I wanna walk but I run back to you.

Hallo!

Vid fleratal tillfällen så har jag tänkt att jag ska skriva här men så har det dykt upp något som gjort att jag glömt det. Om jag ska ta en snabbomgång; förrförra helgen så var det MotoGP och det var ett sjukt spännande race. Jag trodde dock det var klart ganska tidigt vem som skulle vinna men nä-ä, men knappt två varv kvar så ändrades det och (min favorit) Rossi vann! En annan favorit, Cal Crutchlow, fick och en välförtjänt pallplats på tredje.
 
 
 
Förra fredagen så åkte jag, supertidigt, upp till Stockholm för att hälsa på en kusin. Det var rikigt trevligt och jag saknar henne redan. Fick även träffa syrran som är i Stockholm på praktik, min morfar, en av mina fastrar och min kära gamla kursare Sanna. Överlag så var det en mycket bra helg, åkte hem i måndags eftermiddag. Tågen var lite försenade men det gick bra ändå. Var helt slut och höll nästan på att somna på jobbet i tisdags varpå jag sov i två och en halvtimme på tisdag eftermiddag, efter jobbet. 
 
Idag är det valborg. Jag har lite olika saker så får se lite vad som händer. Kan i alla fall önska alla som läser en trevlig valborg!
 
Spelas just nu:
Joan Jett - Hate Myself For Loving You
 
 

and the snakes start to sing.

Hallo!

 
Vilken vecka det har varit. Eftersom det var MotoGP förra söndagen (jag var hemma hos mina föräldrar och tittade) och det var ett sent race så bestämde jag mig för att sova över där. Så jag åkte hem med min far på måndag morgonen. Kom på att jag skulle till vårdcentralen och lämna blodprov så gjorde det och sent sökte jag lite jobb. På kvällen gick jag över till Elin för hon frågade om jag kunde hjälpa henne att måla. Självklart så ställer man upp. De hade målat dörrar och dörrkarmar svarta och nu inför försäljning så skulle de målas vita. Det tar mycket längre tid än vad man tror! Kom inte i säng förrän halv ett. Det var inte jätteroligt att gå upp tidigt dagen efter. I tisdags så skulle det komma målare hem till mig för att fixa på balkongen, äntligen så hade föreningen tagit tag i det. De dök aldrig upp...jag fick ringa dem och de sa att de hade glömt bort det så vi fick boka om till dagen efter. Så jag åkte med min far hem till dem istället för det var hans födelsedag. Så vi åt god mat, han fick present och ville visa det nya fina ljudsystemet som han hade fått på morgonen heheh. Jag siv över där och åkte in till jobber med min mor på morgonen efter. 
 
Vad är vi nu, ja just det onsdag. Jobba och sen kom faktiskt målaren på eftermiddagen som avtalat. Dock så tittade bara och sa att de kommer nästa vecka och börjar fixa. Sen stack jag hem till Elin för ytterligare några lager färg. Scheisse va jobbigt det är att måla hahah! Energidryck, trötthet, färgångor och gott sällskap gör en ganska fnittrig heheh. Denna gången kom jag inte hem förrän ett och var i säng strax efter det. Sen upp tidigt till jobb igen. Jobba, jobbmässa och sen lagning hos tandläkaren. Var väldigt nervös innan men det gick faktiskt bra och är lite stolt över mig själv för att jag klarade det, framförallt för att jag inte behövde bedövning. Det känns dock lite fortfarande och kan inte tugga på den sidan.
Sen hade jag lovat min far att hjälpa honom så tillbringade eftermiddagen och kvällen hos dem.
 
Nu är det äntligen fredag, woho. Kan dock inte riktigt pusta ut än för jag har bokat tvättid i eftermiddag... Springa i trappor när man har träningsvärk efter målningen är inte roligt. Men sen så ska jag däcka i soffan framför en film. Så nu har jag fått spotta ut mig det jag behövde, tack för att ni läste ;)

RSS 2.0