favoritband Simple Plan. Var och såg dem (det var faktiskt min första konsert med kompisar) i Köpenhamn på Vega. Sen tappade jag dem och började lyssna på massa annat bra istället. Tror att bara dryga halvåret senare så var jag besatt av Tokio Hotel hahah.

Hittade musikvideon till Untitled (How could this happen to me?) som rekommenderat på Youtube, hahah vilka nostalgikänslor


120726 - för det är ingen vanlig dag för det är Kajsas födelsedag hurra hurra HURRA!

Morsning Korsning

IDAG FYLLER MiN ÄLSKADE LiLLASYSTERYSTER 21 ÅR
SÅ GRATTiS GRATTiS GRATTiS TiLL HENNE!!Nu när hon fyllt 21 så kan vi rocka loss i L.A woop woop!
Fuckin' awesome dude


Tips #5

Morsning Korsning

Hahah läste precis att det har skickats in ett bidrag till tävlingen om den nya Iprenlåten från två dödsmetallsnubbar. Hur awesome är inte det hahah!?
Här är länken så kan ni själv lyssna på deras bidrag:
http://iprenjakten.se/melodi/?s=294


Info från rocknytt.net


120724 - Ny väska

Morsning Korsning

Efter min lilla väskjakt på Nova igår så slutade det med att det blev en väska med nitar från Lindex för 299 kr.

Kanske en aning liten men den gamla var väl väldigt stor hahah. Får plats med allt som behövs och kanske lite till.


Tips #4

Morsning Korsning

Den 4e september släpps ett tribute-album till Deep Purple's album Machine Head, där bland annat Iron Maiden, Metallica, Black Label Society och Chickenfoot ger sina versioner av de populära låtarna.
Info från rocknytt.net


Gamla intressen kan vakna till liv igen

Morsning Korsning

Igår när jag var hos mina föräldrar så fick jag reda på att min far hade köpt på motoGP:s hemsida så han kan kolla på varje race från 1992 och framåt och tills denna säsongen är slut. Jag är uppväxt med en far som tittade ganska mycket på motorsport främst Formel1 och motoGP. Han har själv haft några motorcyklar (tyvärr ingen just nu) och ett år så tog åkte han och jag motorcykel till Knutstorp för att kolla på motorcykeltävlingar. Jag tyckte det var jätteroligt. Sen tappade jag det lite men när jag fick reda på det igår så blossade intresset upp igen. Jag har skrivit upp i min kalender alla kommande tävlingar som är kvar på denna säsongen och jag håller koll på tabellen vem som ligger på vilken plats.

Ända sedan jag började bli intresserad så italienaren Valentino Rossi varit min favorit.

Valentino Rossi

Han var världsmästare men nu har det tyvärr kommit in bättre killar. Han är dock fortfarande min personliga favorit tillsammans med:

spanjoren Jorge Lorenzo,

australienaren Casey Stoner

och amerikanen Nicky Hayden


120723

Morsning Korsning

Jag känner att det kommer bli ganska dåligt med uppdateringar på helgerna. Anledningen till att jag ens har börjat blogga igen är för att jag inte har så mycket att göra på jobbet för tillfället och då tar jag tillfället i akt att skriva av mig lite.

Om jag nu ska berätta lite snabbt om helgen så i fredags tog jag det verkligen lugnt. Först var jag på middag med syrran och hennes aa det är inte pojkvän men nästan, killen som hon dejtar. Vi var och åt på Tatung i Lund och där får man ju så mycket mat att jag var tvungen att be om en doggybag hahah. Men gott är det i alla fall, tog stekt ris med kyckling. Senare på kvällen så låg jag bara i sängen och åt mörk choklad, drack te och tittade på September Clues. Ganska intressant film faktiskt.

I lördags så började det med att alarmet inte ringde eller så hade jag stängt av det utan att veta om det, har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig. Men jag sov bara en timme längre än vad jag hade tänkt så det är ju lugnt. Hann äta, tvätta håret, göra mig i ordning och till och med bara sitta och ta det lugnt innan det var dags att ta sig ner till centralen och ta tåget till Malmö. Där mötte jag upp min fina kompisar Sanna, Elin och Elins pojkvän Joel. Vi satte oss på tåget över till Köpenhamn och gick på Tivoli. Senare kom även deras kompis Eric (som var med på SRF) och ännu senare även hans flickvän Åsa. Det var en sjukt rolig dag även fast det hade kunnats åka mer karuseller men jag är ändå sjukt nöjd och lite stolt över mig själv för att jag vågade åka demonen (gjorde 3 gånger till slut heheh). Var inte hemma förrän vid ett på natten.

