110228

Morsning Korsning

Grattis till alla som heter Maria idag, det vill säga min syster bl a :D
Fick inte sålt cykeln igår. Den var tydligen för stor haha. Aja väntar på näst bud.

Idag har jag jobbat på Sony Ericsson. Henrietta och jag hade kul fast dagen var seg. Ska dit imorgon igen så hoppas den dagen går fortare. Tyvärr så får jag klara mig själv eftersom Henrietta ska ha körlektion och kan inte jobba. Får bli min iPod och jag haha.

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Ska titta på Ullared och sen CSI NY.


Min lugg börjar bli lite lång


110227

Morsning Korsning

Melody Club gick tyvärr inte vidare igår. De kom näst sist *sadface*. Dock gick Nicke Borg dirket till final, wiie. Haha. Tittade halvhjärtat på resten av programmet och sen var det Miss Secret Agent på kanal 5. Tjugo över tio fick jag ett sms från Henrietta som sa att de skulle dra till Lunds Nation om jag var sugen. Fick ju mitt studentleg i fredags så var intresserad av att börja använda det hehe. Man klockan var ganska mycket och jag satt i sängen i myskläder och kollade film. Var rädd att jag skulle ångra mig och jag inte gick men samtidigt visste jag inte om jag ville gå. Efter några minuters betänktetid så slängde jag mig upp ur sängen och gjorde mig i ordning på en kvart. Tog bussen 23,07.

När jag väl var framme vid Lunds så var det kö utanför och först fick jag inte tag på Henrietta. Fick lite smått panik men gick och ställde mig i kö och hon ringde tillslut mig. Först trodde jag inte att jag skulle komma in för de sa att det var fullt där inne och att vi kunde få vänta en halvtimme upp till en timme. När jag fick reda på detta hade jag redan stått där en kvart. Tänkte att jag skulle vänta max 10min och sen gå till bussen och åka hem. Men tur hade jag för först fick vakterna tillåtelse att släppa in fem personer (jag var dock inte där). Resten förutom två stycken framför mig valde då att gå. Sen släppte de in oss tre + en kille som trängde sig framför mig lite diskret en och en.

Mötte Henrietta där uppe och sen träffade jag Kim, Dóra och Ellen också. Tappade bort Henrietta så stod med Kim och de andra ist. Dansade och hade riktigt kul. Vi hade en magisk matta som vi tyvärr tappade bort sen. Klockan blev två lite för snabbt och jag var tvungen att gå för att ta bussen hem vilket jag inte ville.

Idag vaknade jag ganska tidigt. Åt frukost och packade sen ihop min dator, min bok och min plånbok och gick ner till Kajsa. Där tog jag mig en cappucino och satt och skrev lite på datorn.

Nu sitter jag och tittar på En Geishas Memoarer på tv. Klockan fyra kommer det en hit för att köpa min gamla cykel som far och jag gjorde i ordning igår. Lite klirr i kassan.



Hoppas alla haft en bra helg!


110226

Morsning Korsning

Sitter med kaffekoppen i handen och bok nr 6 av Harry Potter. Var inne på stadsbiblioteket i Lund en snabbis och lämande tillbaka och lånade ny. Lyssnar på Melody Club och ska snart ta med datorn ner så far kan läsa min analys och ge sina åsikter.

Ikväll ska jag se melodifestivalen. Jag, se melodifestivalen!?! Det är inte klokt hahah! Jag har egentligen bojkottat det hela men eftersom både Melody Club och Nicke Borg (sångaren i Backyard Babies) ska vara med så måste jag ju bara se det!


Ha en fortsatt trevlig lördag folks!


110225 - it should be easy

Morsning Korsning

Igår igår igår. Jag orkar inte skriva om allt eftersom jag redan har skrivit nästan en 5 sidor analys om det men kan säga så här. Det var bra!! Vi fick sitta och vänta hur länge som helst men det var värt det. Caroline och jag hade jätteroligt och Melody Club var riktigt bra! Just det vi var på en gratis konsert och såg Melody Club och jag bestämde mig för att skriva min analys till kursen på den här konserten. De spelade alla låtar som jag kunde och två nya. Det varade bara i 40 min men som sagt det var värt det.

