people on the street when the sun comes out

Hallo
 

Idag har varit en riktig mysig dag som jag verkligen behövde. Hoppas kvällen blir bra också. Morgonen började med att jag åkte med Elin när hon lämnade av sin hund på dagis, sen gick vi till Starbucks för att äta lyxig frukost. Vi satte oss ute i vårsolen och det var riktigt mysigt fast filten på benen värmde ändå gött. Efter en god frukost så vandrade vi runt lite på stan och avslutade på Entré eftersom Elin skulle jobba kl 13. Köpte två tygmärken på Shock till min jeansväst och sen fyndade jag två par skor och ett par leggings för ett slutpris på 200 kr, woho! 
 
När jag kom hem så gjorde jag en smoothie i min nya blender, yum!
 
 
Nu spelas:
Danko Jones - Just a beautiful day
 

tell me when it's over

Hallo
 
Hade tänkt att jag skulle bli bättre på att blogga men i början förra veckan blev jag sjuk. Fick feber och blev förkyld. Slutet av veckan blev inte bättre då jag fick nyheten att min farmor gått bort. Förra torsdagen var katastrofal, mådde dåligt, fick dålig nyhet och till råga på allt så glömde jag hämta min tvätt i tid så fick ringa vaktbolaget så de kunde komma och öppna till mig. Det som var skönt var att min mor var hos mig på dagen och rymde hem till Elin på kvällen. Helgen har varit rätt okej. Passade hunden, så fick tröst från honom, träffat fina vänner och hållt mig distraherad på det sättet. 
 
Ska försöka att inte tänka på det allt för mycket då för då blir jag bara ledsen och det kommer jag vara i överflöd på begravningen, så därför så kan jag berätta något roligt istället. En av tröjorna som jag fyndade för någon helg sedan, det visar sig att Michael Starr från Steel Panther har på sig en likadan i videon till "Burden of being beautiful" hahah! That's awesome. 
 
 
 
 
 
Nu spelas:

Steel Panther - Turn out the lights

happy b-day Vale!

Hallo
 

Får säga grattis i efterskott till en av mina hjältar som i söndags blev 35 år!
Valentino Rossi
 
 
Efter hans vinst i Assen, Holland förra året, som vi snyggt prickade in att vara närvarande på!
 
 

we belong way down below

Hallo
 

Igår så va Kim över på fika och fick se lägenheten. Så mysigt att ha henne över för det var så länge sen jag såg henne. Det var är bra att ha gäster ibland för då tvingas man till att städa och eftersom lägeheten, framförallt köket, såg ut som en bombnedslag så var det verkligen bra hahah! Efter det så åkte jag till Entré, hälsade på Elin och fyndade en kofta och fyndade två snygga tröja inne på Carlings. Awesome. 
 
Var fortfarande sliten efter fredagkvällen så jag stannade hemma och tittade på serier istället. Hade egentligen funderat på om jag skulle dra ut på Lunds men det får bli en annan gång istället. Kan säga att idag känns det skönt att jag inte stack ut eftersom jag inte känner mig helt hundra idag heller. Så idag så ska jag bara chilla, klippa i Steel Panther-tröjan jag köpte i fredags och kanske några andra, titta på serier och dricka te. 
 
 
 
Go Taylor, snygg i Iron Maiden-tisha.
Kan inte sommaren komma nu så man slipper ha så himla mycket plagg på sig?!
 
 
Nu spelas:
Pretty Reckless - Heaven Knows

it’s like God’s best work, all in one place

Hallo
 
I fredags var det alla hjärtans dag...pah. Skit i det, vi drog på en awesome konsert istället. Elin, Joel, Sanna, Jocke och jag drog över till Köpenhamn och Amager Bio för att se Steel Panther. Enligt mig så var de lika bra som de brukar vara även fast vi saknade några av de gamla låtarna. 
 
Death to all but metal
 
Hade självklart den snygga tröjan som jag köpte när jag såg dem i Gbg.
 
 
Där vi stod var det inte så mycket rörelse i publiken men vi dansade på ändå. Det var mycket danskar där (dah vi var i Danmark!) och några av de vi pratade med hade aldrig sett dem innan och jag säger till er som vi sa till dem; ni kommer fastna. Ser man dem en gång så vill man se dem igen för de är så härliga på scen. Så länge man förstår att man inte ska ta dem så seriöst så är det awesome!
 
Nu spelas:
Steel Panther - The Burden of Being Wonderful
 
 

'cause I decide the way things gonna be.

Hallo!
 
Igår var det arm-dag på gymmet. Joel visade Elin och mig några bra övningar och sen köttade vi allihopa. Idag så mår tyvärr inte Elin så bra och jag tänkte först strunta i att gå ner till gymmet. Men hallå, inga ursäkter här inte! Så nu ska jag snart gå ner till gymmet i alla fall. Idag blir det mage och kanske rumpa. Woho go go!
 
 En liten egoboost
 
Nu spelas:
Helloween - I want out
 

Helgens tider

Hallo!
 

Blev väldigt glad när jag såg resultaten från helgens test i Sepang. Rossi gjorde det näst snabbaste tiden! He's back, oh yeah. Marquez tog så klart den snabbaste tiden och Lorenzo tredje. Mina favoriter i toppen. Tyvärr går det inte lika bra för Crutchlow som hamnade på en tolfte plats. Enligt mig var det inte så smart att byta från Yamaha Tech till Ducati men upp till bevis för honom nu.
 
 
 
Spännande att se hur denna säsongen utvecklar sig
 

Rock and roll disaster

Hallo!
 
Goda nyheter. Thundermother har blivit signade av Warner Music Sverige och kommer nu att släppa sitt debutalbum "Rock and Roll Disaster"! Förhandbeställde albumet via Ginza förra veckan. Nu kommer dock bara väntan på albumet. Nästan två hela månader...gosh!
 
 
Nu spelas:
Thundermother - Cheers

RSS 2.0