true friends stab you in the front.

Hallo!

Jag förstår inte varför jag alltid så bli så nervös och spänd när jag ska iväg!? Blir superstressad över i stort sett allt och blir ännu värre tidspessimist. Sitter just nu på jobbet och försöker trycka i mig en bulle och ett rismål till lunch. Kan förstå att man blir nervös när man ska utomlands, när man åker bort långt och/eller är borta en längre tid. Men nu ska jag varken vara långt bort eller vara borta speciellt länge; det är ju bara Stockholm och kommer att åka hem igen på söndag kväll. Kommer nog inte att vara lugnare förrän jag sitter på tåget eller till och med inte förrän jag väl är framme. Kommer att vara spänd imorgon också för Stockholm Ink Bash. Men det blir vad man gör det till och vi ska ha det awesome, Sanna och jag. 
 
Ser väldigt mycket fram emot att få träffa min kära kusin igen också!
 År ~1990-91
 
 

step back, because you deal with the devil.

Hallo!

Jag har blivit helt besatt av den här låten. Kommer nog snart ha spelat sönder den hahah. Det är Thundermothers senaste släpp; Deal with the Devil. Tyvärr så kan jag inte hitta den på youtube men här här länken till Spotify. Lyssna lyssna lyssna! Här finns också en länk om ni inte har Spotify http://gaffa.se/nyhet/98540
 
 
 
 
 Även Bring Me The Horizon har släppt en ny singel, denna kunde jag dock hitta på Youtube; 
 

but face to face, they haven't got a thing to say.

Hallo!

Tisdag idag då ja. Efter jobbet idag så kommer Sanna över och vi ska planera besöket i Stockholm till helgen. Mycket som man vill hinna med men väldigt lite tid. Man får prioritera det som är viktigast. 
 
Annars är det nog ganska lugnt. Börjar bli lite nervös inför helgen, inte bara för Stockholm utan också för att det är MotoGP i Silverstone. Vet inte riktigt hur jag ska se det då jag inte är hemma men jag löser det på något sätt. Forza Vale!
 
Nu spelas: 
 

we are a typical illusion.

Hallo!

En vecka går alldeles för fort när man är ledig. Har haft en veckas semester men är nu tillbaka på jobbet igen. Egentligen var det meningen att familjen skulle åka upp till vårt släktställe men pga lite omständigheter så blev det inte så. Jag hann ändå med rätt så mycket på semestern, det började med att jag tog det lite lugnt, städade lägenheten, var på Malmöfestivalen (såg Imber, Va Rocks och syrran fick in mig att se Maskinen hahah), låg och solade och badade lite på Segevångsbadet, var på Bakken med familjen och sen åkte vi upp till sommarstugan. 
 
Imber
Va Rocks
 
På Bakken så var det nästan inget folk alls och det betyder också att det inte var några köer till karuseller och därför blev det en hel del åkande, heheh. Vi spelade även lite spel, vi la ganska mycket pengar på skytte för det var så roligt heheh och syrrans pojkvän lyckades på sista försöket även skjuta en bonus så vi lyckades få en minions-mjukisdjur, en nalle och två plasthalsband!
 
I sommarstugan så tog vi det mest lugnt, de arbetades lite med att klippa häck, måla, klippa gräs m.m. Jag låg mest på latsidan men jag slipade faktiskt ytterdörren till altanen med slipmaskin så jag hjälpte också till heheh.
 Charles
Önskar att jag hade en veckas semester till. Ska dock till Stockholm i helgen så har det att se fram emot!

Czech GP 2015

Hallo!

Ytterligare en MotoGP-helg har varit, denna gången i Brno i Tjeckien. Riktigt nervös denna gången då Lorenzo har varit stark hela helgen. Spoilers alert! Efter ett händelserikt första varv i Moto3 där 8 förare körde av vid två olika tillfällen redan under första varvet så blev det röd flagg och racet stoppades. Racet kortades ner efter en ny start men tyvärr så lyckades inte Danny Kent köra så bra. Jag slog vad med min far att han inte skulle hamna på pallen denna gången och jag vann 10 kr hahah! Han leder fortfarande världsmästerkapet, så så länge han fortsätter köra bra i kommande race så ska det nog gå hela vägen. Heja Kent! Istället så var det Antonelli som tog hem första platsen vilket ändå gör mig glad för han kör för Rossis academy. Det var hans första seger så grattis till honom.
 
I Moto2 så tog Zarco hem det igen och utökade sin ledning ytterligare. Rabat tog andra platsen och min favorit Alex Marquez tog hem fjärde platsen vilket är hans bästa under hela säsongen än så länge. Han kanske äntligen har lyckats komma underfund med hur man kör Moto2 efter flytten från Moto3 denna säsongen. 
 
I MotoGP så gjorde Rossi ingen bra start men det gjorde Lorenzo och Marquez. Ganska snabbt så drog de iväg medan Rossi fick kämpa att komma förbi Dovizioso och Smith. Efter att han lyckades dra iväg så körde han en ganska ensam trea och slutade även där. Lorenzo lyckades dra iväg från Marquez och tog hem hela. Detta betyder också att Lorenzo har gått om Rossi i världsmästerkapet och de ligger nu båda på 211 poäng. 
 
Jag blev först lite irriterad och ledsen över detta resultatet då jag så väldigt väldigt gärna vill att Rossi ska få ta sin 10onde världsmästerskapstitel. Men nu ser vi istället fram emot Silverstone i England om två veckor och de sju racen som är kvar. Det kan fortfarande hända mycket. Forza Vale!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Indianapolis GP 2015

Hallo!

Vilket spännande race det var i söndags. På grund av andra saker så började far och jag inte titta förrän ungefär halva racet in. Spoileralert om ni om tittat på racet än! Min favorit Rossi kvalade inte så bra denna gången heller och hamnade på en åttonde plats på startlinjen. Marquez tog pole position (första platsen). Crutchlow kvalade också men Espargáro-bröderna inte lika bra. Lorenzo kvalade som trea och det oroade mig lite. 
 
Rossi gjorde ändå en bra start och körde upp sig två placeringar vid de första kurvorna. Han var sedan snabb på att köra om Smith och sen Iannone för att ta fjärde platsen. Lorenzo gjorde en bra start och tog första platsen med Marquez efter sig och Pedrosa på tredje plats. Men Rossi är grym, finns en anledning till att han är 9-faldig världsmästare och just nu leder årets världsmästerskap, han kommer i kapp Pedrosa och kniper tredje platsen. Pedrosa hugger tillbaka efter något varv men gör ett misstag och Rossi är förbi igen. Han får kämpa men slutar på en välförtjänt tredje plats. 100% på pall än så länge i år!
 
Lorenzo ledde hela racet fram till de sista 2-3 varven då Marquez satsar och kör om (till min stora glädje). Han tar till slut hem hela och Lorenzo kom tvåa. Detta betyder att Lorenzo knappar in på Rossi i världsmästerskapet från 13 till 9 poäng efter. Marquez har nu gått om Iannone och ligger på en tredje plats, 56 poäng bakom Rossi. 
 
Överlag så är jag väldigt nöjd med resultaten om man tänker på utgångspunkten. Så nu är det bara att ladda om igen inför Brno i Tjeckien i helgen. 
 
 
Foton från Facebook - MotoGP och VR46.
 

RSS 2.0