AW, rosor och tatuering.

Hallo!
 
Det blev inget bloggande i torsdags för då var vi ute på AW med jobbet. Det var riktigt trevligt, skrattade så jag fick ont i käkarna. Tyvärr så var min kollega Julia sjuk så hon missade mycket. Senare på kvällen innan jag skulle gå hem så fick jag reda på en sak som fick mig att gå hem och skrika i en kudde och gråta fruktansvärt till Björn i telefon. Dock så löste det sig sen på fred<agen på jobbet. När det var en halvtimme kvar innan jag fick gå hem så kallade cheferna in mig på kontoret och la fram ett nytt avtal där de gav mig tillsvidareanställning och lite löneförhöjning. Känns som en trygghet med ett fast jobb och det ser bra ut på CV:et.
 
 
 
Några av mina kollegor. 
 
I fredags när Björn äntligen kom hem så överraskande han mig med jättefina rosor för att fira min tillsvidareanställning. Blev så himla glad. 
 
 
Fina rosor!
 
I övrigt i helgen så flyttade vi Björn sista grejer och han fick säga hejdå till lägenheten som han har bott i i tio år. Nu är det lite småkaos i lägenheten här istället men vi ska nog få ihop det. Det var även dags för första sittningen på min tatuering. Jag klarade inte så mycket idag dock. Vet inte vad som hände men det gick inte mer. Vi har bokat en ny tid för att fortsätta om några veckor. Kan ta en bättre bild sen på det som blev nu. 
 
Resten av helgen så har jag hängt med Björn och tagit det lugnt. Idag tog vi även en promenad till Entré där vi shoppade lite på H&M eller heheh mest Björn och sen tog vi en fika på Espresso House. 
 
Bagels, Cold Brew och Islatte.
 
Nu sitter jag här med söndagsångest igen. Det är kort vecka nästa vecka men det är en liten tröst just nu. Vi får hoppas att jobbveckan går fort. 
 
Snart dags att göra mig i ordning för att sova tror jag så säger godnatt till er nu också. 
 
 

heaven.

Hallo!
 
Ett band som Björn var tvungen att se på Gotthard. Ett band som jag inte hade hört talas om innan. Han sa att de tidigare hade en sångare som har en otrolig karisma och utrstrålning. Hans namn var Steve Lee. Han gick dock tragiskt bort i en motorcykel olycka 2010 när en lastbil fick sladd och körde på honom. 
 
Sen dess has de hittat en ny sångare. Jag blev glatt överraskad för jag tyckte det var riktigt bra. Hush, Stay with Me och Heaven är mina favoriter än så länge. När de spelade låten "Heaven" så hade de en tribute till Steve Lee. Jag blev väldigt rörd för jag tyckte det var så himla fint gjort. När jag tittade på Björn så stod han och torkade bort tårarna från sina kinder och då hade även jag svårt att hålla tårarna tillbaka. 
 
I alla fall så tycker jag att det är värt att ge dem en chans och lyssna på dem. 
 
 
 
 

we fight for rock n roll

Hallo!
 
Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Jobbigt men det gick ganska bra och dagen gick ganska fort ändå. Hoppas resten av arbetsdagarna går lika fort. Nu har jag inte mer att skriva om idag. Men jag har dock en rekommendation. Ett av mina favoritband Thundermother som nu har bytt medlemmar för tredje gången och jag hoppas att det håller nu och det låter lovande på den senaste singeln som släpptes igår. 
 
Gå in och lyssna på den nu vet jag!
 
 
 
 
 
 

2007-06-12 - 2017-06-12

Hallo!
 
Idag är ingen vanlig dag, idag är det en speciell dag. Idag firar jag nämligen 10 år med en väldigt fin människa. Den 12 juni 2007 kom det en tjej fram till mig på fotbollsplanen i skolan och sa att min TH-tröja var fin. Det klickade direkt och efter det blev vi bästa vänner. Vi har gått igenom mycket tillsammans. Som jag sa innan så tappade vi lite kontakten efter studenten men nu har vi hittat tillbaka till varandra igen och det är något som jag är så fruktansvärt glad för. 
 
Vi firade genom att gå till Coffee Shop på Triangeln där de äntligen hade is så det blev en ischai och kladdkaka. Sen blev det även lite shopping för min del i alla fall. En liten matlåda att ha till min frukost på vardagar och sen blev det en ljushållare och en matta till balkongen. Vill så gärna komma i ordning på balkongen och börja använda den mer. 
 
 
 
Nu ska jag varva ner lite frramför en film innan det är dags att gå och lägga sig. 
Men först här så kommer det som jag tror är den allra första bilden på mig och Therése men är inte helt hundra och sen en från idag. Lite skillnad ;)
 
Den här bilden är tagen på mitt 18-års kalas.
2008
 
Den här bilden är tagen idag. 
2017
 
Ha en fortsatt bra kväll!

