stand up and shout

Morsning Korsning

Oj vilken dålig uppdatering! Jag ska försöka fatta mig kort. Igår morse gick jag upp kvart i sju och det vad helt tyst i huset. Kvart över sju var jag klar och gick ut från badrummet och det var fortf tyst och mörkt i huset. Så jag antog att antingen Lovisa var sjuk eller Ann hade bestämt sig för att inte åka till skolan pga av vädret och gick och la mig i sängen igen och läste. Gick inte upp förrän jag hörde ljud. Det visade sig att Lovisa hade haft 40 graders feber under natten och spytt flera gånger. Så Ann fick vara hemma. På förmiddagen kom Ann på att om hon visade mig lite mer hur hon vill ha sin städning (hon är verkligen lik Monica Geller!) så kunde jag få åka hem sen. Hon skulle ändå få vara hemma idag (fredag) så då va det onödigt att jag skulle vara där också. Jag blev så klart superglad och gick nästan direkt och packade mina grejer. Tog bussen in till Malmö kvart i sex och åkte hem med far. Överraskade Kajsa och mor när jag kom hem och Kajsa blev skiträdd när jag kom inspringande i vardagsrummet och skrek "surprise" hahaha.

Idag har jag städat mitt rum eller iaf försök,t är inte riktigt klar. Sen har jag varit och handlat med mor, lite mat osv till imorgon. Har lite kvar att göra men ska hinna göra allt innan det är dags.

Nu ska jag kolla klart på Rock Star och sen sova.
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll.


do you know?

Morsning Korsning

Imorse när jag kom upp så snöade det. Gjorde mig i ordning och så följde jag med Ann och Ebbe till IKEA och tog bussen därifrån in till stan. Gick runt på Triangeln och fick lite shoppat innan jag träffade min far och vi åt lite lunch. Det var mysigt. Sen gick jag en stund till på stan innan jag satte mig en köpte latte och cup cake på BK (som far bjöd mig på) och tillslut hamnade jag på stadsbiblioteket. Åkte med Ann hem och nu hade det börjat att blåsa. Hämtade Lovisa och lämnade mig och Ebbe hemma så Ann kunde åka och vaccinera Lovisa. Det blev riktig snöstorm. Jag har ju berättat om dörren från mitt rum ut på verandan och nu när det snöar och blåser så snöar det in, usch men har lagt handdukar där. Kvällen har varit kall men lugn. Kommer sova med leggings under pyjamasbyxorna, dubbla strumpor och tjocktröja äver tröjan.

Dagens inköp:

Kunde inte bestämma vilken jag ville necce jag ville ha så tog både. De var på rea så fick ju två för en kan man ju säga hehe.

Hittade lite rea fynd så jag är nöjd. Klockan är inte så mycket men jag ska börja läsa Luftslottet som sprängdes och sen sova tidigt. Så får vi se hur det blir imorgon. Det beror lite på vädret om Ann kan åka till skolan imorgon och så får vi även se om Lovisa blir sjuk av sprutan. Isf är Ann hemma.


did you ever listen

Morsning Korsning

Jag har känt mig så trött hela eftermiddagen och kvällen, så nu sitter jag i pyjamas, tagit bort sminket och borstat tänderna och klockan är bara kvart över åtta. Jag hoppas att få sova mycket inatt. Igår natt väcktes jag av ett högt pipande ljud. Det tog mig ett tag innan jag insåg att det var brandlarmet som tjöt. Jag steg upp och öppnade dörren, där stod Ann och höll på att fixa larmet. Vi var runt och letade lite men det vi hittade inget som kunde orsakat det. Ann fick upp det igen och vi gick och la oss. Jag var lite rädd att det skulle börja igen eller att det faktiskt brann någonstans och att vi nu skulle dö eftersom vi stängde av larmet (det hade nog börjat tjuta igen iofs). Men jag somnade direkt. Ann hade pratat med några i skolan om det idag och de sa att brandvarnare gjorde så när de behövde byta batteri. Så gör inte vår hemma iaf...hmm.

Imorgon är jag ledig och de säger att det ska bli snöstorm. Men yey för mig då. Jag som tänkte ta mig in till Malmö och äta lunch med far och sen kanske träffa Therése om hon kunde ta sig till Malmö. Jag vill inte ha mer snö, jag vill ha sommar! Ann ska först äta frukost på IKEA med en kompis och sen fixa ett pass till Ebbe så hon behöver också åka. Så vi hoppas på att vädret är hyfsat, så att man kan köra iaf.

Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske prata med de där hemma och sen sova :)


just once

Morsning Korsning

I söndagskväll fick jag sms av Kajsa, hon skrev att det var MTV World Stage: Tokio Hotel 23,05 så tänkte kolla på det eftersom jag missade början sist. Jag lyssnade på introt och början av första låten men sen klarade jag det inte. Blev så nervös och illamående. Det är ju inte långt kvar nu tills vi verkligen ska få se de live. Så stängde av och somnade ist.

I morse såg min frukost lite annorlunda ut (ingen dator) haha ;)

Har äntligen läst ut den. Åh va bra den var! Nu ska jag bara läsa sista boken också.
Annars har dagen varit helt okej än så länge förutom att det är kallt i hela huset. Har suttit med filt i soffan och nu är jag inne på min femte kopp te. Ebbe har varit lite gnällig idag men han ligger och sover just nu så det är skönt.

Ni får njuta av ytterliggare en bild på en vacker flicka


Nu ska jag dammsuga lite och sen skala rotfrukter innan jag ska sitta en stund vid datorn igen och planera lite mer till lördag :)


you are so beautiful, you are that kind of girl

Morsning Korsning

Nere i Ljunghusen igen nu då. Två veckor är avklarad, är inne på tredje och 19 to go.

Det var som sagt väldigt mysigt i lördags. Vi var som mest 8 personer. Beställde två alkoholfria drinkar som var goda. Sen körde jag hem mina föräldrar och Möller-Nilsson så var hemma strax före halv tolv vilket var ganska lagom. Skulle upp ganska tidigt dagen därpå.

Jag åkte till Hbg  i söndags och åt lunch hos min mormor. Sen gick vi gemensamt ner till Elite Marina Hotel Plaza eller vad det hette, till bröllopsmässan. Stod och väntade ett tag och sen kom hon ut där i en fin klänning och såg så vacker ut och tårarna började samlas i mina ögon och jag kände mig så stolt. Kameran gick i ett. Jag pratar så klart om min underbara snygga syster som gick en modevisning i bröllopskläder.
Här kommer en liten bild därifrån;


Såg de två sista visningarna (som var samma) innan jag körde hem både Kajsa och mig själv. Fick tillbringa kvällen och natten hemma vilket var skönt.

I fredags gjorde jag något så dumt som att öppna dörren ut mot terassen i rummet för att vädra lite och sen fick jag inte igen den. Så nu har hela hängt sig och de har inte kunnat fixa det över helgen så det är en liten glipa där luften kommer in så sitter just nu i pyjamas, strumpor och tjock tröja och ska förmodligen sova så här också. Dumma mig!

Nu ska jag iaf försöka sova och vila upp mig inför morgondagen. Inte för att det händer något spec men ändå :)

GODNATT!


100123

Morsning Korsning

Kvällens outfit

Jacka - Primark
Tröja - New Yorker
Leopardleggings - Accesories (eller hur det stavas)
Trashade leggings - Primark
Halsband - Snö

Jag blev faktiskt nöjd med mitt hår idag, syns kanske inte så mycket på bilden men blev det iaf haha.
Nu ska jag snart ta bilen och köra in till Lund. Ska gå till Fellini med Katrin och en av hennes kompisar. Det ska bli mysigt. Och om det passar sen så ska jag köra hem mina föräldrar för de är i Lund och äter middag.

Ha en trevlig lördagkväll!


