selling england by the pound.

Hallo!

Jag tittade igenom hårdrockens historia av Sam Dunn och lite andra dokumentärer för någon vecka sedan och fastnade för att lyssna på några gamla klassiker så som Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Mötley Crüe, Def Leppard m.fl. Satt och diskuterade äldre musik med min far, lite Status Quo och Creedance Clearwater Revival. Men det jag fastnade mest för då, som jag lyssnar på väldigt mycket just nu, är Genesis. Låtar som Misunderstanding, Carpet Crawlers, Mama, Dancing with the Moonlight Knight, I Know What I Like (In Your Wardrobe), Abacab och Land of Confusion. Har även fastnat för Yes - Owner of a Lonely Heart.
 
 
 

happy b-day marc93

Hallo!
 
Födelsedagarna kommer tätt hahah. Rossi är min favoritförare i MotoGP men har några till som jag tycker om och en av dem är Marc Marquez. Han är riktigt duktig, har tagit hem många titlar och slagit flera rekord. Bland annat så är han den yngsta någonsin som tagit hem hela världscupen och det har han nu gjort två gånger. 
Idag är det i alla fall hand födelsedag och han blir 22 år gammal, hurra!
 
 
 

happy b-day vr46.

Hallo!

Dagen till ära så bär jag denna snygga tischan. 
Nyduschad och osminkad. Men för att komma till saken, det är nämligen en speciell födelsedag, idag blir Valentino Rossi, The Doctor 36 år, hurra hurra hurra!!
 
 
 
 
 
Bild från Assen 2013
 
Bild från Catalunya 2014

sick off your own disease.

Hallo!
 

Har blivit helt beroende av bandet Butcher Babies för tillfället. Det faktum att de kommer till Copenhell i sommar gör inte saken bättre. Vill se dem live men känns som lite för mycket pengar att lägga ut på ett band när det finns annat man vill göra också. Sweden Rock-biljetten är i och för sig redan  fixad men sen tillkommer camping, mat och eventuellt lite merch. Hade gärna åkt till Getaway också. Sen vill jag så sjukt gärna se MotoGP live i år igen. Jag vill testa ett nytt ställe och vill väldigt gärna ner till San Marino men min far vill gärna tillbaka till Holland. Så vi få se hur det blir, kanske kan bli båda ;)
 
 
 
 
 

del 5: pinup

Hallo!
 

Jag har som tumregel att om jag kommer på en tatuering som jag vill ha så måste jag tänka på det i ett år innan jag faktiskt gör den. Detta är för att undvika spontana tatueringar som jag kan komma att ångra sen. Den senaste tatueringen jag gjorde, som är min femte, tänkte jag på i över ett år innan jag fick tummarna loss och boka tid (och för den delen också, sparat ihop lite pengar heheh). Även denna gången blev det hos Elin på Hand & Hjärta i Lund. 
 
Inspirationen till denna är en bild på min syster som togs i en vintagebutik i Los Angeles. På bilden har hon en söt liten sailor-outfit på sig och jag bestämde mig ganska fort till att jag ville tatuera in en pinupa av den bilden. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig från början men gillar den väldigt mycket ändå.
 
Den gjordes i maj 2014. Det fanns en del anledningar till att denna gjorde väldigt ont, bland annat så hade jag en förkylning som höll på att bryta ut. Efter ca fem timmar, någon slags kyl-/bedövningsspray (så mycket som man kunde då den till slut inte hjälper) och pepp från tatueraren så blev den klar. Har kommit fram till att färg gör nog mer ont än black and grey. Anledning till detta är att du gör linjer och skuggor precis som på en black and grey men efter det så går du över allt i med färg. Ont!
 
Kärlek till min syster.
 
Har lite fler idéer på lager, får se om någon av dem blir verklighet snart. Är sugen på att börja på andra armen nu. Man ska egentligen inte börja för man fastnar hahah. 
 

RSS 2.0