småflaskor ftw.

Hallo!

Både Therése och jag var ganska trötta idag så det blev en lugn men mysig fika på vårt favoritställe, Coffee Factory. Dock så var vi på Stortorget istället för Triangeln. Det var så mycket folk idag, helt galet. Alla kommer fram när solen skiner. Tyckte synd om de två som jobbade, de hade det inte lätt. Speciellt inte eftersom en av dem var ny. Men jag lyckades få min cappuccino på havredryck och en bit rabarberpaj. 


Sen gick jag till systemet och handlade lite öl till Björn, för han hade bett om det, och en liten flaska vin till mig. Jag tycker de är så söta de småflaskorna hahah. Sen blev det lite sallad och naturgodis inne på Ica innan jag cyklade hem och satte mig i soffan för att äta och titta på film. 

Ibland är det skönt när ens sambo inte är hemma för då kan man kolla på filmer som man tycker är lite pinsamt att man gillar heheh. Strax efter nio kom Björn hem efter en slitsam dag där han hjälpte sin syster med familj att rulla ut gräsmatta. Inte konstigt att han är trött. Därför ska vi nu gå och lägga oss för vi båda är slut. Imorgon är det en ny dag och jag funderar på om det kan bli en ny vlogg möjligtvis. 

rock-a-billy-bunny.

Hallo!
 
Freedaag, äntligen, du är så välkommen! Just nu skiner solen också vilket gör det ännu bättre. Prognosen säger dock risk för regn i eftermiddag så vi får hoppas de har fel. För idag ska jag fika med Therése! Vi lyckades få till det idag istället, wie. 
 
Idag kör vi lite rock-a-billy-bunny.
 
 Happy Friday y'all!

torsdag.

Hallo!
 
Jag vet inte vad som händer med mig egentligen. Igår mådde jag inte bra som sagt. Kände mig förkyld hela förmiddagen men det gick sen över så det vara "bara" huvudvärk och att jag frös resten av dagen. Funderade flera gånger på att gå hem från jobbet men gjorde inte det. Tyvärr så fick jag dock ställa in min fika med Therése. Jag åkte direkt hem efter jobbet och la mig och sov i 2 timmar. Sen upp och äta lite middag och titta lite på tv för att sen gå och lägga sig igen kl 22. Den molade huvudvärken ville inte försvinna. 
 
Har i stort sett sovit hela natten så jag mår bättre idag. Ibland gör sig huvudvärken lite påmind men det funkar ändå. Dock så mår jag dåligt rent psykiskt idag. Försöker prestera det bästa jag kan på jobbet men känner mig bara sämst och som att allt bara blir fel. Skönt att denna dagen snart är över och imorgon är det fredag så man kan få lite ledigt och hämta energi.
 
 
Idag är det favorit myströjan som gäller.

sparkling nails.

Hallo!
 
Satt och letade efter någon snygg nageldesign på Pinterest igår och detta är vad jag kom fram till. Svart, silver och glitter.
 
 
 
Efter att ha gått med omålade naglar i några dagar, vilket jag inte alls är van vid, så var det skönt att få lite färg på de igen. Vad tycks?

one of us is going down.

Hallo!
 
Så klart så lyckades jag inte komma iväg till gymmet i helgen även fast jag hade intentioner till att göra det. Det var annat som kom ivägen. Men igår så lyckades jag åka inom efter jobbet och köra ett armpass. Glömde dock en tofs så fick köra med utsläppt hår men men det gick ju det också. 
 
Aminosyror med smak av persikoiste, yum!
 
 
Idag är det dock vilodag för att jag ska fika med Therése efter jobbet. Skönt för att idag mår jag inte så bra. Det har hela morgonen kittlat så mycket i näsan att jag håller på att bli tokig. Nu har det även börjat bli täppt och snorigt. Huvudvärken börjar också komma smygande. Sitter med långärmat och tjock stickad kofta och dricker te för att hålla upp värmen och klara denna dagen. Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk nu. 
 

fredag.

Hallo!
 
Idag är det äntligen fredag!
 
 
Veckan har ändå gått hyfsat fort tycker jag, men det är ändå superskönt med fredag. Solen skiner ute och det är ju inte jättekul att sitta inne framför datorn på jobbet då. Idag sitter jag i stort sett bara och registrerar nygamla hissar.
 
Har lite småplaner i helgen men annars tror jag att det kommer att vara ganska lugn. Ska försöka att ta mig till gymmet 1 eller 2 gånger också, får se hur det går med det hahah.
 