scream and shout

Morsning Korsning

Ann kom hem vid två idag hon hade fått sluta tidigare. Så sa hon att hon skulle hämta Lovisa och Kaj (som skulle sova över) på dagis vid halv fyra så jag kuknde komma iväg sen. Då sa jag till henne att jag skulle ta bussen halv fem. Hon åkte iväg när klockan började närma sig halv fyra. Strax efter det så pratade jag med far i telefon. Han ville att jag skulle försöka hinna med bussen 16.01 men jag var inte säker på om jag kunde det. Men trodde att jag kanske skulle hinna med 16,11 bussen. Jag började bli lite stressad så stod ute i hallen och kollade ut efter bilen men det är klart att det inte kommer en bil om jag står och kollar, jag visste också att de skulle köpa fredagsgodis efter dagis. Klockan tickade på. Jag missade 16,11 och tänkte ta 16,21 men nej. 16,31 måste jag hinna med tänkte jag. Jag satt med ytterkläderna på, mössa, halsduk och tillslut även skorna. Jag trodde att jag skulle missa bussen och jag hade far i telefonen så bilen kom. Jag sa till far att jag skulle försöka hinna med bussen och att jag skulle ringa om jag inte gjorde det. Tog mina saker och började gå ut. När jag kom fram till bilen så sa Ann "ja jag såg inte förrän nu att klockan är mycket, hinner du med bussen?" Om jag springer svarade jag vilket jag gjorde. Sa hejdå till alla lite snabbt och började gå väldigt fort. Småsprang men fick så ont i halsen sen konkade jag på en massa packning. Jag hade ju en datorväska på ryggen, en liten handväska och en stor kameraväska på axeln och en stor väska i handen. Trodde nästan att ryggen skulle gå av, det gjorde jätteont. Jag stånkade och hade mig men jag hann fram i tid precis när bussen kom. Busschauffören var jättegullig, jag klev på och
Anna: Malmö
Busschauffören: Vuxen?..eller nej?
Anna: Jo
Busschauffören: Nej är du verkligen 20?
Anna: Aa jag blev nyss 20 haha.
Busschauffören: Det går  *mummel* är 20 *knappar in* därför får du halv biljett.
Anna: Tack så mycket! *går glatt och sätter mig på en plats och pustar ut*

Jag ser nog inte 20 ut haha. Iaf det är väldigt skönt att vara hemma. Ätit gott och nu kollar vi på let's dance men jag läser och kollar bara lite halvt. Är lite trött och det ska bli skönt att sova i egen säng även fast sängen där borta också är skön fast kan inte lägga mig så tidigt för ha lovat att hämta Kajsa i Dalby idag.


soft

Morsning Korsning

Nu har jag städat, ätit, gått ut och gått och packat. Äntligen så kan jag ta det lugnt. Sitter i soffan just nu och hade tänkt att läsa min bok, läser Flickan som leker med elden fortf. Måste läsa ut den nu haha. Jag gjorde precis en latte till mig och tänkte hälla i liite socker men när jag skulle hälla så kom det en stor klump rätt ner i kaffet. Jag kommer ju bli superspeedad nu, koffein + en massa socker wiho. Iaf idag åker jag hem över helgen som vanligt och det ska bli väldigt skönt.  Men nu vill jag läsa och dricka mitt kaffe så skriver mer sen, blir förmodligen hemifrån då :)


kids of the underground

Morsning Korsning

Idag jag gick upp fem min tidigare för att hinna duscha och sen klä på mig och tänkte att jag kunde sminka mig sen men jag hann att göra allt. När jag kom ut i köket visade det sig att Ann hade försovit sig ännu mer idag för hon hade ställt klockan fel. Hon var jättestressad och sa att jag fick köra Lovisa till dagis och att hon inte behövde vara där förrän kl nio (lite senare ringde hon och sa att Kajs pappa, Lovisas kompis pappa, skulle komma och hämta henne kvart över åtta så slapp jag att klä på Ebbe och köra. Men jag fick hjälpa Lovisa att klä på sig och hon testade gränserna lite och jag sa till henne eftersom Ann också sagt till Lovisa att hon skulle lyssna på mig. Ist för att göra som jag sa så började hon gråta och ropa på mamma. Ah scheisse.

*avbrott i skrivandet för det knackade på dörren*

Nu har Kajs pappa varit här och hämtat Lovisa så nu är det ganska tyst och lugnt här. Idag är det städning som gäller och sen måste jag även packa. Jag ska även gå ut och gå en sväng med Ebbe efter lunch så han kan sova ordentligt.

Det fina besöket igår var...*surprise* älskade syster Kajsa :D Det var jättekul att ha henne här! Det roligaste var dock när hon kroppsvisiterade lampan efter en lampknapp och jag höll på att dö av skratt (internt). Skrattade så jag grät, fick knappt luft och sminket rann men det var grymt härligt! Länge sen jag skrattade så mycket, tack Kajsa!<3

Kajsa på Hard Rock i London

Tänkte att det inte är lönt att lägga upp outfit-bild idag eftersom jag ser ut som jag brukar; leopardleggings, hotpants och nightwishtröja.
 