Körde Caroline till Lund och sen hem. Satte mig direkt vid datorn och började skriva. Gick inte och la mig förrän 2 så imorse vaknade jag upp trött och med huvudvärk. Har funderat på att ta en tablett men försöker undvika det. Ska gå ner och hämta ett glas vatten tror jag och sen ta ytterliggare en titt på analysen som jag har hållt på med hela dagen känns det som (det har jag dock inte haha) och sen lägga mig i sängen och läsa lite.

Har inget planerat ikväll så det blir väl en sån fredag när man sitter hemma och försöker komma på något att göra och som slutar med att man går och lägger sig tidigt.

Ha en bra fredag!


110224 - Kvällens outfit

Morsning Korsning




Lackleggings - Gina Tricot
Långt svart linne - Gina Tricot
(fick från Josefine i lördags)
Linne med rosetter - Åhlens
Örhängen - BikBok
(fick från Caroline i lördags)

Nu är jag redo för att gå på konsert och skriva konsertanalys!


110224

Morsning Korsning

Imorse åkte jag med mor och Kajsa in till Lund. Eller rättare sagt så här var det; Kajsa övningskörde till mors jobb där vi släppte av henne och sen bytte vi förare så jag körde. Vi körde en liten runda i Lund och Kajsa lekte körskolelärare. Sen släppte jag av henne vid hennes körskola och körde sen hem.

Nu sitter jag vid datorn och gör lite nytta hehe. Har fyllt i papperna till försäkringskassan så nu ska jag bara till arbetsförmedlingen och få de påskrivna så jag kan få lite pengar hehe. Förbereder mig även för kvällen genom att lyssna på Melody Club. Vi har en konsertanalys att göra på kursen som vi sen ska ha seminarium på. Hittade ingen rolig att gå på men sen tillslut så hittade jag Melody Club som faktiskt är ganska bra haha + att ikväll är det fri entré! Ska börja skriva lite på analysen nu också.

Ska försöka hitta lite jobb och söka. Kl 13 ska jag vara hos optikern på synundersökning och beställa glasögon och sen ska jag ta mig upp till arbetsförmedlingen. Fullt upp idag typ haha.

Ha en bra torsdag, det är snart helg ;D


110223

Morsning Korsning

Det blev inget med jobbet igår. Han sa att jag egentligen var lämpligare för jobbet men förstod att det blir svårt med pendling mellan Lomma och Kävlinge när man börjar 06,45, vilket man gjorde varannan vecka. Han förstod även att jag inte var jätteintresserad av det heller då han nämnde att det var praktik i en månad och sen visste det inte mer. Jag klarar mig inte på bara praktik-"lön" nu. Så det blev tyvärr inget men det är ju bara att fortsätta söka nya jobb.

Idag har jag varit hos optikern här i Lomma. Hittade nämligen ett par glasögon där igår när jag väntade på bussen och inte ville stå ute i kylan. Jag lånade hem dem och bestämde mig för att jag ville ha de så gick och beställde tid för synundersökning.

Har sökt lite jobb och nu sitter jag här och önskar att tiden ville gå liite fortare. Ska ta bussen om 40 min in till Lund och fika med Henrietta :D

Snön ligger på marken här..det är vinter igen :( Även fast det är fint så är jag trött på det.
Vill ha sommar!


110222 - We are rebels

Morsning Korsning


<3


110222

Morsning Korsning

Igår ringde min handledare från arbetsförmedlingen till mig. Hon hade ett jobb i Kävlinge och undrade om hon skulle skicka mitt namn. Jag svarade ja och senare ringde butikschefen och vi planerade in intervju till idag (tisdag). Kollade upp adressen han gav mig men det var adressen till Veberöd och jag hade fått reda på att det skulle vara i Kävlinge så imorse strax före åtta ringde jag butikschefen och frågade om det var i Kävlinge eller Veberöd men han svarade inte. Provade ringa hans mobil, hans kontor och även själva butiken. Efter tredje försöket fick jag ta på en i butiken som sa att chefen inte skulle komma in på förmiddagen. Jag tyckte det var väldigt konstigt eftersom vi hade bestämt intervju på förmiddagen. Fick reda på att han var sjuk och sa att han skulle försöka komma in på eftermiddagen. Jag fick lämna mitt nr så skulle de försöka få tag på honom åt mig.

