just another day.

Hallo!
 
Ny dag och det känns lite bättre idag, vilket är skönt. Önskar dock bara att jag kunde gå tillbaka till mitt vanliga jag igen. Är så trött på att vara ledsen hela tiden. Vädret gör det inte enklare heller, det blåser och det regnar. 
 
Mitt redigeringsprogram som jag brukar använda för att redigera mina videos i bestämde sig för att sluta fungera i söndags. Yeey, när jag var i stort sett klar med en vlogg... Men nu känner jag att jag har fått liite ny kraft så ska se om jag kan ta ner något annat program och börjar om. Har två (om man räknar den som klar fast ändå inte) som ska upp. Det kanske kan få mig att tänka på något annat också så det inte blir som gårdagen. Då gick jag och la mig när jag kom hem, sov i två timmar och spenderade resten av kvällen i soffan framför serien Riverdale som Therése tipsade mig om för någon vecka sedan. 
 
 

not a good day.

Hallo!
 
Idag är ingen bra dag. Har mycket ångest, känner mig bara ledsen och det gör ont i kroppen. Detta har pågått i stort sett hela helgen. Fast det har varit en väldig berg- och dalbana. Antingen så har jag varit väldigt ledsen och nedstämd eller så har jag varit mitt vanliga glada jag. 
 
Det som är jobbigast just nu är att jag vet inte varför eller vad som har triggat igång detta. Det betyder ju också att jag inte vet vad jag ska göra för att kunna göra det bättre. Jag gissar att det blir till att bara vänta ut och hoppas att det går över snart. 
 
Just nu sitter jag mest och stirrar på klockan och hoppas att hon snart blir 16:00 så att jag kan få gå hem och lägga mig under täcket. 
 
Koppen med värmande te och/eller kaffe är min tröst just nu.
 

nämen hej igen.

Hallo!
 
Jisses vad tiden går fort!! Jag skrev ju att jag skulle vara lite off i mitt förra inlägg. Sen började jag skriva ett inlägg men hann inte lägga in bilder så det kom aldrig upp. 
 
Det har varit mycket som har gått runt i huvudet. Så klart var det ju mycket där inför bröllopet och även efter. Mycket intryck att smälta, framförallt det faktum att JAG ÄR GIFT. Hur sjukt är inte det?! Ska försöka slänga upp lite bilder här på bloggen från dagen. Finns en hel del fina som jag kan dela med mig av. Men vilken dag, det är väl det enda jag kan säga just nu. Får ta och skriva ihop ett bättre inlägg senare om dagen. 
 
Idag är det fredag, vilket är skönt. Inga planer för helgen heller så blir extra skönt med en lugn helg. Ska försöka redigera en ny vlogg som jag filmade i början av veckan då jag var på tjänsteresa. Det var nämligen utrullning av det nya besiktningssystemet för Norrköping och jag fick följa med eftersom jag har lite ansvar för vissa av besiktningsingenjörerna där. Det var kul att få träffa dem och även administratören. 
 
Men nog om det. Nu kör vi igång peppning av fredag och helg tycker jag.
 
 

det börjar dra ihop sig.

Hallo!
 
Ehm alltså var tar tiden vägen?! Mitt huvud har varit så fullt att jag inte haft några tankar på att uppdatera bloggen. Det snurrar mycket nu när det börjar närma sig. På lördag smäller det. Så jag kan väl be om ursäkt att jag förmodligen inte kommer att vara så aktiv här på bloggen på kanske en vecka eller så. 
 
Nu är det bröllop bröllop bröllop som gäller. Känner mig förvånansvärt lugn, men det kan ju bero på att jag inte riktigt har förstått det än att det börjar dra ihop sig på riktigt. Det kan också vara för att jag nog har läget under hyfsad kontroll också. Tror att det mesta som går att fixa nu innan är fixat och så lägger inget oväntat händer så är det nog lugnt. 
 
 
 
 
 
Önskar er alla en trevlig måndag!

RSS 2.0