Will you end the pain

Morsning Korsning

Dagens outfit:

Tjocktröja från Carlings
Tröja från New Yorker
Hot Pants från Top Shop (tror jag)
Leggings från H&M


Just nu:

Jag har precis ätit frukost, är inne på min andra kopp med te. Ebbe har precis vaknat och jag har klätt på honom så nu sitter han i vagnen och leker.
Någon hade skruvat ner alarmet på Anns väckarklocka imorse så hon var försenad och väldigt stressad. Men jag passade ändå på att fråga om Lovisa hade varit inne på mitt rum igår när jag inte var hemma. För igårkväll gick alarmet på min Hello Kitty-klocka igång, jag fick rusa in på mitt rum och stänga av det så inte Lovisa vaknade. Då var jag väldigt fundersam om det hade varit jag som tryckt på knappen så alarmet kan gå igång för jag hade inget minne av det. Men Lovisa hade varit inne på mitt rum, tänt lampan och tryckt på knappen men eftersom timvisaren inte stod rätt just då så kom det inget ljud. Ann hade sprungit in och sagt att Lovisa inte fick vara på mitt rum. Tur det haha. Så nu är det lilla mysteriet löst.
Idag ska jag stryka lite och bädda i Lovisas rum och sen ska jag se till att mitt rum är snyggt och att det är undanplockat tills dess att det fina besöket kommer ;)


dance with me

Morsning Korsning

Dagens outfit:

Zebrajeans från BikBok
Nitskärp från Punkt Shop
Tröja från MQ

Idag har jag varit ledig och haft en otroligt mysig dag.
Åkte in till Malmö och åt lunch med far (scheisse vad jag blev mätt haha!). Sen gick jag ett tag på stan innan jag träffade Sanna. Vi gick till Tasty House och tog varsin kaffe. Det var underbart att träffa dig vännen!<3

Kvällen sen var inte lika mysig tyvärr men man kanske inte kan ha både och.
Imorgon is everything back to normal. Ann ska till skolan, hon lämnar Lovisa på vägen, och de åker 7,25 så då ska jag vara uppe och ta hand om Ebbe så man kan säga att jag börjar då. Så måste jag ju städa och se till att det ser fint ut imorgon för det kommer ju fint besök imorgon eftermiddag ;)

En sak är säker och det är att jag aldrig ska gå till frisören igen (eller jo men iaf inte på jättelänge). Kan berätta mer imorgon, måste sova nu. Upp tidigt imorgon som sagt.
GODNATT!


häääär

Morsning Korsning

Här kommer en bild på håret, enjoy eller något.


Det är ungefär samma längd som innan, det är mer uppklippt och lite busigare men ska tvätta håret imorgon och styla det själv :)


what a tough evening

Morsning Korsning

Idag var vi på utflykt i Trelleborg och jag gjorde ett impulsbesök hos Anns frisör som hon rekommenderade. Jag ska ta bild snart och lägga upp.

Carl skulle ut och resa idag så Ann är och lämnar av honom på flygplatsen vilket betyder att hon lämnar mig hemma med barnen. Allt har gått bra tills nu när Lovisa ska sova för hon ropar bara mamma hela tiden och är jättegnällig. Ebbe börjar också bli lite gnällig och jag är så trött på allt oljud och gnäll just nu. Jag vill nog lika myckegt som Lovisa att Ann ska komma hem just nu haha.

Lägger upp bild på håret sen när jag har tid för mig själv :)


I live a lifestyle full of first impressions

Morsning Korsning

Nu är jag nere i Ljunghusen igen. Egentligen så skulle jag mött Ann i Malmö kl 8 imorse men hon ringde igår och sa att båda barnen var sjuka så hon skulle ta ledigt från skolan och vara hemma och att jag inte behövde vara här nere förrän vid nio ungefär. Sagt och gjort, åkte med far in till Malmö vid åtta och tog bussen till Ljunghusen halv nio. Jag fick ta hand om Lovisa medan Ann var med Ebbe hos doktorn. Just nu ligger Lovisa, Ebbe och Ann och sover och jag sitter här. Egentligen så skulle jag också kunna sova en stund, kanske ska göra det haha.

Skriver mer sen :)


går det att reparera?

Morsning Korsning

Jag har precis använt mitt nya schampoo och det känns rätt bra. Tror det ska fungera :)
Kajsa och jag köpte på nätet, passade på när de hade kampanj hehe. 