Happy friday på er!

ice ice baby.

Hallo!
 
Det blev en mysig fika i form av islatte och chokladboll på Coffee Factory idag. 
 
 
Jag behövde verkligen det. Känns bättre nu för hon ger mig energi. Vi pratade om allt möjligt och hon lärde mig lite mer om veganism. 
 
Längtar redan till nästa fika eller ett möjligt träningspass. 
</div

keep the sun shining please.

Hallo!
 
Idag börjar det kännas lite bättre. Kanske är det solekenet utanför fönstret eller det faktum att jag ska få träffa min Therése i eftermiddag på fika. 
 
 
Nu ska jag bara klara av de sista timmarna på jobb. Men det ska nog gå bra.
 

and I don't know what I've done to me.

Hallo!
 
Jag vet inte riktigt vad det är som händer riktigt. Ganska ofta så får jag ont i huvudet på jobbet och är trött. Vet inte om det är att jag anstränger mig mycket. Det har ju varit en omställning att gå från att vara sjukskriven till att jobba på ett nytt jobb. Det kan även vara luften på rummet eller ljuset som min kollega har påpekat. Min förhoppning är ju så klart att det försvinner i takt med att jag blir mer säker och hittar min plats här. Men vi får väl se. 
 
Dock så har jag inte mått så bra rent ångestmässigt heller. Var ganska frånvarande i söndags t ex. Det blir ju inte bättre heller att Björn blir ledsen när han ser mig nere för då bli jag ännu mer nere. Känner fortfarande en hög ångestnivå. Vet inte riktigt vad man ska göra när men efter 3 dagar fortfarande känner sig hängig, värdelös och vill hlest gräva en grop och gömma sig i. Någon som har ett förslag för jag vill bara må bättre igen?!
 
Medan ni tänker så kan ni kika på in vlogg från i lördags: 
 
 

dagens outfit - high voltage

Hallo!




T-shirt - High Voltage Tattoo Studio i Los Angeles 
Jeans - Gina Tricot 
Kofta - H&M






good morning wednesday.

Hallo!
 
Nu gör jag precis så som jag inte skulle göra, blogga på jobbet. Men ibland behöver man bara en liten snabb paus. Just nu sitter jag och dricker te, försöker vakna för idag är jag trött och registrerar lite besiktningsjobb. Det är ganska lugnt än så länge men jag hoppas det kommer in lite mer jobb.
 
 
 
I eftermiddag blir det en vända till gymmet för att sedan hem och äta innan det är dags för ett arbetsmöte med styrelsen. 
 
Ha en bra onsdag!

ge mig mer sol.

Hallo!
 
Vilken helg det var! Schwoop sa det och så blev det vår. Förra helgen så var det snö men nu var det sol och varmt. Därför passade Björn och jag på att gå ut och gå. I lördags så gick vi till Spillepengen för de har gjort om den gamla soptippen till motionspår. Det var inte jättemysigt men ser potential helt klart. Dock blåste det lite kyligt så vi hade lite svårt att hitta en bra plats i lä där vi kunde äta våra medhavda frallor och dricka vårt kaffe. Det var betydligt bättre i söndags. Då gick vi till Bulltoftaparken. Ingen av oss har varit där innan men det var jättemysigt. Vi satte och ner på en lite gräsplätt och körde favorit i repris från dagen innan med tillskott av Tom och Jerry-kex hahah. Lite nostalgiskt. Okej att äta lite gott när man gått nästan 2 mil på två dagar eller hur.?
 
Vädret fortsatte likadant igår och jag trodde att jag skulle smälta bort när jag cyklade till Värnhem för att möta upp Bunny Therése  på gymmet där. Vi körde lite ben och rumpa men jag känner inte jättemycket träningsvärk än men det kanske kommer. Måste dock säga att jag föredrar lugnet på mitt lilla gym på Sege framför Värnhem. Jo visst att de har större lokaler och fler maskiner och redskap men det är så mycket folk där.
 
Idag är det mulet men jag hoppas att solen kan titta fram lite i eftermiddag. Nu ska jag först klara av en dag här på jobbet med att inte vara inne på en kollegas rum alltför mycket. Hon har nämligen sin lilla valp här på besök.och den är så söt.
 
Ikväll blir det Taco-Tuesday och förhoppningsvis en liten promenad med Sanna. 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra tisdag!

vlogg: Hänger med bästa Va Rocks - Del 2

Hallo!
 
 

dansande bakterier.

Hallo!
 
