cheers!

Hallo!

I lördags så tog jag mig upp till Växjö och mötte upp syrran och hennes pojkvän och två av deras kompisar och så åkte vi upp till Motala. När vi väl kommit fram efter en del stopp så fixade vi till oss och sen gick vi ut och åt på Balkan för att sedan gå vidare till Bryggeriet för att se ThundermotherRiktigt awesome konsert! De är grymma och definitivt tajtare nu än förra gången jag såg dem. Fick en kram av en av gitarristerna för att jag hade tagit mig från Malmö för att se dem hahah. Snackade med dem tills klubben stängde och då gick vi till Donken för att äta lite och sen hem och sova. I söndags var det massa restid hem igen men det var helt klart värt det heheh!
 
 
 
 
 
 
Provade även äntligen Trooper-ölen. Yum, den var god! Men nu sitter jag på AF i Lund och försöker plugga, väntar på att de andra ska höra av sig också så får vi se om vi träffas allihop och skriver idag, hade behövt det.
 
Nu spelas:
Thundermother - Cheers
 
 
 

we're thunderous.

Hallo!

Rockar glasögon-looken idag
 Har även målat om naglarna igen. Tröttnade på galaxy nails och valde att måla små blixtar istället. Detta framförallt för att Thundermother släppte sitt efterlängtade debutalbum i onsdags!! Har lyssnat igenom plattan sjukt många gånger på Spotify redan. Förhandbeställde plattan från Ginza för typ två månader sen men av någon anledning så släpps den inte förrän den 16e april där, mysko! Gå in på Spotify och lyssna sönder deras album precis som jag! Skön klassisk rock 'n' roll med grymma brudar!
 
Igår följde jag med Elin och hämtade ut hennes brudklänning som hade kommit. Så fin hon är i den, sjukt! Den satt riktigt bra. Så spännande detta är hahah. 
 
Befinner mig i Lomma sen igårkväll så ingen av mina föräldrar kunde ta hunden så fick jag ta honom men det gör inget för vi hade en ganska mysig kväll igår. Tänkte stanna kvar i Lomma idag och spendera kvällen med min far. Nu så behöver jag dock plugga. Är verkligen sämst på det, finns alltid något som distraherar en från att skriva.
 
Nu spelas:
Thundermother - Thunderous
 

'cause yeah the straightjacket fits

Hallo!

Idag sitter jag hemma hos mina föräldrar och tar hand om denna lilla knasen 
 
Ska sitta och skriva till c-uppsatsen också så väntar på att höra från de andra på Skype. Men ska försöka sitta och skriva lite själv nu också. 
 
Måste berätta om igår, fick sms från Elin om att hon hade tappat deras enda bilnyckel i en gatubrunn... Maximal otur ja. Jag gick över till dem för att hjälpa till att försöka fiska upp den. Tejpade ihop några metallstänger (som förmodligen ska vara till någon Ikea-möbel) men silvertejp och några grillpinnar för stadga och i toppen tre stycken starka magneter. Brunnen var över 2 m djup med vatten i botten men efter att vi kunde putta bort bilen så såg man åtminstone ner. Sen var det bara att börja fiska och hoppas på att nyckeln skulle fastna på magneterna. Efter en stund så säger Joel, jag har den. Men han sa det så lugnt att jag först trodde han skämtade men nej vi fick napp!! Ganska sjukt att den gick att hitta i den leran och vattnet. Sen kom det andra problemet, hur skulle vi få upp nyckeln genom gallret igen. Den måste ha trillat precis rätt för att ha åkt ner. Fick hämta ståltråd och böja till en krok och försöka få runt den runt nyckeln så vi kunde säkra den i en ögla. Sen fick vi pilla med en tång och fingrarna men vi fick upp den! Den lyckan när man såg nyckeln komma upp genom gallret hahah! Så istället för att betala tusenlappar för att byta lås så behövde de bara betala för silvertejp och magneter. Så nu ska de kopiera nyckeln så de har två och de ska köpa en stor nyckelring som inte kan gå igenom om det (vilket det förhoppningsvis inte gör) skulle hända igen. 
 
Nä nu måste jag skärpa mig och sätta mig i pluggmode. 
Ha en bra tisdag!
 
Nu spelas:
Helloween - Who is Mr. Madman?
 

RSS 2.0