Nu sitter Kajsa och jag och kollar på Skönheten och Odjuret. Det var väldigt länge sen jag såg den.


100116

Morsning Korsning

Vaknade av mig själv imorse först 8,42 och sen 9,42 och då gick jag upp. Det tog ett tag innan jag lyckades komma igång och göra mig i ordning.

Dagens outfit:

Leggings från London
Kjol från New Yorker
Tröja från London
Nitskärp från Punkt Shop
Jacka (som egentligen är alldeles för kall att ha nu men vi gick bara inne så det var lugnt) från London
Väska från London


Tillslut åkte min mamma och jag till center syd för att kolla om de hade börjat rea på rean än. De hade de dock inte men fyndade lite till på rean.


 Tröja med tryck från New Yorker
Tröja med trashade ärmar från MQ
Te med smak av chokladmint från Kahls

Fick även dessa söta sköna socktofflor eller vad man ska kalla det och sen tandborste (så kan jag ha en hemma och en i ljunghusen) av min mamma :)


Nu har jag invigt min fina mugg med lite mintchokladte, yum.

Det var allt för nu.
(Btw sry för de dåliga bilderna, de är tagna med mobilkameran)


wundervoll

Morsning Korsning

Honey, I'm hoome! Det är så skönt att få vara hemma. Vi åt god middag och sen blev det lite choklad och annat framför let's dance. Även fast sällskapet jag hade låg och sov bredvid mig och ville inte väcka de så var det ändå skönt att ha de där. Familjen. Det kommer bli en riktig hemma-helg tror jag, det ska nog bli ganska mysigt ändå.

Nu ska jag dock försöka sova i min egen säng.
Godnaaaaaaaatt


more then you think

Morsning Korsing

Igår kväll:
Ann kommer fram med ett papper hon skrivit på.
Ann: Jo nu är det så att fredagarna är lite speciella.
Anna: aa okej *tänker att det är  något roligt eftersom det är*
Ann: det är nämligen så att det är stora städagen.
Anna: jaha okej *humöret sjunker lite*
Ann: Så här under är alla rengöringsmedel *plockar fram en massa och visar*. Jag ska ställa fram dammsugaren och golvmoppen bla bla bla...
Anna: aa okej *humöret sjunkit avsevärt, suck*.

När jag kom upp imorse (fick sovmorgon igen till nio ungefär) fick jag reda på att de hade haft en hemsk natt. Lille Ebbe hade inte sovit så mycket, hade börjat få lite kruppaktig hosta och Lovisa hade också hållt på lite inatt. Så det slutade med att Carl fick vara hemma eftersom Ebbe fortfarande har hostan och det rosslar när han andas. Så jag fick köra Lovisa till dagis och sen fortsätta in till Malmö för att lämna Ann på skolan så hon kunde plugga de sista timmarna innan tentan. Hade som sagt fått en hel lista på saker så som, tvätta alla köksbänkar, polera mat bordet och soffbordet och barstolarna, tvätta av fönsterbrädor, torka av alla köksluckor och handtag, dammsuga överallt och våttorka, tvätta av speglar och lite så i badrummen och tvätta av mikron, ugnen och tvn med fönsterputs. Nu är nog allt gjort och jag har äntligen fått lite lunch i mig.

Lite senare i eftermiddag så kommer far och hämtar mig och jag får äntligen åka hem (dock bara över helgen). Det ska bli superskönt :)
 
Hinner nog inte skriva med när jag är här så nästa inlägg blir förmodlingen hemifrån ;D


tired my friend

Morsning Korsning

Jag är trööööööött och lite uttråkad. Annars har allt gått bra idag, vilket är skönt. Är iofs lite trött på Lovisas skrik men det är ju bara att vänja sig haha. Är det någon som har ett bra förslag vad man kan göra på sin lediga tid när man är lite begränsad som jag är här? Kommentera gärna förslagen då!

Dag 4 är snart avklarad och nu ska kolla på Made in Sweden som börjar om en halvtimme. Sen kanske det blir film eller som igår ligga och läsa.


100114

Morsning Korsning

Idag fick jag socmorgon och gick inte upp förrän halv nio vilket var väldigt skönt. Gick och la mig tidigt igår också så har verkligen fått sova ut. Resten av dagen har hittils varit ganska lugn. Har tittat på Arthur och har varit med Ebbe. När klockan börjar närmar sig fyra så ska jag sätta Ebbe i dubbelvagnen, gå ner till Ica för att posta ett papper till arbetsförmedlingen och sen gå och hämta Lovisa på dagis. Så kan Ann sitta och plugga hela tiden.

