långhelg och dejter.

Hallo!
 
Wow va tiden går fort. Har gått alldeles för lång tid sen jag bloggade. Idag är det onsdag och det betyder onsdagsdejt med min fina Therése. Jag skuttade hem ganska så lycklig efter att ha lämnat henne vid Värnhem. Känns bra efter att våra lite dejter. I alla fall så lovade jag henne att ta upp bloggandet igen och det gör jag. 
 
Vår onsdagsdejt i förra veckan blev en tisdagsdejt då jag var upptagen på onsdag kväll plus att det var en kort vecka så det passade ganska bra. Dock fick vi lite på flera olika caféer innan vi hittade ett som hade is. Therése fick sin ischai och jag fick en cold brew. 
 
 
Det var så himla skönt med kort vecka förra veckan. Björn kom hem tidigt så vi hämtade hunden hos mina föräldrar och drog upp till stugan för lite välförtjänt lugn och ro. Vi tog det mest lugnt, var ute på promenad, spelade spel och minigolf. Jag lyckades bränna mig så klart för det var så himla varmt men nu har man en fin brun nyans istället. Vi lyckades även få upp tältet som vi ska ha på Sweden Rock. Skönt att få upp det nu innan så vi slipper stå och svära över det sen. 
 
 
Challe försökte gömma sig undan värmen. 
 
 
Det blev gott grillat en kväll men portabellosvamp, tomat, zucchini, halloumi med potatisgratäng, sallad och parmesansås. 
 
Ville inte alls tillbaka till jobbet i måndags. Blä. Nu har dock hälften av veckan gott och det är bara två arbetsdagar kvar. Min dejt med Therése har också hjälpt med humöret då jag har varit väldigt irriterad de senaste dagarna. Idag fick jag även hämta ett paket från Wish woho. Det låg ytterligare en avi när jag kom hem idag så ska hämta ett paket till imorgon. Spännande!
 
 
I detta paketet så låg det en fin ring av månen. Ni får ursäkta mina omålade naglar. 
 
Nu ska jag dock gå och lägga mig och förbereda mig inför torsdag. Jag ska även träffa min vän Sanna imorgon så det är något att se fram emot. 
 
Godnatt och sov så gott mina fina läsare ^^

klänning och fransk mat

Hallo! 


Hade tänkt att blogga i torsdag och sen i fredags och igår men blev inte så. I torsdags så var jag ju som sagt på banken. Det gick bra och nu står lånet på mig och jag kommer även att börja amortera. Sen stannade jag kvar hos mina föräldrar och åt lite och bara umgicks. Därför blev det också sent och inget tid för bloggen. 

I fredags så bestämde jag mig för att ha klänning igen. 

Det var ju varmt så det var skönt med en fläktande klänning. Efter jobbet så åkte jag till centralen och mötte upp min favorit kille och sen gick vi in till stan för att gå på street food festival. Vi lyckades tillslut bestämma oss för att beställa varsin fransk baguette som var typ som en varm macka. Riktigt god. Sen köpte vi lite turkish delight innan vi tog bussen hem. 

Igår så skulle vi egentligen åka till Lund för fika hos Björns syster men det blev inställt pga sjukdom. Jag hade även en konsultation på en tatueringsstudio inplanerat som blev lite mysko då han inte var där men det löste sig ändå. Har nu en första tid bokad. Så spännande! Har lite ångest över pengar för det kommer att bli dyrt och mina föräldrar tycker inte om tatueringar. Det är jättedumt att jag bryr mig så mycket. Jag är snart 30 år och får bestämma själv över min kropp och vad jag gör med den. Funderar på att berätta för dem att jag ska göra den så att de ändå inte blir överraskade när de ser den och säga att jag gör det för att jag tycker att det är fint och vill ha det. Måste sluta tänka att jag gör mina föräldrar besvikna hela tiden med det är så jag känner. 

Istället för fika så blev det lite städning hemma och sen hockey vilket den ledde till lite kortspel. 


I morse så bestämde jag mig för att göra croissanter till frukost då jag fick deg av min mor. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, om man nu får säga så själv. Vi åt frukost ute i solen på balkongen, riktigt mysigt. 

I eftermiddags var det dags för MotoGP. Tyvärr så körde Rossi ut i sista kurvan efter en grym insats. Var riktigt ledsen ett tag men har börjat släppa det nu för att fokusera på nästa race i Mugello, Italien om två veckor. 


