candy cane.

Hallo!
 
Alltså, vad händer?! Jag önskar verkligen att jag kunde vara bättre på att uppdatera här på bloggen men det är så mycket just nu. Och de gånger som jag faktiskt har lite tid över till att chilla de tar jag med glädje för jag behöver det. Är så avundsjuk på de som har tid men framförallt inspiration till att skriva på sin blogg. 
 
Lyckades bli sjuk efter julfesten, vilket jag inte var ensam om. Så jag var hemma i tre dagar. Låg och sov i två och sen jobbade jag lite hemifrån den tredje dagen. Eftersom vi var tre utav fem adminstratörer sjuka samtidigt så blev det jättemycket för de som var på jobbet. Detta resulterade i att det är för mycket att göra när man kom tillbaka till kontoret. Det har blivit kaos i mitt huvud och jag önskar att jag kunde klona mig så jag kunde göra allt samtidigt. Har varit så trött efter jobbet så knappt orkat göra något.
 
Idag är det i alla fall sista dagen innan man får lite julledigt. Jag kommer att jobba i mellandagarna men det är bara två dagar och sen är det lite ledigt igen. Björn och jag har inte fixat klart våra julklappar så vi måste till stan imorgon med alla andra miljoner människor som också är sent ute... Inget jag ser fram emot direkt. Det jobbigaste är också att vi inte vet vad vi ska köpa. Men om vi bestämmer det innan och ser till att vara ute när de öppnar så kanske det kan få hyfsat smidigt. Man kan ju alltid hoppas, eller hur.
 
Sista-dagen till ära har jag klänning och en mysig kofta på mig och små polkagrisar i öronen.  
 
 
 
 
 
Ha en fin fredag!
 

4 dec.

Hallo!
 
Alltså, vart har tiden tagit vägen? Jag hänger inte med längre, dagarna bara flyger fram nu för tiden. Det är redan den 4 december, vilket också betyder att det är 20 dagar kvar till julafton (!). 
 
Det har varit riktigt stressigt på jobbet. Jag har för första gången sen jag började känt mig riktigt stressad och haft svårt att prioritera saker. Detta slänger mig lite tillbaka till mitt gamla jobb och jag vill verkligen inte hamna där igen. Jag har haft kunder som skällt på mig när jag inte gjort något fel utan det är frustration över företaget, jag glömmer göra saker som folk ber mig om eller glömmer att svara på mail. 
 
Nu börjar det dock kännas lite lugnare men det kan också vara för att halva företaget är på 2-dagars konferens med julfest. På torsdag och fredag är det dags för region syd och väst att göra samma sak. Vi ska vara på konferens i Tylösand och ha julfest på torsdagskvällen. Alla på kontoret har hajpat det riktigt mycket så jag hoppas verkligen att det blir så bra som de säger. I alla fall så ska det bli kul att få göra något annorlunda och träffa sina kollegor lite mer privat. 
 
Nu ska jag försöka ta mig i kragen och göra lite fler vloggar. Tänker nog göra någon eller några med jultema. Om någon har ett förslag så får ni gärna skriva en kommentar :)

RSS 2.0