imber.

Morsning Korsning
 
Ett band som jag kom över när jag började lyssna igenom Sweden Rock Festivals egna spotify-lista; Imber (spotify-länk). De har än så länge släppt en EP "The Breaking Point" med fyra låtar. Det är ett svenskt tjej-metalband och jag tycker defintivt de är värda en chans. Eller vad säger ni? ;)
 
 
 
De har även gjort en cover på den svenska vinnarlåten i Mello 2013:
 

130624

Morsning Korsning
 

Förra veckan var hyfsad stressig men ändå lugn. Demade på jobbet mellan 12-16:30 i onsdag så var ganska slutkörd efter det men jag fick köra hem min mors bil, passa hunden och fick även träffa Sanna en stund. I torsdags så slutade jag lite tidigare för att åka hem och packa innan jag tog mig ut till mina förälrar i Lomma. Tjugi i ett på natten så körde vi upp mot Roslagen, vi har nämligen släktställe uppe på en ö som heter Raggarön. Så där har jag spenderat hela helgen och firat midsommar med delar av släkten på min fars sida. Åkte med syrran och hennes pojkvän och de släppte av mig i Alvesta och så tog jag tåget därifrån hem till Lund. 
 
Nu sitter jag på jobbet igen...Dock så ska jag sluta lite tidigare idag för jag har lite att fixa innan kvällens konsert; Paramore ;D 
 
 

avantasia.

Morsning Korsning
 

Tänkte försöka börja rekommendera och dela med mig av artister/band som jag tycker är bra och nya artister/band som jag hittat. Det första jag tänker börja med är tyska Avantasia. Avantasia är Tobias Sammets (Edguy) sidoprojekt och det är ett powermetal band med många gästartister så som Alice Cooper, Klaus Meine & Rudolf Schenker (Scorpions), medlemmar från KISS & Mr. Big, Helloween, Magnum, Rainbow, Saxon.
 
Själv så hade jag hört "Farewell" och "Dying for an Angel" innan jag såg dem på årets Sweden Rock och blev förälskad. Kan rekommendera låtarna: "Dying for an Angel", "Farewell", "The Scarecrow", "Lost in Space" och deras ABBA-cover "Lay all your love on me". 
Spotifylänk:
Avantasia
 
 
 
 
 
 

hjärteblod.

Morsning Korsning
 

Första gången som jag hörde Raubtier var på Bandit Rock vol 5; "En Hjältes Väg". Tyckte det lät lite som Nordman - vandraren fast tyngre.Första gången som jag såg dem var när de var förband till Sabaton på Mejeriet. Tyckte inte att de var så bra, kunde varken höra vad sångaren sjöng eller sa mellan låtarna. Nä det var nog inget för mig. Av en slump kom jag sedan över låten "Låt Napalmen Regna" och tyckte att den var bra, den växte verkligen på mig. Såg slutet av deras spelning på Sweden Rock och kände igen någon låt och de var ändå ganska bra. Så nu har jag några låtar som jag faktiskt tycker om med dem. Utöver de redan nämnda, "Kamphund", "Achtung Panzer" och "Världsherrevälde" så har denna låten verkligen fastnat:
 
Spotifylänk: 
Raubtier – Hjärteblod


Kärlek är som en vässad kniv
I onda händer tar den liv
Du blev blek som döden när du förstod
Att det mörka röda är hjärteblod”


vackert.

Morsning Korsning
 
 
 
Spotify-länk:
Hardline – In This Moment
 

Don't wanna face a memory
Just wanna face you
And we look to find one minute of time
For hello and how are you?6 år av fin vänskap

Morsning Korsning
 
 
Den 12 juni 2013 var det 6 år sedan  Therése  och jag pratade för första gången. Vi hade sett varandra på skolan innan och tror att hon kommit fram och frågat vad jag hade köpt min Kaulitz-tröja en gång. Men det var på denna dagen för 6 år sedan, när vi var på skolans idrottsplan, som hon vågade sig fram till mig och vi började prata. Efter det så var vi oskijlaktiga. Vi har haft våra upp- och nedgångar och jag hoppas vi kommer vara vänner för alltid!
<3

130614

Morsning Korsning
 
Sista dagen på jobbet denna veckan, woho hahah! Nä jag ska inte vara sån men det ska ändå bli ganska skönt med helg. Är fortfarande inte helt återställd efter förra veckan. Men det blir nog bättre snart.
 
Detta var vad som kom i mitt paket som jag hämtade i onsdags:
 
En klänning som är sjukt skön! Kanske ser lite tråkig ut framifrån  men har coolt ryggtryck. Det bästa är att det faktiskt går hela vägen ner till fötterna, vilket annars är ett problem för mig som är lång heheh. En stickad tröja med två cut-outs i ryggen, också mysig men en aning stickig dock. Sen är det en gullig ring med en katt och två knuckleduster-ringar. De hade 50% på allt på iheartdropdead så var tvungen att köpa. Speciellt eftersom jag har velat beställa där väldigt länge och mycket av det jag har velat köpa har tagit slut och kommer inte in igen.
 
Ikväll ska jag träffa Elin och Sanna en stund och sen ska syrranoch jag köra till Bosarp och stugan där mina föräldrar väntar.
 
Ha en trevlig helg!

130612

Morsning Korsning
 
Det var verkligen länge sedan jag skrev nu heheh. Men det har varit en del med skola, jobb osv men skolan är slut nu (hoppade sista tentan för jag var iväg då, oops heheh)
Förra veckan var jag på Sweden Rock festival från måndag och söndag så då var det också svårt att skriva. Men scheisse va grymt det var! Solen sken typ alla dagar, det var nästan lite för varmt hahah, men på kvällarna när solen väl gick ner så var det dock kallt. De band man såg var bra och bäst måste jag nog säga var Kiss, Avantasia, Five Finger Death Punch och Status Quo. Människorna vid vårt camp var också helt underbara! Taggar redan inför nästa år!
 
Sitter på jobbet nu (har börjat jobba heltid nu under sommaren) och jag vill bara tillbaka till förra veckan. Hade verkligen ångest igår när jag skulle gå till jobbet. Idag är det lite bättre men vill fortfarande tillbaka hahah. Får se hur länge jag jobbar idag, behöver ju pengarna men samtidigt så är det skönt att få vara hemma och chilla. Ska hämta ut ett paket idag också som har varit på villovägar, wiiie! Ska nog även ta tag i att köpa en dammsugare och städa rummet för, ursäkta språket, men det ser för jävligt ut hahah!
 
Ska försöka hinna fixa lite här på bloggen också så keep your eyes open :)

RSS 2.0