måndag.

Hallo!
 
Idag kommer det att bli tufft. Lyckades somna och typ sova i två timmar i soffan i går kväll. Detta gjorde att jag inte var trött när jag väl skulle lägga mig vilket ledde till att jag kom i säng sent men kunde ändå inte somna. Efter ett tag så fick jag vända mig så jag låg med huvudet vid fotänden och fötterna i huvudänden. Jag vet inte varför men ibland så hjälper det när jag gör så. Lyckades tillslut somna men drömde något jättekonstigt. Vaknade sedan och vände mig på rätt håll och somnade om men fortsatte att drömma konstigt. Det var riktigt svårt att gå upp i morse och därför kommer denna dagen att bli tuff för jag längtar bara tillbaka till min säng. 
 
Men för att prata om något roligare så låt mig berätta lite om min helg istället. I lördags så åkte jag in till stan för att träffa Bunny Therése. De stod och delade ut gratis glass från Oatly! Jag blev helt till mig för jag har velat smaka dessa länge men inte fått tillfälle att göra det. Men nu fick jag testa den som heter salty caramel hazelnut. O m g var god den var, nästan som att man slickade bägaren efteråt för att få ut allt haha.
 
 
Efter glassätandet så tåg vi tåget ut till Emporia och shoppade lite och tog en fika. Testade en grön juice från Espresso House och den var riktigt god. 
 
 
Alltså kolla bara vilken snygg bästis jag har, jag dör!
 
Efter denna mysiga stund så hämtade Björn upp mig och så åkte vi till IKEA för att köpa lite saker till bröllopet. Min mor var snäll och lånade ut sin bil vilket var skönt för att åka buss/tåg till IKEA funkar men det är ganska jobbigt. Vi lyckades även panta alla burkar och flaskor som låg där hemma.
 
Igår så åkte min mor, Björn och jag först till Stoff och Stil för att köpa tyg men sen insåg vi att det var billigare på IKEA så blev en tripp till till IKEA hehe. Kommer dock behöva tillbaka till Stoff och Stil för att köpa vit spets och lite tyll. Men det är inte jättebråttom med det. 
 
Så överlag måste jag säga att den var en bra helg. Lugn men det hände ändå saker. 
Nu ska jag dock gå och hämta lite te och se om jag kan piggna till lite. 
 
 
 

I'm back.

Hallo!
 
Lyckades nästan koppla bort sociala medier helt från min semester. Därav blev det inte heller något bloggande. Men det var en välbehövlig paus. För första gången på länge så kunde jag även ha semester utan att tänka på jobbet. Det måste ju ändå betyda att man trivs, när det går att koppla bort så. De senaste två somrarna har ju inte varit så om vi säger så. 
 
 
 
Vädret kanske inte riktigt blev som vi hade hoppats då det regnade och vi fick två åskoväder. Det var dock välbehövligt regn som kom, även om det var på min semester hehe. Det blev mycket chill, läsning och återhämtning av energi på släkstället. 
 
På vägen hem så gjorde vi ett stopp på min morbrors lantställe och sen vidare till Stockholm där vi sov över hos min morfar. Sen bar det vidare men istället för att ligga och puttra motorväg hela vägen ner så körde vi inom Söderköping på vägen hem. Vi strosade runt lite i stan först och sen gick vi till det berömda glasstället Smultronstället och köpte glass. Det är dyrt men gott. Dock så orkade jag inte äta hela min, den var så himla mäktig. Började må illa men kunde inte sluta för det var gott men tillslut så fick jag sätta stopp. 
 
Björns glass till vänster och min till höger.
 
 
Sen bar det vidare iväg en bit längs motorvägen innan vi körde av vid Ödeshög och tog den gamla vägen längs Vättern. Detta gjorde att vi slutade upp i Gränna där vi gick en sväng och köpte polkagrisar och tittade på lite tillverkning. När vi kände oss nöjda så körde vi resterande bit hem. När vi varit hemma i en halvtimme så knackade polisen på dörren och berättade att det varit en skjutning utanför oss...igen... Vi kom precis efter att allt hänt så såg inget. Dock så ingen allvarligt skadad denna gången vilket är väl tur i oturen. 
 
Resterande dagar av semestern så har vi mest tagit det chill. Vi har varit inne på Malmöfestivalen lite, fixat lite ärenden (några av de bröllopsgrejer) och som sagt tagit det lugnt.
 
Jag tyckte jag var lite smart som bestämde mig för att börja jobbet en torsdag. Detta gör att jag får en lugn start och det är ju redan fredag och detta är bara min andra dag. Skönt att man kan börja lugnt med jobb i två dagar och sen helg innan man sätter igång på riktigt eller vad man ska säga. 
 
Nu ska jag jobba de sista timmarna innan jag tar helg.
 
Trevlig fredag på er!

last day.

Hallo!
 
FREDAG och sista dagen innan semestern! Jag märker dock på min kropp att jag börjar bli stressad över att vi ska iväg. Vi ska åka upp till vårt släktställe och vara där i några dagar, vilket i och för sig kommer att bli supermysigt men är alltid nervös innan jag ska iväg någonstans. Det är saker som ska fixas och det ska packas. Jag har inte ens börjat!? För att få ut det mesta utav tiden där uppe så har vi bestämt oss för att köra natt upp. Det tar ju ändå ca 8 timmar att köra och vi har tänkt att vara i Östhammar på lördagmorgon och handla mat och sen köra vidare ut till ön. 
 
 
 
Fattar inte varför jag ska bli så stressad alltid. Det är egentligen inte jättemycket som ska packas ner, med tanke på det fina vädret vi har så kommer det nog bli en hel del bad. Ska verkligen försöka att ta det lugnt nu, skriva en lista på saker som jag behöver göra och försöka bocka av så fort som möjligt så ska det nog bli bra. Världen går ju inte under om jag glömmer en tröja hemma liksom. 
 
 
Dags att försöka fokusera på att jobba i några timmar innan det är dags att cykla hem.
 

torsdag.

Hallo!
 
Har egentligen inte så mycket att skriva här känner jag. Klarade mig igenom min ensamma vecka på jobbet och nu är två av kollegorna tillbaka. Det känns lite konstigt men samtidigt skönt. Just nu försöker jag ladda men även varva ner för jag jobbar bara idag och imorgon innan det är dags för min semester. Det ska bli så himla skönt!! Det blir bara en och en halv vecka men ändå, det är ledigt och som jag ska njuta!
 
 

RSS 2.0