det bästa och sämsta med år 2017.

Hallo!
 
Idag är en sån dag när jag kommer sitta i pyjamas hela dagen känns det som. Jag menar klockan är snart halv fyra och jag sitter fortfarande i pyjamas. Men det är okej med såna dagar ibland. Kommer nog behöva sätta på mig något annat för jag behöver ner och handla mer havredryck. 
 
För ett tag sen så skrev jag att jag skulle göra en lista med det bästa och sämsta som hände under 2017. Nu har nästan hela januari gått och jag har inte skrivit någon lista. Men nu har jag äntligen fått lite tid över och faktiskt satt mig ner för att få ihop detta inlägget. Så enjoy. 
 
 
Jag börjar med det sämsta då man vill avsluta med det bästa. 
 
SÄMSTA:
 
 
 
 
 
 
Vid förra årsskiftet så kom Björn hem efter en säsong i Skara. Han bodde hos mig men hade kvar sin lägenhet. I mars så fick han ett jobberbjudande i Växjö som han tog. Detta betydde att han skulle flytta igen för ett halvår. Så klart så var det jobbigt för mig att han skulle behöva flytta igen. Ville ju att han skulle stanna här hos mig. Nu blev det pendling igen även fast att det var närmre denna gången. Han kom hem varje helg förutom en gång i slutet då jag åkte upp till honom. Så från att ha honom varje dag så kändes det tomt att inte ha honom här på vardagarna. 
 
 
 
 
 
 
Som jag tidigare har nämnt så har jag haft dåligt självförtroende hela mitt liv, svårt att tro på mig själv och ångest. Det blev bara värre och värre på jobbet som jag hade. Ångesten blev allt värre och jag började sjunka ner i en depression. Detta ledde till ångestdämpande medicin och samtal med terapeut. Detta ledde till slut till nästa punkt. 
 
 
 
 
 
 
Till slut så gick det så långt att min läkare valde att sjukskriva på då det blev för mycket. Att få vara hemma kändes så klart på ett sätt skönt, att man inte behövde gå tillbaka till jobbet. Men samtidigt så fick jag skuldkänslor över att lämna allt jobb på mina kollegor. Tankarna gick också på att det ser dumt ut på CV:et att man har varit hemma sjukskriven för att man känner sig svag. 
 
Sen har det ju så klart varit dagar som har varit dåliga och andra som varit bra. Men man kan ju inte skriva ner allt så därför valde jag några och de som har varit värst för mig. Nu tycker jag dock att vi ska gå vidare till lite mer roliga saker så här kommer de bästa. 
 
BÄSTA:
 
 
 
 
 
 
Efter att Björns uppdrag tog slut i oktober så flyttade hem på riktigt och in till mig dessutom. Han sålde sin lägenhet under sommaren och vi flyttade in alla hans grejer i min lägenhet. Vi hade kaos ett tag då båda han och jag har mycket grejer. Men på något sätt så har vi ändå lyckats även om det är mycket grejer i lägenheten. Det är en sån skön känsla att ha honom bo här hos mig. Jag känner mig mer trygg när jag har honom här. Plus är att ha honom här så jag kan pussa på honom hur mycket och när jag vill. 
 
 
 
 
 
 
Årets bästa inköp måste ha varit vår säng. Vi bestämde oss tillslut för att det var värt att lägga extra pengar på en ny säng. Kan väl egentligen bara säga en sak. Jo visst att sängen var dyr men så himla värt det. Sängen är så skön och stor. Men när man sover så sover man så bra (tyvärr så sover jag inte så bra för tillfället, många konstiga drömmar som väcker mig eller håller mig vaken).
 
 
 
 
 
 
Nu tänker ni kanske att min sjukskrivning, det kom ju under det sämsta men jag måste faktiskt erkänna att det ligger bland de bästa också. Detta även fast det var jobbigt så var det en chans för mig att få en ny start och hämta tillbaka den energin som jag tappat. En chans att få starta om och söka nytt jobb. 
 
 
 
 
 
 
Jag är så glad över att jag har hittat tillbaka till min bästa vän som jag hade i gymnasiet. Min fina lilla Therése. Vi har så kul ihop nu när vi är på samma plan i livet igen. Det är synd att vi tappade de åren som vi gjorde men jag är så oerhört tacksam över att jag idag har fått tillbaka min bästa vän i mitt liv igen. 
 
 
 
 
 
 
År 2017 gjorde jag två resor som kom att betyda mycket för mig. Den första var Björns och min resa till Venedig. Förutom att det kanske var lite för varmt så var det jättemysigt att få komme iväg bara han och jag. Det var vår första utlandssemester tillsammans. Det finns mycket bra minnen från den resan. Dels så fick jag spendera en massa tid ensam i en romantisk stad med Björn och dels så gjorde vi en roadtrip till min idols hemstad och det var superhäftigt. Man kan väl kort och gott säga att det var en minne värd att minnas. 
 
En annan resa som också är mycket väl värd att minnas är den resan jag gjorde tillsammans med min bästa vän i november. Jag fick se mina gamla idoler igen och dessutom fixade Therése VIP till oss så att jag även fick vara på en meet och greet och ta foto med bandet. Sån häftig upplevelse som jag hoppas att jag aldrig glömmer. Att jag fick uppleva det med Therése gjorde bara saken ännu bättre. Det var detta bandet som fick ihop oss från första början.  
 
Nu kommer vi till det bästa på hela året. 
 
 
 
 
 
 
Björn och jag förlovade oss i oktober! Stor nyhet som jag kanske borde skrivit om innan men det blev inte så. I alla fall så har vi förlovat oss och ska nu försöka planera ett höstbröllop. Vi ska på bröllopsmässa nästa helg så jag hoppas det kan ge oss en massa bra tips och råd så vi kan komma vidare i vår planering. Nu är det ute heheh. Jag hoppas att kunna uppdatera här under vår planeringsfas. 
 
 
 
Ett långt inlägg senare, nu är det dags för mig att fokusera på något annat. Behöver måla om mina naglar t ex. 
 
Hoppas ni har en bra söndag.

Kommentarer
Postat av: Bunny

Det var ett händelserikt år för dig! Hoppas 2018 blir bra och går i den riktning du vill! Och hallåååå brölloppppp!!! :D <3

Svar: Tack så mycket mina fina vän och jag önskar dig detsamma!🖤 hahah ja, det ska bli spännande 😄
Annaaaanas

2018-01-29 @ 09:38:57
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0