Björn har åkt tillbaka till Växjö men kommer hem igen redan på onsdag då vi har kort vecka. Så skönt det ska bli med kort vecka och långledigt. 

Just nu ligger jag och tittat på sista perioden utav finalen i hockey VM. Vill veta hur det går innan jag går och lägger mig. 

Hoppas ni haft en bra helg! 


onsdags-dejt.

Hallo!
 
Det var ett tag sen jag bloggade. Har bara känt mig så tråkig de senaste dagarna, bara känt för att göra ingenting. Så därför har jag inte heller haft något att blogga om. Idag har jag dock lite att skriva för idag har jag haft min vanliga onsdags-dejt med Therése. Alltid lika trevligt att ses! Idag var vi på triangeln och vi lyckades hitta ett mysigt och lugnt hörn på Coffee Factory. 
 
 
Det var ganska varmt så vi tänkte att det var för att det var så varmt ute men sen såg vi att de hade tänt en brasa bredvid där vi satt hahah. Så det var ju inte så konstigt att det var lite varmt. 
 
 
Tror tyvärr inte att vi kommer ses nästa onsdag pga andra planer men längtar tills vi ses igen. Man kan koppla bort sina dåliga tankar för en stund och bara njuta av härligt umgänge. 
 
Imorgon ska jag till banken och se om vi kan skriva om lånet på mig. Just nu så står både min mor och jag på bostadslånet men nu jobbar jag (tyvärr bara visstid för att mina chefer av någon anledning inte vill ge en tillsvidare förrän efter två år) så det är väl bara rätt att det ska stå på mig då. 
 
Nu är det bara två jobbdagar kvar tills jag får träffa min fina Björn!
Det var väl det. 
Tjingeling
 

nice girls don't play rock n' roll.

Hallo!
 
Swoosh sa det och så var denna helgen över. Fattar inte riktigt hur det går till. Björn kunde flexa ut tidigare och i fredags och kom därför hem tidigare än vad han brukar men ändå så känns det som att jag inte fått så mycket tid med honom alls. 
 
Igårkväll så jobbade jag med att sälja merch för Va Rocks under deras spelning på St Gertrud här i Malmö. Sök upp dem på Spotify för det är grymma! Efter lite teknikstrul i början av spelningen så slutade den riktigt bra. 
 
 
 
Jag som inte tål alkohol speciellt bra pga min sjukdom. Så jag var lite påverkad igår efter att ha druckit en öl, ett halvt glas vin och sen blev vi bjudna på ytterligare en öl och en shot med jäger. Lite snurrig och fnittrig var jag mot slutet av kvällen men tur är så har jag Björn som tar hand om mig. Nu lät det som att jag var riktigt på lyset med det var jag inte, bara lite salongs. 
 
Skönt nog så vaknade jag inte upp bakis idag. Vi tog det ganska lugnt på morgonen, tittade på helgens avsnitt av skam innan vi gjorde oss i ordning. Sanna och hennes kille kom och hämtade oss och vi körde ut till Västra Hamnen där vi tog en kopp kaffe och satt ute och njöt av solen och snackade. 
 
 
 
Nu sitter jag och gömmer mig i sovrummet framför en film då man kan höra grannarna bråka genom vardagsrumsväggen. 
 
Försöker förbereda mig inför en ny vecka genom att inte tänka på det och gå in i en annan värld.
Hoppas ni alla har haft en bra helg!

footloose.

Hallo!
 
Då var det äntligen helg. Allt känns så bra när Björn är hemma. Idag ligger jag på golvet i vardagsrummet och bloggar medan Björn spelar bas. Önskar att jag kunde lägga upp en bild eller video på detta för han är så duktig men tyvärr så går inte det. Istället får ni en bild på mig i från tidigare i veckan. 
 
 
Igår testade vi en ny Ben &Jerry igen. Den var god men inte lika god som den förra vi testade. 
Det är något speciellt med Ben & Jerrys.
 
 
På tal om inget så måste jag bli bättre på träning. Har bara blivit en gång denna veckan. Hade tänkt att träna i torsdag men istället så träffade jag min fina vän Sanna och vi körde ut till Burlöv center och handlade. Hon hade läst här på min blogg att jag skulle handla till frukosten på jobbet och hon behövde själv också handla så hon erbjöd sig att skjutsa mig ut, vilket jag tacksamt tog emot. 
 
Nu ska jag nog dock göra mig i ordning för dagens bravader. 
 
Ha en bra lördag!
 
 Dagens pepplåt:
 

true friends.

Hallo!
 