SRF-17

Hallo!
 
Ni vet när man längtar efter något riktigt mycket och sen helt plötsligt så är det över.? Det är så det känns nu. Jag har sett fram emot Sweden Rock Festival nästan sen förra året. Nu helt plötsligt så sitter man här hemma igen. Men vi har haft det riktigt bra. Vi kom dit efter lite om och men i ondags, fick upp tältet, pumpade upp luftmadrasser, bäddade och sen kunde man äntligen sätta sig i en campingstol med en öl i handen. 
 
 
Efter det så har vi hängt med underbara människor, gått på flera bra spelningar och bara njutit av att vara iväg från omvärlden och inte behöva tänka på allt här hemma. Jag var glad över att vi hade luftmadrasser detta året för då kommer man upp en bit från marken. Det och två filtar + sovsäck och jag frös inte alls som jag har gjort innan när man tältar på SRF. Sen hjälper det att ha en het kille bredvid sig också ;)
 
Vi hade även ganska tur med vädret. Det regnade några nätter och en förmiddag men det var inget som störde. Det var lite kyligt någon dag men annars har det varit hyfsat varmt och soligt. Lyckades till och med bränna näsan i lördags hahah. 
 
Bästa spelningarna på årets Sweden Rock Festival skulle jag säga var Va Rocks, Saxon och Gotthard. 
 
Nu sitter jag hemma i den tomma lägenheten med en kopp kaffe och tar det lugnt. Är ledig idag också från jobbet, kände att jag skulle behöva en dag för att vila upp mig. Det blir även en kortare arbetsvecka. Som sagt detta årets SRF är över men nu kan man börja tagga inför nästa år heheh!
 
Snyggaste killen.
 
Saknar min Björn så mycket att det gör ont.

helg och liten flytt

Hallo! 


Då var den helgen också över. Men som tur är så jobbar jag bara måndag i nästa vecka och sen har jag en veckas semester. Ska bli så skönt! 

I fredags så lyckades Björn lura mig. Jag trodde att han skulle komma som vanligt vid halv sju. Jag ringde honom som jag brukar när jag gick hem för att kolla om middagsmat men då visade sig att han hade flexat ut tidigare så han var redan hemma. Så han fick komma och möta mig vid affären så vi kunde handla tillsammans. Sen gjorde vi inte så mycket. I lördags så gick vi upp tidigt. Björn gick och hämtade en skåpbil som vi hyrt och sen hämtade vi saker här som skulle slängas och sen vid Björns lägenhet och hämta grejer och sen vidare till tippen. Där kom första incidenten då Björn lyckades skära sig på en spegel som senare också gick sönder. Sen hämtade vi mer grejer för att ställa i ett shurgard förråd och sista lasset blev hit. Här kom även incident två och tre. Björn blev värst drabbad, jag lyckades bara sparka till ett bord och fick lite ont i handflatorna av bärande. 

När vi var klara så åkte vi hem och duschade och fixade oss och åkte in till Lund för att fika hemma hos Björns syster. Efter det så åkte vi till Emporia och fixade lite saker. Vi köpte bland annat Lewis Hamilton monster energy drink som har lanserats på sweet love sugar. Den var väldigt lik original monstern. Ganska stor besvikelse faktiskt. Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt. Jag t o m somnade i soffan för jag var så trött efter dagen. 

Idag så tittade vi på moto3 innan vi åkte ut till mins föräldrar i Lomma och tittade på MotoGP, åt god mat och umgicks. Racet gick helt okej, kunde gått bättre men men. Nästa vecka är det Kataloniens grand prix och det kommer vi missa för att då är vi på srf. 

Nu tittar Björn och jag på söndagsfilm och sen är det dags för att sova. Jag ska upp och jobba medan Björn som har tagit ledigt imorgon får fixa lite här hemma istället. 

Hoppas ni alla har haft en bra helg! 

Jag idag i regnet.


halsband och fika.

Hallo! 


Jobbet gick ganska bra idag. Fortfarande mycket att göra. Det ska bli så skönt med fredag imorgon! 

Idag efter jobbet så fick jag dock gå och hämta ytterligare paket, wie! Denna gången var det ett fint halsband.  

Sen gick jag hem till min fina kompis Sanna. Vi pratade lite om Sweden Rock som är nästa vecka och en massa annat skit. Vi åt lite mat och sen satt vi och mös med hennes katter. En av dem Stella som alltid har varit skygg ville idag ligga i mitt knä. Så mysigt med en spinnande katt i knät. 

Titta så söta de är! 


Imorgon är det som sagt fredag och det hurrar vi för. Nu är det dags att sova. Godnatt läsare! 


RSS 2.0