hot wire.

Hallo!
 
Vi kör en tidig dag till, lika bra. Alltså, vi har så varmt på kontoret. Det blir så svårt att jobba då. Värst är det på eftermiddagarna då solen står rätt på. Jag vet att man inte ska klaga på värmen för det är ju skönt men den får gärna hålla sig utomhus. Inomhus kan det få vara svalare. Då njuter man mer av värmen ute tror jag. 
 
Har försökt att ta på mig lite luftiga kläder idag så att det inte blir allt för jobbigt. Sen blir det hinkvis med vatten på det också. 
 
 
 
Idag är en liten special dag igen, för idag är det dags för brudklänningsprovning nr 3. Ska tillbaka till samma butik som sist och prova mina favoriter från förra gången. Får se om jag lyckas bestämma mig för en idag. Iih spännande! 

tidig tisdag.

Hallo!
 
Idag är jag tidig på jobbet. Behöver jobba in lite tid då jag behöver gå lite tidigare två dagar och sen har en tandläkartid... Inte så roligt att jobba in tid för men vad ska man göra liksom. Så nu sitter jag här, jag föredrar faktiskt att börja tidigare än att sitta kvar längre på eftermiddagen. Oftast är det lite lugnare och man kan börja dagen lite lugnt if that makes any sense. På eftermiddagen när alla börjar gå hem så är det inte lika roligt att sitta kvar för då vill man ju hem själv också. Men så tycker jag, kanske inte alla som tycker det. 
 
 
 
Nu kör vi denna soliga tisdag!

the light in her eyes.

Hallo!
 
Idag är det som fredag för mig för att jag är ledig imorgon. Därför är jag så här glad idag. 
 
 
Hoppas nu bara att inget kommer upp som förstör det humöret. 
 
Kanske ska berätta anledningen till att jag är ledig.? Det är nämligen så att en av mina fastrar fyller 60 och vi ska upp till Stockholm på fest imorgon. Jag har redan bestämt vilka skor jag ska ha, nu måste jag bara bestämma vilken klänning jag ska ha till. Kommer säkert springa runt i lägenheten och slänga kläder här och där så att sambon bli tokig hahah. Oavsett vad jag väljer så kommer jag nog att ångra mig för så är det alltid. Men men, förhoppningsvis så blir det bra.
 
Dags att göra något vettigt nu tror jag. 

handled..

Hallo!
 
Det blev inget gym igår. Min handled har blivit värre och jag kände att det är dumt att träna armar då. Vet inte riktigt hur jag ska gå vidare med detta. Borde jag ta kontakt med vårdcentralen eller ska jag bara fortsätta linda den och försöka undvika att använda den för mycket och vänta på att det ska gå över av sig själv? Det börjar bli lite mer av en molande värk. Kanske gör jag fel? Just nu är den tejpad och med ett handledsskydd över. Har försökt att googla på det också men får inget bra svar, tycker jag. 
 
Vill ju inte heller att detta ska förstöra min träning. Nu när jag börjat bli duktig och kommit igång med det. Någon som har något tips eller råd på hur jag ska gå vidare? 

gymselfie.

Hallo!
 
Lyckades ta mig till gymmet igår efter jobbet. Svetten rann om mig när jag körde ett ben-, rumpa-, magpass. Men det känns så bra efteråt, man känner så duktig. Det var också extra bra att träna igår för jag var i stort sätt själv på gymmet. Det var en dam som körde intervaller på ett löpband men eftersom tjejgymmet är i en vinkel så såg jag inte henne och därför kändes det som att man var själv. Hoppas på samma idag då jag tänkte köra ett arm- och ryggpass idag. Förra tisdagen var det mycket folk på gymmet och en tjej som körde ett cirkelpass med allt som jag också behövde använda, vilket gjorde mig väldigt irriterad. Så det blev inget bra pass då.
 
Älskar färgen på detta linnet.

måndag...

Hallo!
 
Måndag...va hände med helgen egentligen? Jag var helt slut efter jobbet i fredags så somnade en liten stund och sen tittade Björn och jag bara på film innan vi gick och la oss. 
 
