24/12

 önskar vi från stugan!


I'm moving on.

Hallo!
 
 
Jaha då sitter man här på jobbet dan för julafton lite småblöt då det ösregnar ute. Det är ganska tomt här men det är ganska skönt. Har bokat in en massage här på jobbet kl 10 och eftersom vi har det subventionerat, som det så fint heter, så kostar det inte mer än 150 riksdaler. Det ska bli skönt. Lite lyx innan ledigheten. När denna jobbdagen är slut så tar jag lite julledigt i två veckor och det ska också bli skönt. Ska försöka att hålla bloggen någorlunda uppdaterad i alla fall. 
 
Nytt från min 'Veckans tips' på Spotify:
 

I have no religion, besides, the heavy metal gods.

Hallo!
 
Fick denna låten tipsad till mig från själva Spotify. 
Känner för att ställa mig och headbanga skiten ur den här låten. Härligt gung alltså.
 
 
 
"In life, I have no religion, 
Besides, the heavy metal Gods! 
Were nothing, but black skin-tight leather
My skin, is clad with metal studs!" 
 
"Don't need no flashy house, 
No car or ugly wife.
The only thing I want, 
Is what my parents don't.
Need no wide screen tv
Knowing no honesty, 
The only thing I want to be... 
In the Book of Heavy Metal! 
Metaaal!" 

I'm on the wrong side of heaven, and the righteous side of hell.

Hallo!
 
 
Lyckades få tag på lite julklappar i lördags och till min lycka så var det inte så farligt mycket folk ute. Det finns dock vissa aspekter att ta in i detta faktum; jag var ute på stan kl 10 när butikerna öppnar och åkte hem vid halv tolv, jag var i stan och på Triangelns köpcentrum men tror att de flesta åker ut till köpcentrum och handlar och inte går i stan. Tror även att nätshopping är ganska stort i år då jag har hört många som gjort det. 
 
Köpte mig en jullatte på Espresso House, handlade julklappar och lyssnade på Twisted Sisters julskiva på Spotify och hoppades att jag skulle få lite julkänsla. Men det är väl klart att den inte ska infinna sig i år. Regnet hjälper inte så mycket heller, skånsk jul kan man väl säga. Får acceptera att det inte blir någon julkänsla i år men ska bli mysigt att få "fira" jul med familjen i stugan. 
 
Hoppas ni alla får en bra måndag!
 
Just nu spelas:
Five Finger Death Punch - Wrong Side of Heaven

julklappsstress.

Hallo!
 

Igår var det en vecka till julafton. Börjar känna stressen nu, kan ju främst bero på att jag inte har fixat några julklappar än. Har inte riktigt hunnit och bara skjutit på det hela tiden. Nu så ska jag ut tillsammans med alla andra stressade människor i helgen och fixa. Jag som har svårt när det blir för mycket folk och det blir trångt, tycker ofta folk blir så otrevliga då. På konserter och festivaler går det an, framförallt på Sweden Rock för vi hårdrockare är så snälla heheh. Jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa så det ska nog gå hyfsat fort. Jag har mig själv att skylla då jag har skjutit på det men jag skyller lite på min mor också då det först var bestämt att vi inte skulle ha några julklappar men att hon sen ångrade sig.

 

Ikväll har jag inget planerat än så länge, blir nog en lugn filmkväll tror jag. Är lite sugen på att se Sagan om ringen igen för det var ett tag sen jag såg dem. 

 

 


no one dared disturb the sound of silence.

Hallo!
 
Den är så mysig den här låten! Fick höra den via Bandit Rock. 
 
 
Det är en cover på en av Simon and Garfunkels låtar. Orginalet tycker jag också är mysigt men det är något med Disturbeds låt som känns djupt i en. 
 
 

hanging on to hope.

Hallo!
 
Igår hade jag namnsdag (Anna-dagen) och därför bjöd jag över mina föräldrar på lite namnsdagsfika. Jag fick ett par jättefina vantar som man kan använda på en touch-skärm, så slipper man ta av sig vantarna varje gång man ska pilla på telefonen. Testade dem nu i morse och måste säga att de fungerar ganska bra.
 

Förra helgen så jobbade jag med att sälja merchandise för bandet Va Rocks och det var jättekul. Lite ensamt emellanåt men roligt va det i alla fall. Kul att få hjälpa till och tjejerna i bandet är grymma och supertrevliga!

 

Idag ska vi ut på After Work med sektionen på Bishop Arms i Lund. Förhoppningsvis så blir det inte allt för sent heheh.

 

Min senaste beroende-låt:

 


challemannen blir tio.

Hallo!
 
 
Idag blir denna lille knasbollen 10 år!
 
Det är galet va tiden går fort för detta betyder att vi har haft honom i nio och ett halvt år. Även fast han har blivit lite gnällig på äldre dar så är han fortfarande min pojk nummer 1. Älskar honom mer än jag kan förklara, ibland känns det som att jag skulle kunna krama sönder honom. 
 
Hoppas du är kvar en lång tid till lille pälsklingen!

heavy metal chistmas.

Hallo!
 
 
Har så svårt att se att det är den 1 december idag, hur kan tiden gå så fort?! Försöker komma i lite julstämningen med Twisted Sisters julskiva. Har julpyntat lite i min lägenhet idag också, det har kommit upp lite julstjärnor, en adventsljusstake och någon tomte. 
 
 
 
 
I fredags så åkte jag upp till Blekinge för att hälsa på Elin och Joel och hade en väldigt trevlig helg. Hade vinkväll med Elin, Linnea och Marie i fredags. I lördags så tog vi det lugnt och sen skulle Elin iväg med jobbet så jag satt hemma i deras hus och tittade på Netflix. I söndags så började vi sent men fick ändå deras gran klädd och det blev jättefint. Det skulle ha bakats lussebullar men vi glömde köpa saffran och klockan tickade iväg. Fick samtal från min mor som undrade om jag hade kommit hem och sa att det skulle komma en storm på kvällen och att det kanske var bra om jag försökte ta mig hem ganska snart. Elin ville dock inte släppa iväg mig utan lite mat i magen. Vi åt en mini-julbord med köttbullar, prinskorv, julskinka, jansson m.m. Yum! Vi började titta på tågen för helt plötsligt så började det blåsa sjukt mycket. Jag visste inte om jag skulle komma hem eller inte. Min far sa att de hade sagt på Sydnytt att alla tåg skulle ställas in i Skåne. Det slutade med att jag fick stanna en natt till, då Elin tyckte det kändes bättre och för att jag inte ville fastna på ett tåg någonstans. Planen var att ta bussen från Olofström 6:15 så jag gick upp tidigt och sa hejdå till Elin och Joel som skulle till jobbet. Vi tittade på tågen igen och de var inställda fram till 12! Så det blev bara för mig att gå och lägga mig igen. Höll mig hela tiden uppdaterad på Skånetrafikens hemsida, deras app, trafikverket och Sydsvenskan. De ställde in fler och fler tåg. Jag satt uppkrupen i deras soffa och tittade på tv fram till de kom hem vid halv tre. Första tåget som gick gick kl 17 från Bromölla till Malmö så 16:15 satt jag på bussen. 
 
Så tack vare stormen Gorm så kom jag hem nästan ett dygn efter vad jag egentligen hade planerat. Tur att jag var ledig från jobbet och att jag inte hade något jätteviktigt hemma. Jag är också väldigt tacksam för att jag kunde våldgästa Elin och Joel ytterligare en natt! Så för att sammanfatta så var det en väldigt trevlig helg med ett lite äventyrligt slut. 
 

RSS 2.0