120627

Morsning Korsning

 

Det har nästan gått två veckor sen jag skrev sist. Whoopsie heheh. Det har dock inte hänt så mycket under dessa veckor ändå. Jag har jobbat, träffat lite kompisar och under midsommar så firade Kajsa och jag Kim istället efter vi var på Sweden Rock när hon fyllde år.

 

Förresten så har jag i sommar fått ytterligare jobb fast på en annan avdelning här på Sony Mobile. Woop woop heheh. Jag ska hjälpa till att sköta mailboxen på service desk med livetjänsterna help, recommender och trackid. Så nu blir det upp till max 100% som jag kommer att jobba (heltid). Roligt faktiskt men mina sommar”planer” förstördes lite fast behöver pengarna till USA ;D

 

Idag är det inget att göra på jobbet dock. Börjar på den nya avdelningen nästa vecka men har börjat lite grann att sitta bredvid och gå på möten men det är väl egentligen i morgon som jag kommer att sitta bredvid 1 timme varje dag. Det är meningen att det ska bli 50% på varje avdelning men om jag ska vara ärlig så tror jag inte det kommer bli 50% på den gamla avdelningen för det händer ganska lite med protoyperna nu i sommar. Men man ska aldrig säga aldrig, det kanske händer jättemycket men eftersom det är många som är på semester så tror jag det blir ganska lugnt.

 

Får se hur länge jag är kvar på jobbet idag. Kan inte jobba längre än till 15 för sen måste jag snabbt hem om innan jag tar tåget till Malmö. Ska först bjuda Kajsa på kaffe på Starbucks<3 (hon vill lära sig att dricka kaffe heheh) och sen ska vi gå på bio och se Rock of Ages woho!

 

Nä nu ska jag ta min kaffekopp och hämta lite kaffe så jag inte somnar på tangentbordet.


120614 - SRF

Morsning Korsning

 

Oh så var den veckan förbi. Har dragit på mig en förkylning efter Sweden Rock men sitter ändå på jobbet. Man behöver ju pengarna!

 

Jag hade tänkt att berätta typ allt som hände under Sweden Rock men kommit fram till att det pallar jag inte hahah. Kan göra en kort sammanfattning av festivalen ist. Kajsa har alla bilderna så de får ni vänta med. Kajsa och körde körde alltså upp på tisdagen och vi var framme på eftermiddagen någon gång. Det var sådär väder och vi satt med gänget vid vårt camp, camp death hette det. Det kom från filmen farsan, fråga mig inte varför hahah. Det var skitkallt den natten och man hade inte tillräckligt med kläder på sig. Onsdagen spenderas med att sitta med filtar i campet innan första bandet, som var Sabaton, drog igång vilket var halv fem. Den dagen såg vi även H.E.A.T (omg va Erik har blivit snygg!?!!) och Entombed. Ännu en kall natt men fick sova mer denna gången. Torsdag, enligt mig den bästa dagen musikmässigt. Vi såg först 10CC och där kände igen nästa alla låtar för jag visste inte att det var de som gjort dem. Är nämligen uppväxt med en far som lyssnar på mycket bra rockmusik och bland annat 10CC. Efter det var det Danko Jones, woop woop, det var en bra spelning det även fast jag inte kände igen alla låtarna. Steel Panther (man måste kunna uppskatta att de skämtar men bra va de iaf!), Mastodon och sen, enligt mig igen, festivalens bästa spelning Sebastian Bach (sångaren i gamla Skid Row). Han sprang runt med mycket energi, klättrade och var grym. Rösten finns där fortfarande. Sen såg vi en stund på Soundgarden men vi gick efter ett tag. Inte riktigt lika kall natt då jag hade mer på mig (som mest hade jag strumpbyxor, leggings, mjukisstrumpor, linne, sidenpyjamasskjorta, fleecetröja, armvärmare med halva vantar, mössa och sen hade jag två fleecefiltar och sovsäck, galet!).

 

Fredag, vaknade upp till mulet och regn. Hängde hos med en kille, som vi hittade under Danko, och hans gäng vid deras camp. Snacka om roliga typer hahah! Kul med lite omväxling också. Men eftersom de regnade så mycket så pallade man inte ta sig till festivalområdet även fast det var några band som man egentligen hade gått och sett om det vädret tillåtit. Dock gick vi dit vid åtta, då det faktiskt hade slutat regna, och såg The Darkness. Först kände jag inte igen sångaren hahah. Vi såg inte hela eftersom vi gick oh ställde oss för att se Motörhead. De var också riktigt bra, cool show. Häftigt att se Lemmy stå där på scen och även fast han inte rörde sig jättemycket så hängde han ändå med. Efter den konserten så gick vi till Festival stage och kollade på Twisted Sister. Några låtar in så gick gänget men Elin och jag stannade kvar. Vi dansade loss till We’re not gonna take it och sen funderade vi på att gå. Men det var en låt till jag ville höra, en annan av deras kända låtar men vi kunde inte komma på vilken det var. Jag visste att det var något med rock men kunde inte komma på vad. Efter trumsolo och en låt bestämde vi oss för att gå. När vi har kommit några meter så börjar de spela I wanna rock. Of course, hur dum får man bli att glömma det liksom hahah!?! Så vi gick tillbaka, dansade lite till det låten och gick sedan tillbaka till campet igen.