De ringde för ett tag sen och då hade de fortfarande inte fått tag på honom. Antar att det inte blir något idag isf blir det nog senare i eftermiddag. Annars blir det en annan dag gissar jag. Himla tur ändå att han gav mig fel adress. För hade han inte gjort det så hade jag inte ringt för att fråga utan åkt till Kävlinge och då hade jag suttit där och slösat bort en massa tid och pengar.

Hade inga andra planer för dagen så än så länge har jag bara läst lite Harry Potter, lagt in min lakan och handdukar i lådor (kan man säga) och sjungit och dansat runt i mina klackar hehe.

Ska snart gå ut med Charles tänkte jag och sen ska jag nog titta lite på Desperate Housewives, kanske söka lite jobb och borde faktiskt börja rensa mina saker.


Snön är tillbaka...(bilden är dock tagen i december)


110221

Morsning Korsning

Jaha det var den helgen.. Nu kämpar vi till nästa hehe. Iaf Therése var här i fredags och vi tittade på Burlesque, mycket bra film enligt mig ;) I lördags städade jag först lägenheten och sen åkte Kajsa och jag ut till Nova för hon ville shoppa och så skulle få en ordentlig lunch i oss. Kom hem och myste ner mig med leggings, mjukisshorts och skjorta. Sen är det ju den där långa väntetiden haha. Tillslut så kom tjejerna iaf och vi hade en mycket trevlig födelsedagsmyskväll tihi. Va satt och pratade och spelade M.I.G till kvart över nio då hälften gänget var tvunga att åka. Den sista lämnade vid tolv.Tack än en gång! :)

Igår körde vi till IKEA. Jag fick panik haha. Hem för att äta lunch och sen till Burlöv Center för att leta efter jacka. Kajsa fick övningsköra alla gånger så det var inte helt slöseri eller vad man ska säga ;) Hittade dock inga jackor eller jo hittade två men de kostade 2000 så det blev ingen. Det blev en döskallelykta haha. Kan försöka ta bild på den sen.

Nu ska jag sitta och söka en massa jobb innan jag åker till Lund och träffar Alexandra. Vi ska skriva in mig på nation hehe.

Ha en bra måndag!


110218

Morsning Korsning

Idag var det svårt att gå upp ur sängen. Nedstämshet + värme från sängen är ingen bra kombination haha. Jag är iaf uppe nu men sitter fortfarande i pyjamas, håret i en knut och glasögon halvt ner på näsan. Måste verkligen börja kolla på nya glasögon nu, dessa håller inte längre! Fast jag vill inte ha nya för jag trivs så bra i dessa jag har :(

Nä nu ska jag resa på min lata kropp och städa mitt rum, plocka undan i resten av lägenheten och dammsuga. Fina Therése kommer nämligen hit idag :D

Humöret..



6 veckor kvar!


110217

Morsning Korsning

Idag har jag hmm...fixat med kartor till de som inte hittar hit på lördag, borstat Charles, sökt lite jobb, gått runt i mina högklackade skor och bakat chokladbollar. Hehe jag blev sugen bara.

Nu ska jag dock snabbt ut med Charles och sen sätter jag mig på bussen till Malmö, dags för ytterliggare en föreläsning. Jag har ingen lust idag men men.





110214

Morsning Korsning

Säger glad alla <3 dag till alla (även fast jag inte bryr mig egentligen hehe)!

Idag har jag två viktiga samtal att ringa och två viktiga mail att skriva innan jag ska göra mig i ordning för att åka till Nya Stenkullaskolan i Malmö och jobba som enkätinsamlare. Sen är det hem, möjligtvis dressa ner mig lite, äta och sen åka till Lund för föreläsning.

Gief!

Ha en bra dag!


110213 - "Oh listen listen listen girl"

Morsning Korsning

Jag älskar denna, den är så söt! :D Kajsa och jag fastnade för den i Thailand för den spelades alltid på musikkanalen vi alltid hade igång på tvn haha.


110213

Morsning Korsning

Igår hade Alexandra och jag hunddejt. Det gick bra att ut och gå men att släppa hundarna löst i hundrastgården var ingen hit. Charles är gå-runt-och-nosa-typen och Malte är mer leka-leka-leka-typen. Det gick ganska bra när vi kom in. Malte hade dock koppel på sig men han var mycket lugnare. Vi får se hur det blir nästa lördag.