I lördags var det en spännande dag men det skrev jag ju om i förra inlägget. Ska filma lite till och sen ska jag sätta mig och redigera den videon. På kvällen sedan så var vi bjudna på 25-årskalas hos en kompis till mig. Det var trevligt men som vanligt när vi inte känner så mycket folk så blir det en del tid för oss själva också. Ingen av oss är såna som tar första steget och börjar prata med någon. Jag har inte jättemycket problem om någon väl börjar prata med mig men de måste ta första steget. Känns kanske lite konstigt eftersom jag är utbildad kommunikatör heheh. 
 
Söndagen spenderade vi hos mina föräldrar med att titta på MotoGP och äta middag. Mor och jag smet även under en liten stund och lät grabbarna titta på bronsmatchen i hockey medan vi diskuterade klänningar. Vi åkte hem hyfsat tidigt så vi hann hem och tittade på finalen i hockey VM mellan Sverige och Schweiz. Vilken match! När det gick till förlängning och sedan straffar så trodde jag att jag skulle spy av nervositet. Som tur var så gick det vår väg och Sverige är världsmästare!! 
 
Nu ska jag försöka klara mig igenom denna måndagen.
 
 

bridal.

Hallo!

Idag är en liten special dag. Det blir rundan nr 2 i mitt letande efter brudklänning. Denna gången är det bara Bunny Therése som följer med. Men jag har planer på att starta en serie på min Youtube kanal så ni kommer säkert få se en del ändå. 


Nu håller vi tummarna för att jag lyckas hitta en klänning som inte är alltför dyr. 

Trevlig lördag på er och njut av solen! 






wrestling gone wrong.

Hallo!
 
Det är något fel på blogg.se vilket alltid är lika störigt. Kul när man loggar in och sidan säger att man inte har behörighet till sin egen sida liksom. Anyhow, moving on. 
 
Nästan hela förmiddagen så har folk på jobbet undrat vad jag har gjort med min arm då jag går med den tejpad. Kanske skulle tänkt på att ha en längre tröja eller fixat annan färg på tejpen än vit hahah. Om vi säger så här; man ska inte brottas med folk som är mycket starkare än en själv. Björn envisades om att tända och släcka sin lampa igår. Vi har den styrd med en fjärrkontroll och han tycker det är kul att släcka, lägga sig nära och sen tända igen för att skrämma mig. Inte för han lyckas skrämma mig så ofta hahah. Men igår var jag trött och ville sova (då jag suttit på styrelsemöte i 3,5 timme!!) så efter ett tag så tröttnade jag och slängde mig över honom för att få tag på fjärrkontrollen så han inte kunde leka mer. Det hela slutade dock med att jag fick min (redan trasiga)  handled böjd i någon konstig vinkel och det gjorde ont. Så idag går jag med handleden tejpad för att få lite stöd på den. Ser nog värre ut än vad det är heheh.
 
 
Att man aldrig lär sig. Så svag som jag är så borde jag inte ge mig in i såna matcher. Man lär sig av sina misstag som man brukar säga. Men det funkar säkert inte i det här fallet..
 
 
 
 

video: öltest.

Hallo!
 
Igår redigerade jag den videon som jag nämnde i mitt förra inlägg. Istället för en vanlig vlogg så blev det nu ett test. Kul att prova lite nya saker. Som jag även nämner i videon så kommentera gärna (antingen här eller på Youtube) om ni önskar att vi gör fler tester. Ge gärna förslag på andra saker vi kan testa också. 
 
 

vloggar

Hallo!
 
Det har kommit upp lite fler vloggar på min Youtube-kanal som jag glömt att dela med mig av här. 
Enjoy.
 
 
 
 

tisdag.

Hallo!
 
Så skönt det var att vara ledig! Man kanske hade önskat några dagar till, speciellt eftersom det är en hel arbetsvecka nu. Men men, jag har lite mer ledighet som kommer snart så får se fram emot det istället. 
 
Ledigheten tillbringades med att titta på gamla bilar, hämta min vigselring och Björns vigselring, ha en supermysig kväll med Bunny Therése och hennes Youtube-kompis Vaniljcheyen, filmat en video som ska bli spännande att redigera (får se om det blir något bra över huvudtaget hahah) och sen var vi ute i Skanör och titta på fåglar med Björns mamma, särbo och vänner till dem. 
 
