bouna pasqua.

Hallo
 
Det har varit så skönt med långledigt men som vanligt så har det gott alldeles för fort. Var över hos Mr X och tittade på film i torsdag och i fredags så åkte jag hem till mina föräldrar för påskfirande. I lördags så gick jag upp vid halv fem för att min far, syrrans pojkvän och jag skulle köra ner till Tyskland för att handla lite. Jag lyckades sova nästan hela vägen ner till Rödby vilket var skönt ändå. Hjälpte till att bära lite flak och flaskor och sen var det min tur att köra efter färjan och hem. Alltid lika kul att få köra Jaguar heheh. 
 
På kvällen blev det lite påskmiddag, letandes av påskägg och så spelade vi lite spel, riktigt mysigt. Igår så var syrran, hennes pojkvän, Mr X och jag och fikade på Espresso House i Lomma, väldigt trevligt. Sen blev det en lugn kväll men god middag, spel och filmtittande. 
 
Idag har också varit en ganska lugn dag. Syrrans pojkvän och jag hjälpte min far att byta däck på båda bilarna, sen käkade vi lite lunch innan det var dags för dem att köra hemåt. Det var även dags för mig att åka hem igen. Behövde lite tid hemma själv, städa lite och ta det lite lugnt. Nu är Mr X här och vi tittar på hockey. Tyvärr så går det inte så bra just nu men ungefär halva matchen kvar. 
 
Skönt med ytterligare ett kort vecka på jobbet. Hoppas ni alla har haft en trevlig påsk!
 
Bild från vr46yellowcommunitys instagram
 

what could I say.

Hallo!
 
 
Nu sitter jag här, tittar på tv och väntar.Har lite dammsugande kvar, ska gå ner med soporna och ut med hunden innan jag ska sätta mig i bilen och köra till Sturup och hämta min föräldrar som landar 23:00. Kommer att ha med min packning så kör de hem mig på vägen tillbaka för det är ingen större omväg. 
 
Idag har annars inte riktigt varit min dag. Mycket som gick fel på jobbet och vid ett tillfälle så höll det på att brista för mig. Känner mig pressad på hur de förväntar sig att jag ska vara och jag har inte varit där alls länge. Som tur är så har jag tjejerna på jobbet, som stöttar mig. Synd att en av de går på mammaledighet i sommar. Men fick ett fint pep-talk av grafikern på lunchen idag  Just nu har jag dock inte alls någon lust att åka till jobbet imorgon utan vill bara att det ska bli torsdag kväll så jag får långledigt och får träffa Mr X igen. Sjukt att man kan sakna en person som man träffade så sent som igår hahah. 
 
Lill-skiten. 

to the sound of the monstrance clock.

Hallo!
 
 
Det var ett tag sedan jag skrev något här. Men har inte riktigt haft tid att skriva något. Lyckades klara av en hel vecka på heltid på nya jobbet innan jag fick en veckas semester. Då var jag i Sälen och åkte skidor. Det var en trevlig vecka förutom vissa i umgänget. Måste dock säga att jag föredrar Alperna över svenska fjällen men det var kul att få lite skidåkning. Veckan gick lite för snabbt och jag ville inte hem. Det var dock en person som jag saknade här hemma. 
 
Syrran och jag i backen. 
 
Nu har jag klarat en vecka till och tyvärr gick helgen lite för snabbt som vanligt. I tisdags så åkte mina föräldrar iväg till Madeira så jag flyttade in till deras lägenhet för att ta hand om deras lägenhet och hunden. Så jag har haft sällskap av hunden hela veckan och nu i helgen hade jag annat sött sällskap också. Det var även premiären av MotoGP denna helgen. Det gick inte riktigt som jag hade velat då (äckel)Lorenzo vann och Rossi kom fyra. Iannone och Crutchlow körde av. Jag måste dock tänka att det var första racet för säsongen och det är 17 race kvar. Han fick ändå 13 viktiga poäng. Nu hoppas jag verkligen på resten av säsongen.  
 
Nu väntar en annan vecka på nya jobbet men det blir en kort vecka då det nu är påsk vilket betyder att man är ledig på fredag. Jag ska träffa min söta Mr X imorgon igen vilket jag ser fram emot. På tisdag kväll kommer mina föräldrar hem igen.
 
Ska försöka bli bättre på att skriva här igen, som jag brukar säga.  

RSS 2.0