sån dag.

Hallo! 


Ni vet dem dagarna man bara känner sig typ sämst. Man blir ganska trött när man haft några såna. Därför sitter jag hemma i soffan i Björns hoodie och batman shorts under en filt med Ben & Jerry som sällskap framför en film. 

Det var allt för mig. 

Over and out. 


tillbaka

Hallo!
 
 
Jag har verkligen zoomat ut från bloggen. Hade tre veckors semester där jag knappt tänkte på bloggen alls. Förutom det inlägget jag skriv i början när vi var på Raggarön. Skrev att jag skulle vara offline i några dagar. Det blev typ fyra veckor istället. Hoppsan!
 
Nu är jag typ tillbaka. Jag sitter ute på altanen med datorn och skriver. Min dator brukar bli så varm så ute på altanen är det inte så varmt så tror den mår bättre av det. Jag har också tid och skriva för att Björn är på tomten och sår lite olika fröer som han har köpt.
 
För att snabbt ge en återkoppling på min semester så var vi först några dagar ute på den här ön. Fick umgås med min familj och delar utav släkten. Syrran fyllde år också så det var lite kalas för henne. Sen åkte vi hem och hade en dag på oss att tvätta och packa om innan vi satte oss på planet för att åka ner til Venedig. Det var första utlandsresan för Björn och mig där vi var själva. Lite nervöst och spännande men det funkade väldigt bra tycker jag. Vi var där nästan en vecka och njöt utav den vackra staden. Man märker dock att den börjar bli ganska sliten. En utav dagarna så hade vi faktiskt hyrt bil och så körde vi (läs Björn) ner till en liten by som heter Tavullia. Det är där ifrån som  min hjälte Valentino Rossi är ifrån. Där har hans fanclub sitt huvudkontor och det finns en restaurang under hans namn också. Det har länge varit en dröm för mig att komma dit och nu fick jag äntligen göra det. Så häftigt!
 
 
 
Levde i min hatt nästan hela veckan.
 
 
När vi kom hem från Italien så hade vi en helg tillsammans innan Björn var tvungen att åka tillbaka till Växjö och börja jobba igen. Jag hade en vecka semester till. Den började jag med att riva ut all skit som var i klädkammaren. Så vi hade kaos i lägenheten. Jag fick dock undanrensat och fixat en del. Björn dock ledigt på fredagen så han kom ner redan på torsdagskvällen och hjälpte till. Vi åkte ut till IKEA och handlade lite förvaring osv. 
 
Den helgen som även var min sista helg på semestern så hade jag tänkt att skriva här på bloggen men ångesten var för stor. Ville verkligen inte att Björn skulle åka ifrån mig igen och jag ville verkligen inte tillbaka och jobba. Sov riktigt dåligt natten till i måndags. Men nu har jag klarat min första vecka tillbaka och jag måste säga att det inte var lätt. Det har varit mycket att göra och alla var inte tillbaka. Så det blev ju ingen mjukstart direkt. 
 
Måste berätta om i tisdags. Ett av mina favoritband Va Rocks spelade på Malmöfestivalen och så klart åkte jag in för att se dem. Kändes konstigt at åka in själv men jag har ju gått på konserter själv förr men det var ett tag sedan. När jag hoppas av bussen på Malmö C och började gå mot Rock Stage där de skulle spela så såg jag en kille gå bakom mig med Va Rocks tischa och som var väldigt likt Björn. Jag trodde först att jag höll på att bli lite galen och se i syne. Jag hade ju pratat med honom dagen innan och då sa han att han inte kunde komma loss för spelningen. Ändå så tyckte jag att det var för likt för att inte vara han. Så jag slog av på farten och tog upp telefonen för att stänga av musiken och så tänkte jag att jag lär ju se bättre när personen kommer närmre. Men jag hade inte sett i syne. Det var verkligen Björn! Han hade kommit ner för att överraska mig och för att gå på spelningen. Tror det hjälpte lite när en av hans idoler skulle gästspela på giget. Jag blev fruktansvärt glad och det betydde så oerhört att ha honom där. Sen sov han hemma och åkte tillbaka först dagen därpå. 
 
Va Rocks.
 
Nu måste jag nog snart gå in igen för det känns som att det börjar regna. Det blir nog till att titta på lite mer Bond innan vi ska laga kvällsmat. 
 
Hörs!
 
 

RSS 2.0