I wanna be a rock 'n' roll master.

Morsning Korsning
 

Här är ett band som jag verkligen vill tipsa om; svenska Thundermother. Första gången jag såg dem var när de var förband till Danko Jones i Malmö. Fastnade lite för de coola brudarna på scen. Sen dess har de hunnit byta sångerska och spelat på både Metaltown och Tivolirock. Jag såg dem igen på Skogsröjet i helgen, så sjukt sköna brudar alltså! De finns tyvärr inte på Spotify än men här är länkar till deras Soundcloud och Facebook.
Hoppas de blir signade snart och släpper en platta!
 
 
De spelade på Skogsröjet den 26 juli och eftersom det var syrrans födelsedag och jag ville göra hennes dag speciell (speciellt eftersom hon flyttar 18 mil ifrån mig snart) så skrev jag till Thundermother och frågade om de kunde sjunga för henne eller liknande. I slutet av deras spelning så grattade dem henne från scenen och hoppades att vi skulle fortsätta att träffa varandra och fortsätta följa Thundermother.! Syrran blev rörd till tårar, så jag själv blev lite tårögd också.
 
 

känslor.

Morsning Korsning
 
Scorpions - No one like you
Avantasia - Lay all your love on me
Kiss - I was made for lovin' you
Hardline - In this moment
Halestorm feat James Michael - Private parts
Avantasia - Farewell
Raubtier - Hjärteblod
Lillasyster - Dra åt helvete
Imber - Like a ghost
Accept - Kill the pain
Avantasia - Lost in space
Danko Jones - Strut
Danko Jones - Love is unkind

reprobate romance.

Morsning Korsning
 


Blacklisted Me - Reprobate Romance. 
Fastnade för denna låten för ett tag sen och sen tappade jag den då den inte fanns på Spotify men det har det ändrats på nu så nu börjar den spelar i mina öron igen. 
 
"You know you're hell behind your beautiful eyes"

fall in love with yourself.

Morsning Korsning
 

Senaste singeln från Paramore:
 
 
True

mountain.

Morsning Korsning
 

Jag har nu sett Danko Jones tre gånger och de har varit lika bra varje gång. Danko är en sån showman och duktig på att prata. Det går inte att står still till låtarna för den delen heller. Det finns dock en låt som betyder lite mer, har inte lyssnat på den så mycket hemma men den har kommit på konserterna och jag ska verkligen försöka börja ta in det som han säger;
 
 
(Spola fram till 2:20)
 
"Everybody is sexy in heaven"
"This heart get stronger, this skin gets thicker, this mouth gets louder"

ffdp + rob halford

Morsning Korsning
 
Vill verkligen tipsa om denna låten;
 
Five Finger Death Punch feat Rob Halford (Judas Priest) . Lift Me Up
 
Den är hyfsad ny men den är väldigt ny för mig för jag hittade den igår. Kan varna för att den är lite beroendeframkallande, jag lyssnar på den på repeat heheh.
 

RSS 2.0