Idag mår jag inte så bra. Har lite huvudvärk och börjar att få ont i halsen. Har fått detta innan på jobbet och då har det inte lett till något som vet inte om det är samma nu eller om det faktiskt är något. Jag satt med fönstret öppet innan för jag tänkte att det kan vara bra med lite frisk luft. Nackdelen är att man inte kan ha öppet så länge. Det går mycket tung trafik utanför som väsnas mycket och det drar kallt. Jag sitter redan men stickad tröja och en stickad kofta över det. Så håll tummarna för att det inte blir något. Ändå tur att man inte har supermycket att göra så man kan ta det lite lugnt. 
 
Vi har styrelsemöte ikväll så får se lite hur jag mår senare i eftermiddag/kväll om jag ska gå eller inte. Har ju inte direkt lust som det känns nu. Vill hellre krypa ner under täcket framför en film och sova. 
 
Delar med mig av en bild från min supermysiga fika med min Bunny Therése igår. Var väldigt stimmigt och högljutt denna gången så det blev inte en jättelång fika men det är alltid trevligt att träffa henne. 
 
 
 
Hoppas ni alla får en bra torsdag!
 

bits and pieces.

Hallo!
 
Jag fick en flashback i morse. Det var 4 år sedan. Jag hade födelsedagsfest och var ganska desperat efter att hitta en partner. Det var en kille som jag var intressad av då som jag försökte få intresserad av mig. Tänk om jag visste då att jag 4 år senare skulle få ligga och krama mannen jag vill dela resten mitt liv med och att vi skulle vara förlovade och planerade bröllop. Att jag skulle sitta på ett heltidsjobb där jag även trivs. Just to be clear så är det inte samma kille som för fyra år sedan så ingen tror det. 
 
Mycket kan hända på kort tid och det har det gjort för mig. Jag har gått igenom en superjobbig period på en arbetsplats som inte funkade alls för mig. Jag börjar runda av mina samtal med min KBT-terapeut. Kommer ha ett till i maj och sen en uppföljning i augusti. Hon sa att det har gått fort nu på slutet sen jag började där och hon märker en ganska stor skillnad på mig. Den tjejen som först kom dit och det tjejen som går därfirån nu är inte helt densamma och det känns så bra. Kanske börjar saker och ting falla på plats i mitt liv nu.

är det okej att vara salongs en tisdag?

Hallo!
 
Eftersom det är vår årsdag idag så ville vi uppmärksamma det med att gå ut och äta. Vi valde Piccolo Mondo som ligger på lilla torg här i Malmö. Italienskt är en favorit så det passade bra. Vi beställde varsin spaghetti-rätt och delade på en flaska vin. Till efterrätt så tog jag tiramisu och Björn rödvinskokta päron med glass och så varsin kaffe på det. 
 
Så fint tiramisun va upplagd.
 
Vi kan ju säga så här, det hade räckt med var sitt glas vin hahah. Av någon anledning så valde vi en flaska att dela på. Detta ledde till att jag har blivit ganska salongs. Det snurrar lite och man blir extra fnittrig. Som tur va så hade jag lånat Björns cykel och därför så fick vi gå hem vilket betyder att jag fick chansen att nyktra till lite i och med promenaden och den kyliga luften. Den sista 100-200 meterna så var vi dock lite busiga genom att Björn skjutsade mig på cykeln heheh. 
 
Så svaret på rubriken, framförallt enligt Björn, är ja eftersom det är våran årsdag.

happy b-day bästis.

Hallo!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det bästis födelsedag! Det firades med henne, hennes sambo, hennes lillasyster och så klart Björn. Vi var och bowlade och käkade gott på O'learys.








Hoppas du har haft en fanatiskt dag bästis! Kan inte förklara hur glad jag är över att ha fått tillbaka dig i mitt liv. Tack för att vi fick vara med och fira din dag. 






påsk

Hallo!

Glad påsk på er! Påskafton börjades lugn med promenad med hunden och sen satte jag mig och började redigera en vlogg medan Björn gjorde västerbottenostpaj. Så god den blev! Vi var nämligen bortbjudna på påskmiddag hos Björns syster. Vi var 12 vuxna och 4 barn. Jag fick äran att hålla både lilla Astrid en stund och Elsa satt i mitt knä och lekte. Det var god mat och trevligt sällskap. Var så trött när jag kom hem dock heheh. Blev en runda med hunden och sen lite te och sällskapspel med Björn.

Gårdagens outfit:


Självklart gula naglar till påsk. 
RSS 2.0