burning sun

Hallo!

Wow, vilket väder det är idag. Satt ute på balkongen och målade naglarna och tänkte sitta där och plugga men det blev alldeles för varmt och tror inte datorn tycker om värmen heller så fick gå in igen. 
 
 
 
 
Man ser lite av naglarna här men ska försöka ta en bättre bild. Målade galaxy nails, för det är kul heheh. 
Men nu ska jag göra mig lite lunch och sen ska jag plugga. Eftersom det är så fint väder så tänkte jag ta longboarden med mig till Lomma idag tror jag. En premiärtur. 
 
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
Nu spelas:
Helloween - Burning Sun

the sun would go up, be warm and to stay

Hallo!

Nu sitter jag och väntar på att de andra brudtärnorna ska komma och vi ska planera lite mer till möhippan. Spenderade nästan 3 timmar innan på att städa hela lägenheten, såg verkligen för jävligt ut innan men nu ser det äntligen bra ut igen, woho! 
 
Igår så fixade jag mina naglar igen. Var ju ett och halvt år sen sist jag hade det och saknade det. Elin fixade sina i veckan och blev så avundsjuk så bokade tid. När jag säger att jag fixade naglarna så menar jag att jag att jag satte på ett nytt akryl set. Kan visa en bild sen på hur det blev. 
 
 
 
 
Nu spelas:
Adept - Forever and a Day

Grand Prix of Qatar

Hallo!
 

Säsongens första MotoGP-race var i söndags. Följde racet spänt på Twitter. Blev så lycklig när min favorit, Rossi för ett litet tag ledde racet. Är ändå nöjd med slutresultaten, Marquez och Rossi på 1a och 2a plats. Det gick inte riktigt lika bra för Lorenzo som tyvärr körde av precis efter starten och Crutchlow hamnade på en 6e plats även fast han bytt från Yamaha till Ducati. Ska se racet i efterhand nu ikväll med min far. 
 
 
 
 
 
 

are we partners in crime?

Hallo!
 

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar, tar det lugnt och myser med hunden. Förra veckan blev jag ordentligt förkyld och låg hemma halvt däckad. Det passade verkligen inte bra eftersom det var Finn-festen (det vill säga Lunds nations bal) i lördags, hemtenta inlämning i måndags och ~30% av c-uppsatsen skulle också ha lämnats in i måndags. Proppade på mig läkemedel och gick ändå i lördags då jag hade betalat en massa pengar som skulle gått åt skogen om jag inte gått. Det var faktiskt ganska roligt även om det var jobbigt. Gick hem mycket tidigare än vad jag hade tänkt men men. Hemtentan blev inlämnad, tyvärr inte i tid och ganska dålig men vi försökte i alla fall. När det kommer till c-uppsatsen så kunde vi inte lämna in något då vi knappt bestämt vad vi ska skriva om än... Eftersom Anders och Sanna, som jag skriver uppsatsen med, läste om ekonomi-kursen samtidigt som vi läste denna kursen och jag har varit sjuk och allt med min farmor så har vi inte riktigt haft tid att sitta med uppsatsen. 
 
Nä nu ska jag sluta att tjata och istället försöka tänka positivt. Det är ju våffeldagen idag heheh och lite därför så sitter jag hemma hos mina föräldrar då vi ska äta våfflor ikväll. Lycklig. 
 
 
 
 
Nu spelas:
Iron Maiden - Afraid to Shoot Strangers

got to breathe

Hallo!
 

Jag har känt mig ganska vilsen den senaste tiden. Ända sen jag fick veta att min farmor gått bort så har livet varit tungt. Det har hängt som ett moln över mig och sen har inte skolan varit det roligaste heller och denna veckan är verkligen inte rolig med tre seminarium, en hemtenta som ska in på måndag och sen måste vi börja på c-uppsatsen eftersom handledning 2 snart kommer. 
 
Min farmors begravning i fredags var jättefin men så sjuk jobbig. Utmattad hela helgen och har fortfarande inte riktigt hämtat mig, sen blir det ju inte bättre av att jag har ont i halsen och hostar heller. Kan dock fortfarande inte förstå att hon inte finns mer, denna processen kommer ta lång tid. Sitter och gråter nu bara jag tänker på det. 
 
 
 
Ska nu försöka ta tag i livet igen.
 
Nu spelas:
Helloween - Smile of the Sun

fight back like a lion

Hallo
 

Nu sitter jag på café Condeco i Växjö med syrran. Har tillbringat helgen här och bara haft det mysigt. Hon kom och hämtade mig på tågstationen i fredagskväll och sen stack vi hem till henne och åt en lättare middag och sen bjöd hon på raw cheesecake som efterrätt. 
 
I lördags så var vi först ute och gick innan vi åt en god frukost och sen gjorde vi stan. Fyndade lite haldband och armband inne på Ur&Penn. Sen stack vi hem och gjorde oss i ordning för att äta en tidig middag på Stars and Stripes. Det är ungefär som andra sportsrestauranger/-bar, där de sände hockey på tv-skärmarna och jag åt en hamburgare och syrran en ceasarsallad. Mätta och belåtna så åkte vi hem och eftersom det inte gick något annat bra på tv så tittade vi pinsamt nog på Mello heheh. Men vi fastnade sjukt mycket för Outtriggers låt Echo (vi kommer snart lyssna sönder den låten hahah). 
 
 
 
Sen hade vi ansiktsmasker och tittade på en svensk film, som jag nu lägligt har glömt namnet på hahah, på fyran innan vi gick och la oss. Idag sitter vi som sagt på café och eftersom det är fastlagssöndag så blir det en semla, dock något annat för mig eftersom jag inte är så förtjust i semlor. Syrran sitter och plugger och jag surfar runt lite på datorn, ska försöka att plugga lite också. 
 
I eftermiddag så ska jag tyvärr åka hem igen och jag vill inte. buhu. Vill hellre vara kvar här men men det är väl dags att återvända till verkligeheten. 
 
 
 
 

RSS 2.0