fredag!

Hallo!
 
FREDAG! Så skönt att det äntligen är fredag. Dock känns det även konstigt, är det redan fredag liksom.? Veckan har gått fort. Än så länge är dagen ganska lugn men eftersom jag nu säger det så kommer det säkert att bli jättemycket att göra sen haha. Hoppas att det inte blir så varmt på kontoret som det var igår men i och med att solen värmer på bra där ute så kommer det säkert att bli det.. Nåja, jag har försökt att inte ha allt för varma kläder på mig idag så det ska väl gå.
 
 
 
Efter några timmars jobb så bär det av in till stan för en fika med min fina Bunny Therése. Blir kanske lite pysselshopping så vi kan ha det mesta klart så vi kan börja pyssla ihop inbjudningskorten till bröllopet och få iväg dem. 
 
I övrigt så tror jag att helgen kommer att vara lugn. Vi ska på födelsekalas imorgon men annars inget planerat. Det är MotoGP på söndag så får se om vi ser det hos mina föräldrar eller hemma. 

torsdag.

Hallo!
 
Det är så skönt med eget rum där man kan gå barfota haha. Tur nog så har jag en sån pass lång klänning att det inte syns att jag inte har några skor. LIte jobbigt när man ska hämta papper i skrivaren eller till någon kolleg för då måste man ta på sig skorna igen. 
 
Annars händer det inte något speciellt idag. Ska jobba några timmar till och sen har jag inte så mycket att göra hemma. Ska se om jag möjligen sätter mig och redigerar lite eller om jag äntligen kan få tummarna loss och städa lite. Solen skiner och det är riktigt varmt idag så egentligen så är det ju lite synd att vara inne, man borde passa på att vara ute. 
 
Bjuder på en bild från Sweden Rock i brist på annat. Man längtar ju verkligen tillbaka, det var så skönt att ligga där i gräset, lyssna på bra musik och med en cider i handen. 
 
 

mat, minigolf och grönska.

Hallo!
 
Hrm, ja..flera gånger har jag tänkt att skriva men det har inte blivit av. Det har väl egentligen inte hänt supermycket sen jag skrev sist. Hade en jättemysig fika och liten shoppingrunda med Bunny Therése i förra veckan, var på möte om grannsamverkan och sen var det ju så klart midsommar. Vi firade med mina föräldrar i deras sommarstuga. Förutom blåsten så kunde man inte önska sig bättre väder. 
 
God mat och gott sällskap. Jag gjorde en vegansk efterrätt i form av glass, maränger och jordgubbar. Yum! Det börjar bli lite av min paradefterrätt haha. Utöver det så spelade vi en turnering i minigolf och det fixades lite i trädgården. Eller jag gjorde kanske inte så mycket, jag hjälpte mer till att diska men det fälldes lite träd och trimmades buskar. 
 
 
Så söt!
 
Som vanligt så gick helgen snabbt, även fast man hade en dag extra ledigt. Nu har man några hela veckor innan det är dags för en veckas semester. För att det ska kännas lite bättre så kan man unna sig lite lyx. Därför passade vi på att äta ute på Vapiano igår när vi var på Emporia och uträttade ärenden. Så gott! Bästa är ju San Pellegrino Lemonata, så läskande och sur. Synd bara att det är så lite i en sån flaska. Fast samtidigt tur för man blir lite sträv i munnen haha.
 
 
Idag är det tisdag och det händer inget speciellt. Vi har inte riktigt bestämt än vad som händer i eftermiddag efter jobbet så vi får se. 
 
Anyway, för att avsluta detta blandade inlägg så vill jag önska alla en trevlig tisdag!
 
 

back to reality.

Hallo!
 
...och jag är tillbaka. Från de döda känns det nästan som haha. Jag skrev ju för två veckor sedan att jag skulle bli lite off för att jag var på Sweden Rock Festival. Dock så hade jag oturen att bli förkyld efteråt. Av lärdom efter tidigare år på festival så tog jag ledigt även på måndagen för att vila upp mig men det räckte inte detta året utan fick vara hemma från jobbet tisdag och onsdag. Var sedan tillbaka lite som en zombie på i torsdags och snörvlade, hostade och kraxade som en kråka. Tur att man har eget rum så man inte stör andra lika mycket. 
 
