mot Stockholm.

Hallo! 

Nu sitter Björn och jag på tåget på väg till Stockholm. Har inte varit här på ett tag, det har faktiskt varit en del som jag gjort och inte orkat skriva. Följde med mina vänner i VA Rocks till Halmstad i lördags och sålde merch och i söndags så var vi hos mina föräldrar nästan hela dagen.

Men när man sitter uttråkad på ett tåg så kan man ju passa på att blogga lite heheh. Filmar också så kan förhoppningsvis klippa ihop en lite vlogg till er när jag kommer hem. Har två liggande också som inte kommit ut än så hoppas jag hinner lägga upp de snart. 

Som sagt så är vi på väg till Stockholm. Ikväll är det hockey som vi ska se live och då ska vi passa på att träffa min syster, kanske min morfar, shoppa lite och gå på museum.


Mitt nya beroende. 
 vlogg: städning och fettisdag.

Hallo!
 
 

saknad.

Hallo!
 
Gårdagen blev bara en slappedag. Vi gjorde inte något speciellt över huvudtaget. Dock så var det ganska skönt att få ha en sån dag. Dels för att jag har börjat få känningar av förkylning (som inte verkar vilja bryta ut) och dels för att dagen innan var riktigt jobbig. 
 
I tisdags så var det en sorglig dag. För någon vecka sedan så gick nämligen Björns farmor bort och det var alltså begravning för henne i tisdags. Oturligt nog för mig så var det även samma dag som årsdagen av min egen farmors bortgång. Så för mig blev det dubbel sorg. Jag fick träffa Björns farmor två gånger och hon var verkligen en häftig liten dam och hon kommer vara saknad även av mig. Björn var nära sin farmor och se honom så ledsen gjorde riktigt ont i mig och gjorde att det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Saknaden av min egen farmor gjorde sig också duktigt påmind när vi satt i kapellet. Det som jag kommer ihåg mest från min farmor var hennes porlande skratt som fick allas läppar att le. 
 
Nu hoppas jag att båda våra farmödrar sitter tillsammans någonstans och dricker kaffe och har det bra. 
 
Bild från Pinterest.
 
 

stuga, fikor och lyxiga bilar.

Hallo!
 
För en gångs skull så har jag lyckats göra något varje dag. I lördags så åkte jag med mina föräldrar till stugan för att kolla till den och sen hem till dem innan kvällen spenderades hemma i Malmö. Filmade också så förhoppningsvis så kommer det en vlogg på det snart. Igår så var jag först inne i stan och fika med min gamla kollega och vän och det var jättemysigt. Sen åkte jag ut till Emporia för att träffa bästis och säga hejdå för nu åker hon till Barcelona i två veckor för att jobba. Kommer sakna henne! Men jag hoppas och tror att hon kommer få det jättebra. Ser fram emot när hon kommer hem och kan berätta om hennes resa. 
 
Idag fick jag gå upp tidigt då jag träffade en potentiell arbetsgivare kl 9 för att sedan skriva in mig på arbetsförmedlingen då detta är ju min första arbetslösa dag. Efter det så jag hade tid hos min terapeut innan jag gick hem och vilade i 20 min när min far kom och hämtade mig. Jag behövde nämligen åka till Lomma för att hämta ut ett läkarintyg på vårdcentralen. Vi lyckades göra några omvägar på vägen och hamnade bland annat på Probike och gick och dreglade över motorcyklar och sedan på Autoeuropa för att ytterligare dregla över fina bilar så som Jaguar, Maserati, Ferrari och McLaren. 
 
Kvällen har bara varit lugn vilket är skönt för att imorgon kommer det bli en jobbig dag. 

sista dagen.

Hallo!
 
Igår lyckades jag komma iväg och sprang på löpbandet på gymmet. Kändes bra faktiskt. På kvällen så gick vi på årsmötet i föreningen. Hade lite dåligt samvete för att jag släpade med mig Björn. Det brukar inte ta så lång tid, ungefär en timme men igår så tog det över tre timmar! Det blev diskussion om onödiga saker och en lite för detaljerad genomgång av föreningens ekonomi. Trodde ett tag att jag skulle somna. Men en intressant sak är att jag innan möte anmälde mitt intresse för att vara med i styrelsen och jag blev invald. Ska bli spännande att se hur det går heheh. 
 