Sen får vi se vad som händer ikv. Förmodligen som de andra dagarna, ingenting ;p


so strong

Morsning Korsning

Igår gjorde jag misstaget att visa Lovisa min Hello Kitty alarmklocka. Hon ville lyssna på den hela tiden och sen tyckte hon att den skulle lägga sig och tog den och la den (hårt) ner på nattduksbordet. Då fick jag lite panik och sa till henne att ta  det försiktigt och så lyfta hon upp den igen och la ner den försiktigt. Sen fick jag visa allt jag hade med mig med hello kitty, vilket egentligen inte är så jättemycket. Har mer hemma. Sen ville hon visa mig de Hello Kitty-sakerna hon hade på sitt rum vilket inte är så mycket efterom hon började gilla Hello Kitty vid jul. Hon ha tydligen tjatat jättemycket om min klocka och Ann sa att när hon hämtat henne på dagis och varit och handlat så hade hon hela tiden pratat om klockan. När hon kom hem så tog hon tag i min hand och sa att vi skulle kolla Kitty på mitt rum haha. Så vi gick in och hon fick lyssna lite på alarmsignalen och sen tyckte jag det räckte och fick säga till henne flera gånger att inte röra men hon lyssnade ju inte alltid. Tillslut tog jag hennes hand och började gå ut och sa till henne att säga godnatt på Kitty. Pjuh hon gick på det haha. Jag har som sagt ställt till det lite för mig med tanke på det men jag får säga till om jag inte vill och tänker hålla dörren till rummet stängd när hon är hemma och hålla lite koll så hon inte springer bort dit ändå.

Dag 3 avklarad och 1a dagen helt själv med Ebbe. Imorgon ska Annavara hemma och plugga och jag får sovmorgon till nio ungefär. Hade tänkt att ligga och läsa en liten stund och sen försöka sova så att jag verkligen kan få sova ut :)

GODNATT!


she keeps count

Morsning Korsning

Det var väldigt skönt att få sova lite. Nu värmer jag mig med en kopp te.


Det har blivit en del inlägg idag haha och det kommer nog bli många eftersom jag har inte så mycket att göra på dagarna och det blir ganska ensamt.
Jag kan tipsa om ett roligt spel jag brukar spela på datorn när jag inte har något att göra; bejeweled. Man ska flytta diamanter så de blir tre på rad och så försvinner de.
Så här der de ut.


is this home?

Morsning Korsning

Här kommer lite bilder på rummet jag bor i.








Jag tycker det är väldigt fint och mysigt. Sängen är 1,60 och garderoben är egentligen en barngarderob. Slog huvudet när jag skulle hämta leggings på understa hyllan imorse haha. Visst är jag duktig som bäddar varje morgon? ^_^

Ebbe har precis somnat och jag ska också take a little nap.


photograph

Morsning Korsning

Idag fick jag köra Ann in till Höllviken för hon skulle träffa några kompisar och åka ner till Smyge tror det var och sitta och plugga. De har en tenta på fredag nämligen. I bilen på vägen hem så somnade Ebbe.
Han fortsatte sova en stund när vi kom in också.


Jag passade på att äta lite frukost och ta fram datorn.


Nu har Ebbe vaknat och han ska snart få lite banan och lite ersättning. Ska försöka fota mer under dagen :)


jaha..?

Morsning Korsning

2 dagar avklarade.
Nu säger jag GODNATT! :D


come undone

Morsning Korsning

Nu är det ganska lugnt, barnen har gått och lagt sig även fast Lovisa inte somnat än. Idag fick jag köra och hämta Lovisa på dagis vid fyra så fick jag tränat på de. Det svåra kommer sen när jag ska hämta Lovisa och lille Ebbe också ska följa med men det löser sig.

Jag har precis druckit en kopp te och sitter nu med laptopen i knät, kollar på tv och försöker planera lite på min 20årsfest. Imorgon ska jag ta hand om Ebbe helt själv så är lite nervös men det ska förhoppningsvis gå bra. Jag ska även försöka ta lite bilder imorgon så jag kan lägga upp och visa lite här på bloggen.