Demonen
Bild från Google.

Söndagen tillbringades med tvättning 7-13 och sen var jag hemma hos mina föräldrar, vilade, pratade, tittade på tv och åt middag och sen fick jag låna bilen med mig hem eftersom jag behöver den på torsdag så jag kan komma snabbt från jobbet.

Idag efter jobbet så ska jag köra ut till Nova och gå på väskjakt. Min gamla (älskade) väska håller knappt ihop i dragkejdan längre och det gör mig riktigt ledsen. Den kommer vara svår att ersätta! Tragiskt att man kan bli så fäst vid en väska men men hahah. Sen blir det nog att läsa eller kolla film ikväll och det är min dag det om det var någon som undrade hahah.


120720 - Sometimes I can not feel my face

Morsning Korsning

En av de bästa musikaliska samarbetena:


120719 - övertygande?

Morsning Korsning

Detta känns ganska övertygande ändå, right?!
120719 - Is it fake?!

Morsning Korsning

I morse gick jag in på Youtube igen eftersom det var en så bra distraktion igår och eftersom jag kollade på 9/11 och annat igår så kom det upp som rekommenderat. Nu började jag dock kolla lite mer på folk som tror att det är fake. Att flygplanen har lagts dit i efterhand, att det skulle vara hologram eller att det flög in flygplan men att det inte var de commerical flights som det sas att det var utan militärflygplan och att det skulle vara media och USA som gjort detta. Det är ganska fascinerande att titta på dessa videor och ibland börjar man undra lite. Det är ju svårt att veta egentligen.
Vad tycker ni?


120718 - S Sandby

Morsning Korsning

I eftermiddags var jag som sagt hos Therése. Det var riktigt mysigt och hennes pojk är riktigt trevlig. Vi snackade en massa och jag tittade på när de gjorde mat och paj som de skulle ha till efterrätt hahah. Eftersom jag hade ätit ordentligt på jobbet så hoppade jag över när jag fick erbjudandet om att äta med dem. Det var i alla fall riktigt trevligt och jag hoppas att vi ses snart igen.
@Therése, vi borde dra ihop den grillkvällen vi snackade om ;)


Bild: Therése Jangegård


Livet är kort så det är bäst du lever det till fullo

Morsning Korsning

Eftermiddagens bästa tidsfördriv:


Började titta på Mötley Crüe, Nikki Sixx, Iron Maiden och Guns n´Roses videos och sen Dime Darrels sista konsert där han blev skjuten till döds och det ledde till 911-samtal och till The Columbine Shooting och 9/11 (när planen åker in i byggnaden och när folk hoppar). Sjukt...
Som sagt inte det roligaste grejerna men det har verkligen fått tiden att gå!
Nu behöver jag dock komma härifrån för jag känner mig inte så bra. Måste komma och tänka på annat. Tur att jag ska hem till Therése, hon kan säkert få mig på bättre tankar.


120718 - Time goes by so slowly

Morsning Korsning

Idag är dagen ganska seg. Klockan är bara halv ett och det är inte speciellt mycket jag gjort. Ny prototyp igen, bara en uppgradering av samma dock. På lunchen idag så köpte jag enchiladas och satt uppe i kaffehörnen och läste min Hårdrock! -tidning som jag inte blivit klar att läsa. Ska fortsätta att lyssna på min ljudbok och hoppas att klockan snabbar sig lite.I eftermiddag efter jobbet ska jag åka till S Sandby och äntligen få träffa Therése igen. Ska även få träffa hennes nys pojkvän från Sundsvall, det ska bli spännande.


Tips #3

Morsning Korsning

Kiss släppte albumet Destroyer den 15 mars 1976 som även blev deras första platinumsålda platta. Nu återutges albumet igen den 21 augusti i år. Skivan är en dubbelcd med finputsade orginallåtar och även en del outtakes från inspelningstiden, sällsynta låtar och även den ursprungliga omslagsbilden (som inte fick släppas då den var för våldsam)