Idag har jag haft onsdagsdejt med Therése. Lite kortare än vanligt då hennes kanin tyvärr är sjuk men det var lika mysigt som vanligt att träffa henne. Jag är så glad över att vi har tagit upp kontaken igen. Vi var verkligen bästa vänner under gymnasiet och hade mycket roligt tillsammans. Sen tog vi studenten och vuxenlivet stod framför oss. Tyvärr valde vi inte att gå in genom samma dörr och därför började vi tappa varandra men av någon anledning så har våra vägar andå lyckats att gå ihop igen. Vi kommer aldrig att helt komma tillbaka till tiden på gymnasiet, då var man ju ung och omogen. Nu är vi båda vuxna och med olika ansvar men det betyder inte att vi har lika roligt och trevligt tillsammans som förr. Det är en vänskap som jag aldrig vill tappa igen. 
 
Nu börjar man se ljuset i tunneln på denna veckan också. Det är torsdag imorgon och jag får inte glömma att jag måste handla imorgon för det är min tur att ha frukost på jobbet på fredag. Vad mer kan jag säga? Det var väl ungefär det jag hade att säga idag. 
 
 
Imorgon är det även ta-hand-om-mig-själv-dag. 

heading for destruction

Hallo!
 
 Ni vet dem dagarna då man bara känner sig värdelös? Det känns som man bara gör fel, att allt man säger misstolkas, att man misstolkar allt som alla andra säger. Det känns som att ingen i hela världen kan förstå? Man kan lika bra gå och lägga sig under täcket igen och inte gå upp mer då man känner att man inte bidrag till något bra. Man känner sig inte värd något. Har ni någon gång upplevt detta så vet ni vilken dag som jag har idag.
 
Dagen började inte så bra då jag sov väldigt dåligt i natt. Vände och vred på mig mycket, somnade och vaknade om vartannat hela tiden. När morgonen började komma krypande så börjar ångesten bli starkare och man börjar må illa. När jag väl kom till jobbet och varit där någon timme så kändes det okej. Sen har det bara gått utför, från lunch och fram till nu. Tur att inget gick fel på jobbet, då hade jag nog brutit ihop. 
 
Jag känner mig fruktansvärt ensam och vilsen i mina tankar. 
 
Dagens låt: 
 

hate hate hate...

Hallo!
 
Jag fullkomligt hatar söndagar. Det är framförallt av två anledningar. Jag har väldig ångest över att det är en ny vecka framför oss och att jag behöver gå till jobbet och det andra är att jag måste lämna av Björn och att han åker tillbaka till Växjö. Mår så dåligt och känner mest för att gråta vid dessa tillfällen. Angående Björn så vet jag om att det måste bli så här. Det är svårt med jobb och nu var det tvunget att bli så här och jag måste börja starta lära mig att leva med det. Så är det bara, i alla fall fram till november månad. Den andra saken finns väl egentligen bara en sak att göra...
 
 
Challe och Björn är så himla söta tillsammans. Jag menar titta bara på denna bilden!
Kramkalas!
 
 
Idag var det MotoGP race och tyvärr så gick det inte så bra. Så vill inte prata så mycket om det. Vi var hemma hos mina föräldrar och tittade. Vi har nu även bokat både boende och biljetter ner till Assen i Holland för att titta på MotoGP live i sommar. Det kommer att bli mina föräldrar, Björn och jag som åker ner över midsommar. En favorit i repris för mina föräldrar och mig. Det ska bli så väldigt kul att visa det för Björn live då han aldrig har sett det live innan. Han blev introducerad för hela MotoGP-karusellen förra året när vi började träffas. Det är även en annan sak att se fram emot nu i sommar. 
 
Måste även berätta om igår. Björn och jag var över hos Therése och hennes sambo på kvällen. Vi pratade, spelade spel, tittade lite på Youtube och åt chips, popcorn, morots- och gurkstavar tillsammans med hemmagjord hummus. Det var så himla trevligt och jag hoppas vi kan göra det igen! Det var också mysigt att träffa deras lilla kanin Wookie, så himla söt och fluffig. 
 
Nu ska jag dock dricka te och titta på film medan för jag försöker bearbeta ångesten.
 
 

freitag

Hallo! 


Jag har länge velat bära klänning oftare. Tycker det är ganska skönt men har oftast inte känt mig bekväm. Jag ska dock försöka ändra på det så idag slog jag spiken i lådan och tog på mig en klänning, strumpbyxor, knästrumpor och en lång kofta. När jag väl behövde gå på toa på jobbet så kom jag på varför jag inte bär klänning så ofta hahah. 

