we fight.

Hallo!
 
Nu är det påsk. Det märks för att det har kommit mycket godis till kontoret hahah. Det ska bli väldigt skönt med långledigt. Vi har inte jättemycket planerat heller vilket är skönt. Behöver få ta det lite lugnt och återhämta energi. Det är jobbigt med nytt jobb. Mycket man ska lära sig och framförallt mycket ångest inför att göra fel, vara en besvikelse för arbetsgivaren osv. Som tur är så är alla här trvliga och tillmötesgående . Det är okej att fråga och de hjälper gärna till. Det är ju så klart en fördel för att dämpa den värsta ångesten. Det sitter dock fortfarande i mycket från mitt gamla jobb som får mig att hålla tillbaka ganska mycket. Men förhoppningsvis så släpper det mer och mer. 
 
Jag är fortfarande på jobbet när jag skriver detta, har tagit en liten paus. Tur att man har eget rum heheh. Nej men jag ska inte göra detta till en vana, det var bara ett bra tillfälle just nu. 
 
 
Detta är mest för min egen skull för att bevisa att jag har varit på gymmet två gånger denna veckan. Först var det ett armpass och sen ett benpass. Idag blir det kondition i form av löpning. Vädret får avgöra om det blir inne eller ute. Just nu lutar det åt inne. 
 

vlogg: hänger med bästa VA Rocks - Del 1

Hallo!
 

gymselfie och earth hour.

"Nu är det dags för den obligatoriska gymselfien" får man höra efter att ha slitet på ett benpass. Men är det obligatoriskt så är det, eller hur.

Idag visade Therése mig lite bra ben- och rumppass. Så kul att ha någon att träna med som kan visa övningar och visa om man gör rätt eller fel. Får hoppas vi kan få ihop många fler pass! 

Blev lite gröt när jag kom hem och sen ladda för sista matchen mellan Leksand och Oskarshamn. Den här gången gick det vägen och nu väntar ett SHL-kval och Dala-derby som börjat på måndag. Woho!

Resten av dagen har varit ganska lugn. Björn och jag handlade kinamat till middag och tittade på film innan det var dags för earth hour då vi släckte ner överallt. Så med tända ljus så spelade vi spel och drack te. Så mysigt. 

Björns bild 

Hoppas ni också haft en bra lördag!

fabulous day.

Hallo!
 
Jag måste bara berätta om min lördag för det var en fantastisk dag. Anledningen till att jag blev påmind om det var för att Therése och jag pratade om det på veckans fika (som äntligen börjar bli av igen nu när jag är hemma, hon är hemma och är frisk igen). 
 
I alla fall för att komma till saken. Lördagen började väl som i stort sett alla helger har gjort den senaste tiden. Björn och jag går upp, tittar på nyhetsmorgon och äter frukost. Då slog det mig att jag inte hade rakat benen så det blev en liten smått panik in i duschen, tvätta av sig och raka benen innan jag satte mig framför sminkbordet och gjorde mig i ordning. 
 
Vid halv elva så kom min mor och min syster och hämtade mig och vi körde in mot stan. Där mötte vi upp Therése för dagens första stopp. Det var dags för mig att prova brudklänning(!). Vi kom in genom dörrarna och sa att vi hade bokat tid för att prova klänning. Jag hade tidigare under bröllopsmässan hittat en klänning som jag ville prova och det var i just den här butiken. Alla fick ett glas med bubbel och sen var det dags att prova. Tror jag prova igenom en 5-6 stycken på det stället och hittade två som jag tyckte om. Redan innan det var dags att prova så hade jag en bild i huvudet på vilken modell jag ville ha och som kanske borde passa bäst på mig. Därför testade jag i stort sett bara dessa modeller.
 
Glada gick vi från det första stället och mot Coffee Factory på triangeln för lite fika/lunch och lite gött snack. 
 
Andra besöket var på en annan butik där jag också hade bokat en tid. Det kändes mer speciellt på detta stället för att vi fick ett eget litet rum med omklädningsrum, personlig service och så klart lite bubbel, godis och frukt heheh. Denna gången hade jag inställningen om att testa lite andra modeller mest för att kunna utesluta dem och för att syrran ville se mig i andra. Till min stora förvåning så tyckte jag mycket om en modell som jag inte trodde jag skulle tycka om. Det gjorde dock inte mitt beslut något lättare. Provade igenom kanske en 8 klänningar denna gången och kunde utesluta några. Glad men lite smått förvirrad och med beslutsångest så gick vi därifrån. Therése åkte hem till sig och vi åkte och hämtade upp Björn för att sedan ta sig vidare ut till mina föräldrar för lite middag. 
 
Senare på kvällen så stack Björn, syrran och jag till KB för att se VA Rocks och Thundermother. Grym spelning som alltid.
 
Så som sagt så var det en fantastisk dag. Det börjar bli mer och mer verkligt att Björn och jag faktiskt ska gifta oss när man stod där i en brudklänning. Att jag sedan fick dela denna upplevelsen med min mor, syster och min bästa vän var pricken över i:et och det kunde inte blivit bättre! 
 
Nu kommer ju dock det stora problemet. Bestämma sig för vilken modell på klänning jag vill ha och sedan vilken klänning. Har fastnat för tre klänningar där två är av liknande modell men det tredje är en helt annan. Frågorna är; vill man se romantisk ut eller känna sig som en prinsessa? Vilken kommer jag känna mig mest bekväm i? Vilken klänning kommer Björn tycka jag är vackrast i? På ett sätt blev det värre av att prova klänning men jag måste ju bestämma mig snart eftersom leveranstiden är lång. Som tur var så fotades det ganska mycket så jag har bilder. Therése filmade och och klippte ihop en jättefint liten film åt mig som jag kan titta på och fundera. Det är inte lätt att ha beslutsångest när man har ett viktigt beslut att fatta. Kan ju inte direkt fråga Björn heller vad han tycker hahah.
 
 

en vintrig stuga.

Hallo!
 
Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Denna filmade jag för en månad sedan men eftersom det har hänt mycket den senaste tiden så kommer den inte upp förrän nu. Enjoy!
 
 

ursäkt och förklaring.

Hallo!
 
 

RSS 2.0