Har tagit lite bilder så blir ett bildbombsinlägg lite senare. Idag blev min terapeut-tid inställd så det blir gymmet idag istället. Får se om det blir armar eller ben. Förmodligen armar för att vi var ute och sprang igår så vet inte om benen pallar hahah. Nu ska jag jobba klart de sista timmarna så att jag kan komma ut och njuta av den underbara solen sen. 
 
 

onsdag.?

Hallo!
 
Idag är det fredag!! Eller? Jo? Nej, det är ju onsdag... Fast för mig är det som en fredag. Långledigt here I come! Vårt kontor har stängt på fredag så det blir en ofrivillig semesterdag. Men det gör inte mig något för det ska bli skönt att få lite ledigt och kunna hämta upp en massa ny och go energi. 
 
 
 
I eftermiddag väntar en fika med en kompis som jag inte träffat på jättelänge. Så det ska bli kul. Har lite bestämda planer inför helgen men en hel del oplanerat också så vi får se vart det bär av. Förhoppningsvis så håller sig vädret så här fint och soligt också.
 
 

on the rocks.

Hallo!
 
Idag är ingen bra dag. Den började väl helt okej ändå, inget speciellt som hände och jag gjorde mig i ordning som vanligt och cyklade till jobbet. Sen började ångesten komma smygande och ta över mer och mer. Vill bara dra mig undan från alla och inte prata med någon, jag orkar liksom inte socialisera mig idag. Oftast när jag känner lite ångest så har jag kunnat hålla uppe en fasad så att inte andra ska märka det men idag orkar jag bara inte. 
 
Solen skiner ute och det är nästan vindstilla men inte ens det piggar upp mig just nu. Får väl helt enkelt bara ge upp och inse att denna dagen kommer att bli jobbig och hoppas att morgondagen känns bättre. 
 
 

weird week.

Hallo!
 
Så ja, ehm, den här veckan har ju varit konstig. Man har blivit lite mindfucked faktiskt, om man nu får uttrycka sig så. Helgen tillbringade Björn och jag i mina föräldrars sommarstuga efter att vi lämnat de på Sturup. Men innan dess så lyckades jag faktiskt att komma iväg till gymmet. Det blev ett ben-, rumpa-, magpass. Svetten rann om mig när jag var klar men det gjorde också att jag kände mig duktig som kom iväg. Jag passade också på att filma lite under lördagen så förhoppningsvis kommer det en vlogg snart. 
 
 
 
 
När helgen var slut och det blev måndag så blev det ju fredag igen. Förstår ni hur jag tänker? Det var ju måndag men det kunde ju ha varit en fredag för att man var ledig dagen efter. Kändes konstigt men dagen var ganska lugn. Det var inte så mycket folk inne på kontoret heller. På kvällen stack Björn och jag till några av hans kompisar i Lund en stund innan vi åkte hem till mina föräldrars lägenhet och hunden igen.
 
Knähund...
 
Tisdagen blev ju sedan som en söndag. Vi började dagen med att äta lite frukost innan vi hade möte på en restaurang för att prata lite cateringen till vårt bröllop. Tror det kan bli bra, de kan erbjuda ganska mycket med kött, fisk, vegetariskt och veganskt. Sen bar det av till Center Syd där jag köpte en ny träningsväska på Stadium Outlet. Man känner knappt igen sig där längre. Köpcentret har ändrats mycket sen jag var liten. I alla fall. jag fick även beställt min vigselring (!!). Så himla galet det känns hahah men bra också så klart!.
 
Sen blev det måndag igen, eller? Nej det var onsdag men det blev helt galet i huvudet. Idag är det torsdag men känns lite som tisdag och därför är det extra skönt att det är fredag imorgon och det betyder snart lite mer ledigt. 
 
Vi ska hämta mina föräldrar igen på söndag och det ska blis könt att få komma hem till sin egen säng. Men först har vi torsdag med jobb och arbetsmöte med styrelsen, fredag med jobb och sen lördag där det nog blir lite städning först för sen kommer Therése och hennes sambo över på taco-middag. Yeey!
 
Men nu blir det först lite frukost på jobbet och sen tar vi tag i denna dagen. 

RSS 2.0