Helgen har annars varit lugn. Vi har spenderat den hos mina föräldrar och passat hunden medan de var iväg. Så det blev mest chill, vilket var välbehövligt. 
 
Är fortfarande lite snorig och hostar men det är bättre så nu ska vi kämpa oss igenom denna måndagen och efter jobbet väntar en fika med fina Therése. 

run to the hills.

Hallo!
 
Sista jobbdagen för denna veckan. Är pepp på att komma iväg och få lite ledigt men jag känner mig inte alls pepp på att jobba idag... Det är redan varmt på kontoret så känns som att det kommer att bli lite olidligt idag. 
 
 
Nu hoppas jag att denna dagen går fort så jag kan cykla hem och packa det sista innan vi blir upphämtade. I och med att det nu är Sweden Rock Festival så betyder det att det förmodligen inte kommer att komma några uppdateringar här på bloggen under den tiden. Så vi hörs av igen på söndag eller måndag. Och med detta sagt så önskar jag alla en trevlig nationaldag och en supertrevlig helg!
 
 

måndag - let me hit the snooze button please.

Hallo!
 
Hoppas alla har haft en underbar helg. Det har jag haft. Björn och jag var i stugan lördag till söndag. Det blev mycket chill, lite solning (har lyckats få lite färg) men man kunde inte ligga så länge innan man höll på att smälta bort och sen hann vi med lite minigolf också. Jag vann för andra året i rad hihih. Björn vill göra det till en årlig grej och hans mål är att vinna. 
 
Utsikt från altanen
 
Utsikt från altanen
 
Denna veckan kör vi en kort vecka. Jag jobbar idag och imorgon bara. Sen är ju alla lediga på onsdag för att det är Sveriges nationaldag men jag är ledig torsdag och fredag också. Det är ju nämligen dags för årets upplaga av Sweden Rock Festival. En av höjdpunkterna på året. Detta kommer att bli mitt sjätte år på rad och detta året bli det inte tält utan husbil. Björns kompis frågade om vi ville vara med och dela på en husbil med henne och hennes sambo. Så himla snällt av dem att tänka på oss!
 
Nu kör vi dock igenom denna måndagen först. Blev lite sent igår och sen har det varit så varmt i vårt sovrum i natt så har vaknat flera gånger. Därför är jag ganska trött idag. Lyckades även försova mig 10 minuter så fick inte gosat så mycket med Björn heller innan jag stack (brukar gå och lägga mig en 10-15 minuter bredvid honom när jag gjort mig i ordning och krama om honom) men men. Men jag hittade solfjädern som vi köpte i Venedig förra året på byrån där hemma så den fick följa med idag. Skönt att kunna fläkta lite när det är så varmt. 
 
 
Trevlig måndag på er!
 

smiling.

Hallo!
 
Jag kan typ inte sluta le. Först och främst så är det fredag idag och bara det känns väldigt skönt. Hoppas på en lugn dag idag. Men det som framförallt får mig att le är det faktum att jag har hittat min klänning..! Det blev en av de som jag tittat på innan. Det kändes i magen att det var rätt och mitt följe (om jag nu får kalla dem för det hahah) sa att jag sken upp på ett annat sätt när jag fick den här på mig. Det blev lite dyrare än vad jag egentligen hade tänkt från början men är det rätt så är det liksom. På ett sätt vill jag ha oktober nu så jag kan få ha min klänning på mig heheh. Men så klart så vill jag ha sommar först. 
 
Nu hänger den kvar i butiken för jag ska tillbaka igen i slutet av augusti för lite justeringar. Det kändes bäst att låta den hänga där och istället för att ta hem den och sen släpa tillbaka den igen. Plus att jag hade nog haft väldigt svårt att inte gå och titta på den hela tiden och ännu värre, prova den (!?). Nä det är nog bra att den hänger kvar. 
 
 
 
Men som sagt fredag idag och efter jobbet blir en en fika med Therése i stan.
 
Ha en riktigt bra fredag!

RSS 2.0