Idag blir det en lugn förmiddag för att jag sedan ska göra mig i ordning för att åka till jobbet. Idag är nämligen den sista dagen på min semester och det betyder även att det är sista dagen på min anställning. Jag ska tömma mitt skrivbord och sen verkar det som att det blir någon avtackning eller så. Det ger mig redan ångest då jag inte gillar att stå i centrum så och ja det känns bara dåligt. Får försöka att bara mig mig igenom det, förhoppningsvis så kommer det att kännas skönt efteråt. 
 
Så på måndag börjar allvaret, då är jag arbetslös på riktigt. Känns bra men samtidigt riktigt läskigt. Bara tanken på att börja på ett nytt jobb, lära känna nya människor och sätta sig in i nya system och rutiner ger mig väldigt mycket ångest. Men att vara kvar på det här företaget hade förmodligen gett mig ännu mer ångest. Har svårt för förändringar och det är väl det som är det största hindret för mig. 
 
Önska mig lycka till i eftermiddag och så hörs vi förhoppningsvis lite senare. 

vlogg: fika och en tur i bokskogen.

Hallo!
 
 

every rose has it's thorn.

Hallo!
 
Glad alla hjärtans dag får man väl säga. Det är inget som Björn och jag firar direkt. Vi fick dock varsin ros av Emporia när vi var där idag, det var folk som stod och delade ut rosor till alla besökare. Så det var ju trevligt. Eftersom vi inte har några bra vaser hemma så jag klippte istället av stjälkarna och la de i en liten glasskål med vatten. Det blev fint tycker jag, får se hur länge det håller. 
 
 
Anledningen till att vi åkte ut till Emporia från första början var för att jag skulle hämta tillbaka min ring. Förra måndagen så lämnade jag in den för att få den lite förstorad. Den har varit lite för tajt. Men nu tycker jag att den sitter som den ska och det känns bra. Vi lyckades även komma hem med lite reaplagg och nytt te, yum! Vi är såna tetokingar. 
 
Kom iväg en sväng till gymmet för att köra ett armpass innan det var dags för middag och hockey. Nu blir det lite film och te innan det är läggdags. 
 

träningsvärk.

Hallo!
 
Trääningsväärk! Jag har sån träningsvärk i min armar hahah. Det känns gött på ett sätt då man vet att man har gjort något och varit duktig. Dock så är det jobbigt att det gör ont i stort sett varje gång man rör armarna. Men det går förhoppningsvis snart över. Jag tänker inte ge upp! Träningen ska fortsätta och jag ska bli starkare. 
 
 
 
Idag har vi inte alls mycket planerat. Det kommer en leverans från MatHem vid halv ett så det är väl det. Ska försöka sitta få så mycket utav dagen som möjligt så att man inte hamnar framför någon serie eller så. 

vlogg: jobbmässa och fika.

Hallo!
 
 

gymdejt med bästis.

Hallo!
 
Va tiden går fort. Det har varit bröllopsmässa, träffat fina vänner m.m. Har inte riktigt haft orken eller lusten att blogga heller även fast jag kanske har haft tiden till det men nu sitter jag här i alla fall så yeey. 
 
För någon vecka sedan så skaffade jag gymkort. Tidigare i veckan så sprang jag på löpbandet, skönt att man kan springa inne istället för ute när det är så här kallt. Idag så hade Therése och jag en gymdejt. Eftersom hon är mycket mer erfaren på gym än vad jag är så har hon erbjudit att hjälpa mig och visa mig. Så träningen idag blev ett arm-, axel- och ryggpass. Jisses vad mina armar är trötta nu hahah. Tur att jag har Björn som jag kan hjälpa mig om träningsvärken blir allt för mycket. 
 
 
Efter träningspasset så sa Therése att det var dags att ta den obligatoriska gym-selfien. So said and done, här kommer en sådan.
Nästa gymdejt blir nästa lördag och då blir det rump- och benpass. Sen sticker hon till Barcelona för att jobba i två veckor så att då får jag klara mig själv. 
 
Hoppas ni har en bra lördag!
 
 

ikea-möbler och japansk soppa.

Hallo!
 
Filmades för en vecka sedan men det har tagit lite tid för mig att ladda upp den. Önskar jag visste varför men det gör jag inte. Har även en massa videos från i tisdags som behöver redigeras i en vlogg. Förhoppningsvis så hinner jag redigera i helgen. Vi ska på bröllopsmässa här i Malmö så det blir prio nr 1 för oss. 
 
 

RSS 2.0