Orginalomslaget
kiss-destroyer-cd

Nya CDn
KISS visar upp omslaget tillInfo från Rocknytt.net

120718

Morsning Korsning

Igår var det lite att göra på morgonen då det hade hänt en ganska stor incident under natten. När det var löst så gick det tillbaka till det normala att inte ha något att göra. Dock så fick jag något att göra genom att min telefon dagen innan bestämt sig för att sluta fungera efter flashning så det var dags att skaffa en ny. Det finns egentligen inte någon telefon som jag är så förtjust i och som är visad. Efter en hel del krångel med olika telefoner och simkort som satt fast så slutade med att jag backade ett snäpp så istället för att ha en Xperia P så har jag nu en Xperia S som är en aningen större. Men den verkar funka bra än så länge. Jag har även bytt operatör från 3 till Telenor och det funkar också bra än så länge :)

Idag har jag sorterat mailen och nu är det tomt igen. Sitter och lyssnar på Matilda (på engelska) av Roald Dahl. Kommer ihåg den från när jag var liten, tyckte om den riktigt mycket både boken och filmen. Oh vad jag vill se filmen just nu.!


R.I.P

Morsning Korsning
Igår dog legenden John Lord, han var spelade i bandet Deep Purple.

Tips #2

Morsning Korsning

 

Just nu sitter jag och lyssnar på Yngwie Malmsteen som var sommarpratare i P1 den 30 juni. Jag har ju redan hört lite av detta innan eftersom han säger ganska mycket samma sak som i musikdokumentären Så Jävla Metal (som jag för övrigt kan rekommendera till alla hårdrocks och metal fanatiker). Men det är ändå intressant att lyssna på, hur en ung svensk kille får chansen att åka till USA kan bli så känd så snabbt. Om ni någon gång har lite tid över så föreslår jag att ni söker upp P1:s hemsida och lyssnar på det. Själv får jag se om det finns någon annan sommarpratare som kan vara värd att lyssna på.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=5126979

Lördagsaktivitet

Morsning Korsning

 

Jaha och det var den helgen. I fredags efter jobbet så tog jag en lugn kväll och tittade på film. I lördags däremot så började dagen med att städa mitt rum (det behövdes verkligen för det var ett tag sen heheh). Vid två gick jag ner till centralen och mötte upp Alex och så satte vi oss på tåget mor Helsingborg. Där bytte vi till buss mot Höganäs (Mölle). Vi hoppade av i Högänas där vi enligt Skånetrafiken skulle byta buss. Vi inser dock ganska snabbt att vi inte skulle hoppat av bussen för den bytte bara nummer så skrattade och lite skamsa hoppade vi på igen. Sedan hoppade vi av på Krapperup slott.

 

Det var tänkt att vi skulle fika. Kändes lite fånigt att åka i en och en halvtimme för att fika hahah. Först gick vi dock runt i slottsträdgården och fotade lite men det blev en väldigt snabb runda för åskan mullrade över oss och regnet hängde i luften. Vi gick och satte oss inne på det söta lilla caféet och jag åt en jättegod citronmazarintårtbit. Sedan tog vi bussen tillbaka till Helsingborg igen. Jag tänkte visa utsidan på Campus (där jag pluggar) för Alex och visa henne runt lite i min studiestad hahah. På väg till Campus så går man förbi färjeläget med färjorna som går till Helsingör. Jag sa på skämt att det hade varit kul att åka till Helsingör. Båda två satt tysta en stund och funderade och efter att vi lite smått diskuterade om vi skulle eller inte så bestämde vi oss för att i alla fall gå och kolla vad det kostade att åka över. 66 kr tour och retur kändes inte så dyrt. Alex frågade av ren vana om de hade någon studentrabatt och om man hade Stampus-kort fick man åka 2 för 1. Äntligen fick jag användning av mitt kort hahah. 33 kr för att åka mellan Helsingborg och Helsingör är billigare än att åka med rabattkort mellan Lund och Malmö!?! Och eftersom man åker gratis som sommarkortet upp till Helsingborg så funkar allt bra. Kanske blir fler gånger heheh.

 

Vi strosade runt en liten stund i Helsingör men allt var stängt. Dock fick vi några fina bilder. Vi gick runt och letade och till  slut så hittade vi en mysig pub och vi satte oss i baren och vi tog varsitt glas Tuborg Classic. Den var faktiskt ganska god hahah. Bartendern tyckte dock att vi drack långsamt hahah. Vi fick även smaka lite av en belgisk öl, St Feuillin (8.2%!) men den var god, den smakade inte som ”vanlig öl”. Alex drack upp innan mig och hon beställde ett glas av den belgiska ölen och sen gick vi och satte oss vid ett bord istället för det började dra kallt från dörren där vi satt. Efter ett tag var det en grupp med killar som tyckte att vi skulle sätta oss vid dem eftersom ”magnetfältet där vi satt inte var bra”. Hahah vilken raggningsreplik men vi satte oss med dem ändå för det var roligt. Det visade sig att killarna kom från Växjö och de var nere på svensexa.