Hur har eran dag varit? :)


you should be calm

Morsning Korsning

Inatt fick jag sova lite mer och det var skönt. Just nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och Ebbe sitter i babysittern och pratar medan Ann och hennes kompisar sitter och pluggar. Än så länge är dagen lugn :)
Hur är eran dag so far?


misery business

Morsning Korsning

Just nu sitter jag och kollar på Paramore - The Final Riot som jag köpte i London. Ryser så fort jag ser det, jag har ju sett de på riktigt, det är sjukt! Jag har pratat med familjen i tele i 40 min också så det känns lite bättre nu :)
Nä snart ska jag stänga av och försöka få lite mer sömn inatt. Det var lite svårt att somna igår nämligen.

Sov så gott!


relieved

Morsning Korsning

Woho äntligen så är jag anluten till internet. Min mamma körde ner mig igår och vi var här klockan åtta. Satt och drack lite te och sen åkte hon. Sen försökte vi koppla upp mig på på deras internet men det gick inte att ansluta. Fick lite smått panik men skulle fixa det idag istället och försöka ringa Anns bror som kan sånt.

Idag har Ann varit hemma med sin kompis och pluggat och jag har tagit hand om lilla Ebbe. Men fått hjälp eftersom hon har varit hemma och det har faktiskt varit väldigt skönt. Vi har även försökt hela dagen att ansluta min dator men det har inte funkat. Förrän när Carl kom hem och kom på en sak som vi inte hade provat och så gick det. Så nu är jag glad fast jag ska faktiskt erkänna att jag har hemlängtan. Tårarna har börjat samla sig och ögonen emellanåt och jag hade tänkt att ringa hem ikv och då kommer de flöda över. Känner mig lite töntig som har hemlängtan vid 20års ålder men ja sån är jag. Jag är en mes haha.

Nu kommer jag ha en massa tid att blogga så förhoppningsvis så ska jag göra det också ;)
Just nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag nog prata med familjen hemma innan jag går och lägger mig.


somehow

Morsning Korsning

Jisses, nu är jag nästan klar. Jag tror att jag har fått ner det mesta som jag behöver i min resväska. Just nu väntar jag på att mina filer från den gamla datorn kopieras över till en extern hårddisk som sedan ska över till min nya externa hårddisk och som jag kan ha i min nya dator haha :p Har nog litelite mer som ska ner, ja datorn ska ju i sinom tid ner i väskan, mobilen och iPoden ska ju också packas ner. Rummet är också nästan klarstädat.
Nu sk ajag följa med min mamma och handla lite.  Jag ska försöka att skriva ett inlägg ikv när jag har kommit fram :)
Hej så länge!


the comedown

Morsning Korsning

Bilder fån London :D
Varning för mycket bilder.

Anna på jubileumsbron


Kajsa - sötnos


Anna och Kajsa <3


Kajsa på mysigt te-fik


Äntligen fick Anna dricka Starbuckskaffe


*springa in på perrong 9 3/4*


*Äta cupcakes*


Hard Rock Café, yeah


En glad 20-åring


Anna <3 Starbucks


Pizza Hut sista dagen








100109

Morsning Korsning

Scheisse, jag lovade ju bilder från London skulle komma upp idag. Jag är dålig. Ska försöka sätta mig vid andra datorn idag där jag har alla bilderna och lägga upp några stycken. Sen måste jag även städa mitt rum och börja packa. Jag flyttar ju imorgon *nervös*.

Idag har det mest blivit att installera en massa på nya datorn och fixa och så skulle jag skriva anställningskontrakt men det blev inte så för det var en massa misförstånd och annat blä men jag hoppas det löser sig iaf.

Jag har väldigt trött just nu, har precis kommit hem från att lämnat och sen hämtat Kajsa i Malmö. Så ska ta det lite lugnt innan maten och sen städa mitt rum.


happiiiii

Morsning Korsning

Hade en mysig dag med Therése inne i Lund<3
Sen var min pappa, mamma och jag iväg på Media Markt och jag köpte en dator för egna pengar så den är bara min :D:D

Den är dock en 15.4", ganska stor men det är nog ganska bra ändå. Jag är iaf nöjd :) Skriver från den nu btw hihi.
Bilder från London kommer att komma upp imorgon, om jag hinner.


live wire

Morsning Korsning

Lite ny design på bloggen.
Nu ska jag in till Lund och busa runt med Therése hihi.


