130426

Morsning Korsning
 
 
 
Kanske ska nämna också att Rossi har nr. 46 när han kör om det inte var tydligt hehehe. Sa också fel, det står ju inte Valetino Rossi och V.Rossi men det står för V:et står för Valentino ;)

130417

Morsning Korsning
 

Jag försöker komma tillbaka på banan igen och en så länge går det bra. Fick en överansträngning i benet förra veckan men det är bättre och jag kan nu gå ut och powerwalka igen, wiho! Försöker verkligen vara duktig och träna nu.
 
Men men jag fick en kommentar om att en person ville se en bättre bild på min tatuering på armen så här kommer nu en bild:
 
Idag ska jag ta mig ut till mina föräldrar och gå ut med hunden och passa på att njuta av vädret.
Ska även passa på att skriva ut och trycka på en tröja eftersom de har både skrivare och strykjärn heheh. Kan lägga upp en bild på hur tröjan blev senare.
 
Ha en bra dag!

130410

Morsning korsning
 

Idag fick jag en otroligt jobbig nyhet. Jag fick veta en en gammal kompis gick bort igår i leukemi. Vi var inte så nära och det var länge sen jag pratade med honom men det känns ändå. Jag har känt mig dum idag som har varit nere och gråtit några gånger men som folk har sagt till mig så är det okej att gråta. Eftersom jag vet vem han är och känner honom litegrann. Borde skriva "var" och "kände". Och att det är alltid jobbigt när någon som man känt och som är i ens egen ålder går bort. Han var för ung för att dö. 
 
Det känns väldigt konstigt att använda orden "gått bort" och framförallt "död" och hans namn i samma mening, det är overkligt på något sätt. Jag visste innan att han var sjuk men jag visste inte att han var så dålig. 
 
De var tack vare denna kille som jag började lyssna på metal musik. Han introducerade mig för band som Adept och Bring Me The Horizon som idag betyder så mycket för mig! Han kommer finnas i mina tankar under Bring Me The Horizon konserten i maj.
 
Jag vill tacka honom för att han introducerade mig för denna underbara musik och för att han bidragit till den jag är idag. 
Du kommer vara saknad! 
R.I.P 

RSS 2.0