happy b-day.

Hallo!
 
Idag fyller Biff Byford, sångaren i allas vårt kära Saxon, hela 63 år.
Happy b-day to you man!
 
 
Dagen till ära så bär jag min fina tischa:
 
 
 

plugg.

Hallo!
 
Ibland är det så tråkigt att plugga...
 
Man får försöka tänka att så fort jag är klar med denna opponering så får jag göra vad jag vill!
 

film.

Hallo!
 
Jag fattar inte varför jag nästan alltid väljer komedier när jag ska kolla på film, speciellt de som innehåller romantik. Gillar ju egentligen inte alls att se dem då jag oftast känner mig lite nere efteråt och det kan bero på mitt eget miserabla kärleksliv hahah. Men det jag egentligen hade tänkt att komma till så finns det en romantisk film som jag kan kolla på utan att få dessa känslor och det är Pride and Prejudice. Jag vet inte varför men den är så fin den filmen. Så om ni inte sett den så se den!
 
 
Men men man kan inte få allt i livet. Jag har i alla fall en fin lägenhet som verkligen börjar likna ett hem nu. Detta är nog nästan första gången då jag verkligen trivts och det känns så skönt!
 

då var man på det igen.

Hallo!
 
Ja det här med att bli bättre på att blogga kommer ju aldrig att ske hahah. Så fort det händer något roligt så har jag inte tiden eller vanligtvis orken att sätta mig ner och skriva om det. Det största som hänt måste varit att jag flyttat igen heheh. Fjärde gången på mindre än ett år, hoppsan. Märkte att jag inte alls trivdes och att jag inte har den personlighet som kanske krävs för att bo på korridor och dela kök med folk. Började få ångest varenda gång jag gick ut i köket, då jag var rädd att stötta på någon. Så det slutade med att jag har köpt (ja köpt!!) lägenhet på Segevång i Malmö. Tvåa på 55 kvm med mitt egna kök, jadå! 
 
Eftersom jag är student så fick mina föräldrar gå in och hjälpa mig med lånet och fick även låna pengar till renovering av kök så det är väldigt fräscht nu. I och med att renovering tog sån tid så har jag inte kommit helt i ordning än men det är på god väg. Måste ju vara klart tills inflyttningsfesten i slutet av januari. 
 
Just det, jag piercade septum i somras
 
Nu borde jag verkligen återgå till plugget, ciao!
 

RSS 2.0