Skämt åsido. Det kändes bra idag så ska försöka använda lite mer de klänningarna jag har. 


Dagen på jobbet gick helt okej. Gick inom Willys på vägen hem och handlade mat. Nu sitter jag och väntar på Björn som är försenad pga av tågstrul. Ska laga mat tills dess att han kommer hem. 

Tjingeling så länge!


magnolia blvd.

Hallo!
 
När jag gick hem från jobbet idag så hade jag ingen lust att göra någonting. Ville bara slänga mig i soffan och glo på film. Men jag lyckades faktiskt få på mig träningskläderna och körde två snabba pass ben och mage. Sen blev det en god smoothie på hallon, blåbar, banan, spenat och havremjölk till middag. 
 
 
Jag har bestämt mig för att torsdagar ska bli mina ta-hand-om-mig-själv-dagar. Så efter träning och smoothie så hoppar jag in i duschen och låter hårinpackningen sitta i medan jag använder mina favoritprodukter från Rituals. Först är det en lenande olja, sen en scrub och sen den underbara duschskummet. Avslutningsvis när man har torkat av sig så smörjer jag in mig med bodylotion (den kom inte med i bilden men det är också från Hammam-serien). 
 
 
 
Kommer även börja med ansiktmasker. Idag blev det en Earth Beauty Bubble Mask Sheet från Tony Moly som jag har fått som prov på på Sephora. När man var klar så var masken helt löddrig. Så man plockade bort masken och masserade försiktigt på bubblorna innan man tvättade bort den. 
 
Så har ni tips på bra ansiktsmasker så tar jag gärna det!
 

wednesday.

Hallo!
 
Tog en bild i morse på min outfit men insåg nu att den var ganska dålig haha. Det var i och för sig inget speciellt. Svarta byxor, bandtisha och min fluffiga kofta. 
 
idag fick jag träffa min fina Therése och vi pratade om allt från hår, kläder till träning och mat. Lika trevligt som vanligt. Idag blev det en pesto-sallad och en green mango smoothie på salads and smoothies.
 
Nu sitter jag dock hemma framför datorn, dricker te och bläddrar igenom boohoo.
 
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva nu mer än att man börjar se ljuset i tunnel. Det är endast två dagar kvar till helg och som  jag längtar. Inte för att det är något specielt planerat utan mer för att man ska få slippa att gå till jobbet. 
 
 
 
 

carry on.

Hallo!
 
 
Varför ska helger alltid gå så fort, även fast man har en extra dag ledigt? Orkar serist inte med det. 
 
Valborg. Vi fick lite undanstädat och diskat i lägenheten och vi fick även äntligen bytt sängben på sängen. Vi fick de nya benen för kanske en och en halv månad sen men vi har inte riktigt haft tid eller ork att fixa det. Nu är dock äntligen rätt ben på och de är snyggare än lånebenen. Åh vad jag älskar vår säng hahah. Det var värt att betala, ganska mycket mer än vad vi egentligen hade tänkt, för att få en bra säng. Det enda som saknas just nu är Björn. Han är uppe i Växjö igen..
 
För att komma tillbaka, valborg. När vi hade fixat lite så gjorde vi oss i ordning och satte oss på tåget in till Lund för att åka hem till Björns kompis Sara. Där grillade vi lite och så var det fest. Vi satt mest och pratade och klagade lite på den dåliga musiken som ibland dök upp från de andra deltagarna på festen hahah. Men det var en trevlig kväll som slutade ganska tidigt då vi var trötta och skulle upp hyfsat tidigt dagen efter.
 
1 maj. Sjukt att det redan är maj alltså. Anyhow, istället för att ut och demonstrera som vissa gör eller vara bakis och inte göra någonting så hämtade mina föräldrar upp oss och vi tog oss till ring Knutstorp för att titta på svenska endurance-cupen i motorcykel, Vi känner folk som kör. Min systers fästman kommer eventuellt att börja köra och min syster brukar hjälpa till i depån. Det var trevligt och jag får gratta de 3 THF-lagen till bra placeringar.
 
 
Challe la sig direkt i Björns knä när vi hoppade in i bilen. Han är så söt!
 
Idag lyckades jag klara mig igenom ytterligare en dag på jobbet. Imorgon har jag dock min onsdags-dejt med Therése att se fram emot!
 
Spelas just nu:
Kansas - Carry on my wayward son

RSS 2.0