I want you back

Morsning Korsning

Woop woop jag är tillbaka från London och det är både sorgligt och skönt. Jag typ älskar London, det är en underbar stad fast det är ganska skönt att få sova i egen säng ju haha. Jag hade inte tänkt att berätta dag för dag vad vi gjorde för det lär bli ett j*vligt långt inlägg särskilt om man har bilder med också haha. Iaf jag tänkte att jag skulle berätta höjdpunkterna för dem som vill läsa.

Första morgonen hade vi bestämt att äta frukost halv nio så jag tänkte att jag skulle gå upp halv åtta för att tvätta ut nyårsfrisyren. Jag fick upp Kajsa tio över åtta och vi båda var sjukt trötta men lite över nio knackade vi på föräldrarnas dörr. Min mamma öppnade i pyjamas och vi trodde de hade försovit sig. Ha! det visade sig att jag ahde glömt att ställa om klockan på mobilen och att klockan bara var halv åtta. Jag hade gått upp för att duscha halv sju! Scheisse! 
Det var flera stycken som flörtade med Kajsa och mig bl a killen vi köpte pizza av, när Kajsa beställde te och det var en kille i en butik som sa att jag hade magiska ögonen och jag skulle få rabatt på kläderna i butiken haha.

På min födelsedag sjöng familjen för mig. När jag började öppna presenterna så frågade min mamma var klockan var efter att jag kollat länge på klockan så visade sig att klockan bara var halv sju. Hon hade gjort samma tabbe som jag gjorde första dagen haha! Vi fick mycket ut av dagen iaf. Vi var på Primark vid nio ungefär. Scheisse vilken butik, sjukt billigt woho! Jag köpte te x ett par trashade leggings (kommer bild sen) för 5 pund (ungefär 60 kr)! Vi tog en del på Oxford Street och sen var vi även på Carnaby Street, där jag köpte en David & Goliath tröja, och sen på Hamleys. På kvällen var det bestämt att vi skulle äta på Hard Rock Café, yeah. Det jobbigaste var att vi inte fick ett bord på nästan 1½ timme! Så när vi väl ätit upp så var ju klockan tjugo i elva ungefär men det var värt det ;)

När Kajsa och jag var inne på His Masters Voice, HMV (vilket i övrigt nog är en av mina favoritbutiker) så ser hon en snygg kille så hon drog i mig. Det var verkligen en yumyumomnom-kille + han var lik Oli! Vi var inne i den affären där några gånger hehe. Vi kom tillbaka lite senare på kvällen för jag hade bestämt mig för att köpa några cd-skivor och då var där ytterliggare en yumyumomnom-kille där men inte riktigt lika snygg som den första. Haha ja scheisse men det var kul iaf.

Vi var i China Town men när vi kom dit så var inget öppet så vi trodde att det kanske var något spec men det visade sig att de inte öppnade förrän senare så vi stannade kvar i den bitande kylan så vi kunde gå in i butikerna. Kajsa och jag köpte lite godis och det var det enda. På kvällen var vi och såg Michael Jackson Thriller, the tribute. Den var sjukt bra och jag ska faktiskt erkänna att jag grät lite i början utan att veta varför egentligen. Jag vill gärna se den igen! :)

Sista dagen var det snökaos och flyget var nästan två timmar försenat men nu är jag hemma iaf :)

Mina fynd

Två Kerrang-tdningar, jacka, leopardtröja, Hello Kitty godis (från chinatown), pin från Hard Rock, David&Goliath tröja
6st cd-skivor, en mötley crüe mugg, 7 par strumpor, 3 par trosor, 1 par boxers, 2 par fjäderörhängen, två Hello Kitty halsband, trashade leggings, leopardleggings och th-kalender

Födelsedagspresenter

Böcker och halsband, tack farmor!
Pengar och strumpor, tack mormor!
Trosor, leggings och cupcake mints, tack Kajsa!
Hello Kitty alarmklocka (om jag orkar så kan jag filma när den ringer, den är väldigt gullig då faktiskt hihi), Kat von D's biografi, pengar insatta i fonder, tack mor och far!
Jag fick även dessa söta cupcakes av mor och far men de fick jag äta nästan redan direkt ;)


Det kommer att komma lite fler London-bilder imorgon tror jag Det blev ett ganska långt inlägg iaf hehe.
Godnatt på er!


RSS 2.0