 

Jag fick ont i käkarna för att jag hade lett och skrattat hela dagen och kvällen. Vi åkte tillbaka till Helsingborg med färjan igen vid elva med killarna och vi missade precis ett tåg för att en av killarna (han som skulle gifta sig) fastnade i tullen på Knutan. Han blev släppt väldigt fort dock. Vi gick till donken och Alex köpte en McFlurry eftersom vi ändå var tvungna att vänta i 50 minuter på nästa tåg. När vi väl satt på tåget så tror jag att Alex somnade och jag bara låg på min väska över bordet och blundade. Det var ganska mycket folk på tåget och det var ett långsamt pågatåg och båda Alex och jag ville bara hem. Tillslut så var vi äntligen tillbaka i Lund och vi gick snabbt hem (Alex skulle sova i lägenheten). Vi gjorde oss snabbt i ordning och gick och la oss. Jag såg att det lyste från Alex rum och hon hade hunnit somna och inte hunnit släcka lampan hahah. Jag somnade också så fort huvudet hamnade på kudden.

 

Det kan komma upp lite bilder lite senare från denna spontana och väldigt roliga dag.

 


Tips #1

Morsning Korsning

 

Jag ville bara tipsa alla som gillar Rob Zombie och Marilyn Manson att gå på deras Twins of Evil – turné som landar i Sverige den 5 december i år på självaste Hovet i Stockholm. Biljetterna släpps den 30 juli.


Dagens rekommendation

Morsning Korsning

 

Jag skulle vilja tipsa om en bok; Kajsa Ingemarsson – Någonstans inom oss. Jag har själv precis lyssnat klart på den (ljudbok) och tyckte att den var riktigt bra. Har innan läst ”Små citroner gula” och ”Lyckans Hjul” vilket jag också tyckte om. Det är inga speciellt tunga böcker och de är ganska lättlästa.

 

Beskrivning på baksidan av boken:

En sen höstkväll står en kvinna ensam på en klippa i Stockholm. Bakom sig har hon äktenskap, framgång och pengar, framför sig ett stup högt nog att krossa den som faller. Rebecka har bestämt sig, och i samma stund som hon släpper taget skulle historien kunna vara slut. I stället är det först då den börjar, och hon tvingas möta det hon gjort allt för att undvika.

Någonstans inom oss är en roman om liv och död, om försoning med det som varit och om kärlek för den som finner modet att släppa sin älskade fri.

Som sagt så råder jag alla som känner för en lugn läsning där man inte behöver tänka så mycket att läsa denna bok.


I'll never let you steal my coffin

Morsning Korsning

 

Här är Black Veil Brides nya video till Coffin. Riktigt bra tycker jag och Andy Sixx är lika snygg även fast han nu har klippt håret kort (sitt långa fina). Låten är med på deras senaste EP Rebel som släpptes i december i fjor.

 

 


120712

Morsning Korsning

 

Idag regnar det. Väldigt tråkigt men ska man bara sitta inne på kontoret hela dagen så gör det ändå inget heheh.

 

I förmiddags så beställde jag från Topshop, whoopsie heheh. Syrran och jag sambeställde och nu längtar jag tills paketet kommer!

Jag är lite nervös att jag ska lyssna klart på ljudboken idag och inte ha något att göra de sista timmarna. Då får det till att bli musik men men får ta och fixa ny bok till imorgon! Nä nu ska jag snart ta på mig stövlar och jacka och gå ner till Thaiway och köpa lite lunch, yum vegetariska vårrullar!

 


Just a small town girl

Morsning Korsning

 

Jag har nästan aldrig gillat Journeys låt Don’t Stop Believin’, speciellt inte när den började spelas mycket på dansgolven när man var ute, och när jag först hörde den i filmen Rock of Ages så tänkte jag ”åh nej”. Men på något sätt så tyckte jag om den väldigt mycket efteråt. Speciellt den versionen, på något sätt så känner jag mig väldigt glad när jag hör den. Jag mår bra när jag hör den.

 

Min syster gillar verkligen originallåten eftersom det var den första låten hon hörde detta året. Hon var i London på nyår (2011-2012) och den första låten som spelades på utestället där de var efter tolvslaget var just Don’t Stop Believin’.

