mer julklappsshopping.

Hallo!

Idag och Björn och jag ut till köpcentret Mobilia här i Malmö. Vi brukar i stort sett alltid åka till Emporia eller Triangeln så vi kände att det var dags för något annat. Vi började med kaffe på Coffee Factory innan vi gick runt och köpte de sista julklapparna och handlade lite mat. 


Eftersom vi inte hade ätit något sen frukost och klockan var strax efter fyra så köpte vi med varsitt fruktmellanmål. Jag valde ananas och Björn valde svarta vinbär. Har velat testa dessa eftersom de har namnet bear heheh. 

Min var dock godast mohahah. När vi kom hem så värmde vi lite rester och har tittat på Bron. Snart ska vi dock gå och lägga oss för klockan är mycket. 

Glömde dock berätta att det trillade ner lite fina julkort idag. Fick ett fint av Therése igår men fick tyvärr inte med det på denna bilden. 

 
Hoppas ni haft en fin tisdag!

dagens outfit.

Hallo!

Körde en liten favorit i repris från igår med dagens outfit.





Mössa från mitt jobb
Tröja och linne från Gina Tricot 
Strumpbyxor och knästrumpor från H&M 
Halsband från Shock, Glitter och det längsta vet jag inte då det var en present från Björn på vår 1-årsdag.


serier, pyssel och mysig fika.

Hallo!

Idag tillbringade vi i stort sett hela förmiddagen med att kolla på Bron. Jag hann även att pyssla ihop mina små kort där jag har skrivit en personlig hälsning på. Dessa tillsammans med lite choklad ska jag ge till mina närmsta kollegor för att tacka för stödet de har gett mig och önska de en god jul.

På eftermiddagen fick jag dock lite bråttom iväg och lånade Björns cykel för att cykla in till stan för en mysig fika med min fina Therése där vi bytte julklappar och pratade en massa. 


Dagens outfit:
Strumpbyxor
Knästrumpor 
Stickad tröja
Allt från H&M 
Doctor Martens från Scorett


Jag fick en jättefin kopp och ett gott te av Therése i julklapp.  



När jag kom hem så värmde vi lite rester till middag och tittade på hockey som tyvärr inte gick så bra idag. 

Nu ska vi titta på Bron fram tills det är dags att sova. 

Hoppas ni har haft en bra måndag! 







god mat och träning.

Hallo!
 
Så var denna helgen över, typ. Egentligen är alla dagar helg för mig just nu. 
 
Björn och jag var duktiga igår och gick in till triangeln ocj gick runt där en stund. Vet inte riktigt vad vi tänkte, att gå ut på stan helgen innan jul. Men men, vi fick shoppat en julklapp till Charles och lite annat smått och gott. Sen gick vi till Hansa för att gå på systemet och sen vidare till Caroli för att handla mat. Vi valde även att gå hem så totalt så gick vi över en mil. Känns bra. När vi kom hem så lagade vi palak paneer på tofu och det blev gott och nyttigt. 
 
Idag har vi också varit duktiga genom att vi lyckades få på oss träningskläder och var ute och sprang i ungefär 3,5 km. Fick hämtat ett paket med Björn födelsedagspresent och julklapp också innan jag spurtade sista biten hem (Björn hade redan gått i förväg för att han inte skulle se paketet). Till lunch blev det faktiskt helt veganskt. Köttfärssås gjord på vegofärs och pasta av zucchini och morötter. Yum! Björn köpte en spiralizer för ett tag sen och nu är vi typ frälsta med att göra zucchini-pasta för det är gott, mättande och nyttigt. Vi har redan börjat med vårt nyårslöfte kan man väl säga hahah. Äta bättre mat och mindre snacks och röra på oss mer. 
 
Nu ska vi fortsätta att titta på Bron och äta lite middag i form av knäckebröd, riskakor och te. 
 
Prova det om ni inte redan gjort det!
(Bild från Google)
 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

fredag, bio och hockey.

Hallo!


Det var ett tag sen jag skrev. Har varit lite upp och ner denna veckan. Vi har varit ute på Emporia och shoppat lite julklappar så lite har vi fått gjort ändå. I onsdags hade jag kontakt med min läkare som valde att förlänga min sjukskrivning till den 8 januari. Så nu får jag lite tid att kunna ta igen mig och försöka att må bättre. 

Idag gick vi upp i god tid, åt frukost och städade för att göra lite fint i  lägenheten för att vi skulle få över lite gäster på fika. Tyvärr fick de ställa in men det är ju alltid skönt att ha en städad lägenhet. Just nu så sitter vi och tittar på tv serien Bron. Jag har inte sett den tidigare och Björn ser fram emot fjärde säsongen så nu kollar vi ikapp så att vi kan titta på sista säsongen tillsammans sen. 

Sen ska vi gå in till värnhem för att gå på och se senaste Justice League innan det är dags att gå hem och fixa middag och titta på hockey. 

Önskar er en riktigt trevlig fredag! 


måndag.

Hallo!