 

När man vaknade upp på lördags morgon så fick man nästan slänga sig ut tältet för det var så varmt, speciellt när man hade så mycket kläder på sig.! Första dagen med sol och självklart kommer det på festivalens sista dag. Alla brände sig även fast vi smörjde in oss. Det var så härligt på förmiddagen, vi satt i gräset på festivalområdet och lyssnade på Girlschool. Riktigt mysigt. Sen såg vi lite på Electric Boys, var i campet och sen Crucified Barbara. Det var lite synd om dem för de hade riktigt dåligt ljud på den lilla scenen så det slutade med att vi gick. Vi hann se slutet på Lynyrd Skynyrd och jag fick höra Sweet home Alabama heheh! Sen tittade vi på King Diamond för de hade lovat en häftig show och det hade dem men det var ingen annan än typ jag som uppskattade att lyssna på dem.

 

En och en halvtimme innan sista bandet skulle spela så ställde vi oss vid scenen och väntade. Bandet vi väntade på var Mötley Crüe. Jag var riktigt taggat för denna gång regnade inte när vi skulle se dem (såg de på Sonisphere festival 2010). Tyvärr så var de en besvikelse. De hade en grym show, Nikki var lika snygg som alltid och trumsolot var awesome men Vince var inte med. Han mumlade igenom alla låtar och under refrängerna så var det lite bättre men ofta räckte han micken till publiken. Det var svårt att sjunga med i låtarna för man blev så osäker på texten när det verkade som sångaren själv inte heller kunde dem!

 

Det hade varit skönt att åka hem efter den sista konserten för sista natten var ganska tuff när man visste att det enda man skulle göra när man vaknade var att packa ihop allt och sätta sig i bilen för att köra hem. Även fast vädret inte var det bästa (vi satt med filtar på oss när vi satt ute för det var så kallt), Mötley var en liten besvikelse så är jag ändå nöjd med allt och jag kommer lugnt att åka dit nästa år igen!


Bilder kommer nog att komma senare, eller så kolla på facebook när det hamnar där!


120604

Morsning Korsning
Idag sitter jag på jobbet, dock är det inte så mycket att göra för tillfället. Trodde att jag typ skulle ha sommarlov nu också (om man inte räknar jobbet) men nä vi har fått tillbaka vår rapport och måste göra ganska många ändringar, den föreläsaren kan ta sig någonstans tycker jag. Hon ska alltid klaga och gör väldigt mycket som känns oproffesionellt. Men men inte så mycket att göra åt det nu.
Skulle egentligen ha fikat med Mathilda idag efter jobbet men hon har 39 graders feber så vi fick ställa in. Måste verkligen träffa henne innan hon åker till Frankrike för att först semestra med sin pojkvän och sen jobba, så hon kommer inte hem förrän 1 september igen. Därför är det extra tråkigt att behöva ställa in men jag får mer tid att kolla igenom min packning för imorgon så smäller det heheh...SWEDEN ROCK FESTIVAL get ready for systrarna Källmark!! Har börjat packa men är typ långt ifrån klar känns det som. Eftersom vädret inte ska bli så bra så måste man ju packa varma kläder, undra om jag har det. Säkert inte hahah.
Kanske blir något tidsinställt inlägg annars så kommer det inte bli någon uppdatering förrän jag är hemma igen! Kanske hinner slänga iväg något imorgon innan vi åker, annars håll tummarna för att det inte regnar på oss!

Mondo Bongo

Morsning Korsning
Igår var jag hos my old pal Therése. Vi satt och snackade, åt, tittade på Mr and Mrs Smith, snacksade och var ute och gick en promenad. Det var väldigt mysigt. Det känns väldigt kul för jag tror vi börjar hitta tillbaka till varandra igen. Vi var verkligen bästa vänner under gymnasiet, vi gjorde hur mycket konstiga, busiga och roliga saker som helst. Ibland så saknar jag den perioden, då man inte brydde sig om vad andra tyckte. Man kunde vara goffy och ha på sig de mest konstiga kombinationerna när det gäller kläder hahah. Det ligger tyvärr i det förflutna men minnena kommer alltid att finnas där.
Ett tag efter studenten börjar Therése och jag glida ifrån varandra, nästan så vi började bråka ett tag och det berodde på flera olika anledningar. Att gå från bästa vänner till det var inte roligt alls. Men nu, efter ganska lång tid egentligen, så känns det verkligen som vi börjar hitta tillbaka, inte till det gamla som vi hade men vi börjar på något nytt och det känns underbart!
Tack Therése!

RSS 2.0