blow the smoke right off the tube.

Hallo!
 
 
Vad har hänt sen sist? Mycket men ändå ingenting. 
Igår var jag ute och tog en öl med min nya fina vän Ida. Det var supermysigt men det blev lite för mycket för mig. Kan bero på att jag går på en teatox och jag drack bara en hemmagjord smoothie till middag. Mådde sjukt dåligt på bussen på väg hem och det snurrade så när jag la mig i sängen. Men jag lyckades somna och nu sitter jag här på jobbet, mår inte så dåligt idag vilket är skönt. 
 
Imorgon så åker jag ut till mina föräldrar och på lördag så ska jag skjutsa dem til Kastrup för de ska till Italien och åka skidor. Är så avundsjuk heheh. Men jag ska passa hund, lägenhet och det bästa av allt jag får tillgång till bil! Jag tycker det är så kul att köra bil och önskar att jag hade en egen. Tyvärr så tillåter inte min ekonomi det just nu. 
 
 
 

up ahead in the distant, I saw a shimmering light.

Hallo!
 
 
Det bara fortsätter!? Alan Rickman som för mig är Severus Snape i Harry Potter-filmerna men även chefen Harry som flörtar med sin sekreterare i filmen Love Actually och den blåa fjärlislarven i Tim Burtons underbara tolkning av Alice in Wonderland. Idag fick jag även reda på att ytterligare en legend har gått bort. En av grundarna till bandet Eagle, Glenn Frey. Inte för att jag personligen lyssnar så mycket på bandet men Hotel California har ju alla hört någon gång. Även låten The Heat is on som från hans solokarriär som är känd från Snuten i Hollywood-filmerna och även den låter som H.E.A.T har som intro-låt.
 
 
 
 
 
 
Helgen gick snabbt som vanligt men hann göra lite roliga grejer. I lördags så åkte jag med Sanna till Kockums fritid i Malmö och åkte lite skridskor, det blev mycket skratt men roligt var det. Sen mötte vi upp Carin och tog en kort fika innan jag åkte hem och bytte om och sen tog mig till Lund för att äta middag hemma hos Sandra. Vi åt och pratade om massa saker och det var både trevligt och välbehövligt. 
 
I söndags så följde jag med mina föräldrar upp till min mormor och vi var ute och åt brunch på ett sött litet café i Fredriksdal i Helsingborg. Kvällen avslutades med film hemma i sängen. 
 
Idag ska jag fixa lite hemma efter jobbet och sen ska jag träffa Dóra på fika och sen ska vi titta på Bandit Rock Awards ikväll. Galan ska livesändas på Tv6 Play. 
 

killed by death.

Hallo!
 
Först Lemmy Kilmister och sen David Bowie. 
Hur ska detta sluta?
R.I.P
 
 
 
 

what can I say.

Hallo!
 
 
Det gick ju sådär att hålla bloggen uppdaterad under julledigheterna. Men det var så skönt att inte göra något, att inte ha några måsten och så vidare. Satte inte alarm på morgnarna, tillät mig själv att vakna av mig själv vilket jag inte har gjort på flera månader. Det kändes att kroppen var mer i fas. 
 
Som med all ledighet så går tiden alltid för fort och innan man visste ordet av det så satt man på jobbet idag. Dock så började jag med en lugn två-dagars vecka. Sen tre dagar ledigt och nu tittar en 4-dagarsvecka framför mig. 
 
Jag har inte bara latat mig dock. Vi firade jul i stugan och där blev det mycket chillande. Vi var ute och gick, spelade spel, åt gott och satt och läste framför den öppna brasan. Mellandagarna var ganska lugna, jag var hemma i min lägenhet och tittade ganska mycket på film och serier. Min far och jag har en tradition i mellandagarna; en dag så går vi ut på stan med uppdrag att hitta födelsedagspresent till min mor (hon fyller år den 1 januari). Det blev en tur på Triangeln i Malmö detta året och vi avslutade med varsin kaffe på Espresso House där vi satt och pratade motorcyklar och MC-kort. 
 
Nyår firades hemma hos mina föräldrar denna gången. Syrran och hennes sambo var där också. Min nyårsdejt fick bli hunden. Dock sprang han och gömde sig i syrrans resväska på tolvslaget även fast han inte är rädd för raketerna. Dagen efter var, som sagt, min mors födelsedag. Det blev ett lugnt firande med mycket film och som alla andra så blev det pizza till kvällsmat. Det tog tid men gott var det. Min mor hade läst i tidningen att nyårsdagen är den dagen på året som det säljs mest pizza och sa på skämt att vi kanske borde hoppa på det och ha en bakisdag. Eftersom festligheterna ändå ställdes, pga av andra omständigheter, så fick hon en sån dag i alla fall. 
 
Syrran och jag hann och få in lite skridskoåkning i Lund också. Det var riktigt kul för det var verkligen länge sen jag stod på skridskor senast. På rostiga och en aningen för små (för min del) skridskor så tog vi oss runt hockeyrinken och sicksackade mellan alla andra barn och vuxna med olika kunskapsnivåer. Det hade dock varit bättre om det inte var så mycket folk, då hade man kunnat utnyttja mer av rinken och få ta ut skären lite mer utan att vara rädd för att åka in i någon. 
 
Just det, sen har ju jag fyllt år också. När jag var tonåring så såg jag på folk som var 26 som vuxna som hade bra jobb. sällskap, bostad och gick på middagar hemma hos vänner. Så är det inte alls. Jag har en och en halv sak av det i alla fall. En egen lägenhet har och jag har halvt ett jobb. Halvtid är tyvärr inget man klarar sig på i längden. Men nu sitter jag här 26 år gammal men jag ska inte deppa för det! 
 
 
 
 
Bästa födelsedagspresenten då jag har velat ha och önskat mig denna länge! Jag fick även smink från Inglot av syrran som ska bli superspännande att testa, eltandborste (behövdes!), en fin ljusstake och pengar. 
 
Men nu är det nytt år och det är dags att ta nya tag med livet. Jag känner för att göra förändringar. Vi får se vad det kommer att bli men jag känner att vissa saker 

RSS 2.0