Ny vecka och nya möjligheter. Det är väl så man brukar säga.

Min helg har varit ganska bra faktiskt. I fredags var det lite julklappsshopping och hockeymatch. I lördags var det 80-årskalas för min mormor. Vi började på ett gammalt släktställe i centrala Helsingborg där vi åt julbord och sen hem till min mormor på tårta och kaffe. När vi kom hem så somnade jag i soffan direkt och sov i typ en och en halv timme för jag var helt slut på energi.

Igår så var Björn, min mor och jag på julmarknad i Jakriborg och en snabbis på julmarknaden i Lomma. Det blev bröd, honung, karameller och Björn köpte även lite oliver. Sen åt vi middag hemma hos mina föräldrar. 

I morse hade jag tid hos min terapeut och sen åkte jag hem och åt frukost med Björn. Vi har även städat lite och fixat. Nu tittar vi på vänner och smälter lunchen för att sedan gå ut och gå en promenad. Björn håller även på med sin hockeyliga-grej. Ikväll har vi inte några fler planer men imorgon blir det mer julklappsshopping. 

Syrran, min mormor och jag. 

Jag och Björn. 


äventyr, kaffe och klagomål

Hallo!


Idag är Björn och jag ute på äventyr. Vi har köpt varsin kaffe och sitter på tåget på väg till Kristianstad. Där ska vi hälsa på Björns farmor och äta lite lunch. 

Måste även få klaga av mig lite. Jag vet inte om jag börjar bli gammal men jag har lite svårt att förstå dagens ungdom. Vi sitter på bussen på väg mot Malmö central. Efter ett tag hoppar det på en kille och sätter sig vid sättet bredvid oss men på andra sidan gången. Han tar fram sin telefon och startar ett Youtube-klipp på hög volym. Utan hörlurar! Det stör mig något fruktansvärt. Tycker att det är respektlöst att sätta på klipp eller musik högt på telefon eller dator när man sitter på en offentlig plats. Själv tycker jag det är pinsamt om sladden till hörlurarna inte sitter i ordentligt och man startar musik. Jag vet inte om det kanske bara är jag som tycker så men för mig är det oerhört störigt. Det var allt för klagotanten idag. Ha en trevlig torsdag! 


tisdag.

Hallo!


Trodde jag lyckades ta en bild på min fina juloutfit från I söndags men kan inte hitta den bilden. Ja ja vad ska man göra. Vi har i  alla fall fått i ordning i lägenheten och även fått upp lite julpynt. I söndags så kom mina föräldrar och Björns mamma och hennes särbo på besök. Vi bjöd på lite adventsmys med glögg, hembakade lussebullar och pepparkakor. Det var även första gången som de träffades och det var ju såklart nervöst men det gick bra. Ingen pinsam tystnad eller så så att yeey det blev lyckat. 

Idag stack Björn iväg ganska tidigt och jag fick lite tid till att diska, sortera in kläder som tvättades igår och lite annat småplock. Sen hörde Sanna av sig och vi gick en liten runda innan vi gick hem till henne och fikade. 

Nu sitter jag hemma i soffan med en kopp varm choklad a la Therése och ska försöka hitta en film att titta på medan jag väntar på att Björn ska komma hem igen. 


pepparkakor och kaninhår.

Hallo!


Nu ligger jag hemma i sängen och ska snart sova. Kom nyss hem från en mysigt kväll med pepparkaksbak, trevligt sällskap, kaninmys och julfilmer. 

Myskläder var obligatoriskt. Jag kom som sagt lite tidigare till Therése och vi drack varm choklad medan vi bakade pepparkakor som sedan även dekorerades. Therése har även vloggat idag så kika in på hennes blogg och titta/läs där om ni inte redan gör det. 

Vet inte vad Therése gör här men hon var så himla söt! Min gissning är att hon kallar på någon av de söta kaninerna.


Nu är det dock dags att sova. Stor dag imorgon. 


julmys.

Hallo! 


Idag är det dags för lite julmys hemma hos min fina Therése. Jag kommer lite tidigare för vi ska baka lite innan de andra kommer och då ska det ätas en massa gott och titta på julfilm.

Det ger mig lite ångest att åka iväg men jag sitter nu på bussen och väskan är packad med myskläder. Det blir vad man gör det till brukar folk säger. Jag borde vara stolt att jag kommer iväg och det blir nog bättre när jag väl är där. 

Naglarna är även målade juligt röda.


Ha en bra lördag! 


en lugn dag med ärenden.

Hallo!


Igår var ingen bra dag. Hade dock en trevlig men kort stund hemma hos Sanna. Vi fikade, snackade om myste med hennes katter. 

Idag har jag haft en bättre dag. Björn och jag gick ner på stan för lite ärenden, shoppade lite, han var på arbetsförmedlingen och så lunchade vi på Condeco. 

Så nu har jag en fin blus till min mormors 80-årsfest, klänning till julafton och ramar till bilder som jag framkallat. 


Försöker få julinspiration med en jullatte. 


RSS 2.0