Vad tycker ni?

Bättre eller sämre än originalet?


120711

Morsning Korsning


Så här spenderar jag min dag på jobbet och förmodligen de kommande dagarna också, lyssnar på ljudbok (Kajsa Ingemarsson – Någonstans inom oss) och surfar runt på nätet. Om det inte händer något så klart där jag måste ingripa eller någon ber mig göra något. Men jag får i alla fall pengar och det är så jag tänker.


120709

Morsning Korsning

Helgen har varit ganska lugn. Tillbringade fredagkvällen med att ligga i min säng, titta på filmer och slänga i mig onyttigheter. I lördags på dagen så fortsatte jag där jag slutade kvällen innan, dock så fotade jag lite också (se föregående inlägg). Jag hade fått låna bilen dagen innan så körde till Ica och passade på att handla lite extra och sen körde jag bilen till Lomma igen, för att Kajsa skulle ha den. När jag kom hem igen så åt jag en god middag som bestod av nypotatis, quornfilé och bearnaisesås yum! Sen var jag på bio och såg Rock of Ages..igen..heheh. Jag måste nog faktiskt säga att det är definitivt en av mina favoritfilmer, topp 3! Den var lika bra denna gången som första gången jag såg den.

 

Igår, söndag, så var hela familjen ute och seglade. Det var egentligen meningen att vi skulle ta oss till Limhamn och äta men när vi kommit en bit så började det dimma på så pass mycket att man inte kunde se land och andra båtar på längre avstånd så vi vände hemåt igen. Men det var ändå mysigt. Tog årets första dopp när vi kom tillbaka. Badade till och med två gånger hahah! Det var faktiskt så skönt i vattnet att man kunde ligga i ett tag. På kvällen åt vi en god middag, var ute och gick en runda med min pappa och hunden och sen åkte jag hem.

Syrran och jag på båten igår

120707 - Are you satisfied

Morsning Korsning

120706

Morsning Korsning

Nu har jag äntligen fått en bärbar dator på jobbet. Har suttit med en stationär dator (vilket det absolut inte har varit något fel på alls) sen jag började men nu behöver jag vara lite mer rörlig i och med det nya jobbet. Kommer nog att sitta på båda avdelningarna och då är det bra om man kan flytta med sig datorn för annars blir det svårt att jobba heheh.

 

Det är äntligen fredag och  snart helg. Ska försöka njuta utav att vara ledig och har inga större planer inplanerat förutom att lägenheten behöver få sig en rejäl städning. Har inte haft orken att ta tag i rummet på länge. Nu börjar köket se lite skabbigt ut också (fast ingen disk) och badrummet tog jag innan i veckan så det är okej. Ska även försöka komma ut och fota lite, kolla på film och bara chilla. Om det blir vackert väder imorgon så kommer det bli segling igen woho!

 

Snart är det dags för lunch och sen ska jag försöka komma på något att göra och sen är det semesterfika som Jonas bjuder på och den stannar jag nog inte så jättelänge till. Från och med nästa vecka så är det många som går på semester, buhu. Det är verkligen då som mitt jobbet ligger mer på mina axlar även fast jag inte har något jätteansvar utan mest övervakar och om det behövs så får jag angripa.

 

Scen från Rock of Ages


120603

Morsning Korsning

 

Jag säger bara en sak; gå och se Rock of ages!! Speciellt om du gillar rockmusik. Jag tyckte den var helt awesome hahah. Jag hade inte speciellt höga förhoppningar på filmen eftersom jag bara sett trailern en gång och sen verkade bra och sen sa Alex att filmen hade fått dålig kritik. Dock blev jag positivt överraskad. Oftast är det ju bäst att inte ha några förväntningar för då blir man inte besviken. Jag vill bara gå och se den igen och igen just nu heheh.

 

Sitter på jobbet idag och det är fortfarande lite att göra. Vet inte hur mycket det kommer att ändras. Men att få betalt genom att sitta och stirra in i en datorskärm är ju ändå inte helt fel.

 

Igår efter jobbet så åkte jag till Malmö, mötte upp Kajsa och Carin och så åkte vi till Sanna och fikade. Supermysigt :)

 

Här har ni gårdagens (halvtråkiga) outfit:

Tröja – Carlings

Bralet – Topshop

Jeans – Weekday

Nitbälte – Punkt Shop


RSS 2.0