Idag har jag legat och läst, har blivit helt uppslukad av Harry Potter - Fenixorden. Min mormor kom hit vid två för att kolla på Thailandbilder och sen äta middag. Hon har åkt nu och jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå tillbaka till min läsning, sätta på ett avsnitt av Desperate Housewives eller umgås med resten av familjen som inte gör något speciellt. Måste bestämma kläder till imorgon också. Har fått två ytterliggare uppdrag som enkätinsamlare på två skolor i Malmö. Lite fin ska man vara men samtidigt bekvämt och snyggt haha.

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll! :D


110211

Morsning Korsning

Mår bättre idag. Ska snart åka in till Lund och söka lite jobb och sen ska jag ha lunchdejt med finaste Therése!
Ikväll ska Kajsa och jag sitta barnvakt så detta blir nog det enda inlägget idag så jag önskar alla en trevlig fredag!

Tschüss


110210 - sjuk

Morsning Korsning

Rubriken säger det mesta..


110209

Morsning Korsning

Jag och mina ursäkter. Anledningen till att jag inte har bloggat är följande; i måndags gjorde jag i ordning tvättstugan hela dagen och orkade bara inte blogga. I tisdag började jag att jobba 7,30 på ett fritids. Jobbade till ungefär 15 då jag var tvungen att gå och ta bussen till Lund. Hade en visning kl 16 som jag inte kunde missa. Sen åt Alexandra och jag middag på Wrap House innan föreläsningen kl 19. Mor var jättesnäll och lånade ut bilen så jag inte behövde vänta på bussen så var hemma ungefär halv tio. Orkade då inte blogga eftersom jag inte mådde så bra. Hade frusit hela dagen och mådde dåligt under föreläsningen.

Idag vaknade jag upp och var förkyld. Inte kul men lyckades iaf göra mig i ordning och åka med mor in till Sony Ericsson för att jobba. Började 9 och fick gå 14 då det inte fanns något för oss att göra. Jag tackar Henrietta som gjorde att jag överlevde dagen haha!

Kom hem och däckade i sängen. Har i stort sett legat här sen dess förutom vid middag och för en stund sen då jag pratade med mor. Fick reda på en rolig sak idag hihi ;D

Nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon.
Night!


110206

Morsning Korsning

Igår vaknade jag upp och mådde inte så bra så tillbringade dagen i sängen och tittade på film. Strax efter fyra tvingade jag mig upp ur sängen för att göra mig iordning och sen sätta mig i bilen. Letade igenom Ica och City Gross på Mobilia för att hitta en glutenfri kladdkaka. Visade sig att det fanns på Ica i Sandby men jag hittade det iaf :D Kvällen tillbringades sen med fina Therése. Mådde mycket bättre då också eftersom jag inte hade tid att tänka på det. Vi åt god mat, kladdkaka, chips och drack te. Yummie! Sen såg vi Alvin and the Chipmunks 1 och 2. De är så söta haha! Den slutade lagom till att Freaky Friday började på kanal 5. Klockan hann att bli halv tolv innan jag åkte hem. Ett råd; kör inte bil när man inte mår bra.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Shakespeare in Love. Ska snart ner och koka mig en kopp te till.

Ha en bra söndag alla bloggläsare.


Vill också ha långt fint hår


110204

Morsning Korsning

För det första; jag hatar att gå till tandläkaren. Fick reda på att jag har typ tre början till hål så måste vara x-tra försiktig och sen har jag bitit av ett hörn av en kindtand (vilket jag inte visste) som måste lagas. Vill inte! :( Utöver det så var gårdagen bra. Speciellt skolan haha.

Idag har jag mest tagit det lugnt, städat mitt rum lite. Varit på möte om praktik vilket jag tror gick bra hehe. Sen gjorde jag mig i ordning för att åka in till Malmö och träffa Carolinefin! Vi var på Bodoni på en musiktävling. Det var mysigt förutom att vi hamnade med några konstiga fulla typer. Vi gick när det var tre band kvar, vi pallade inte mer haha (men vi fick sett Six Million Ways som vi egentligen var där för att se). Så nu sitter jag hemma igen i min pyjamas och funderar på om jag ska lägga mig i sängen, sova och gå upp tidigt imorgon istället.

För det andra; Killar är som toaletter, antingen är de upptagna eller fulla av skit.

Hoppas alla har/har haft en bra fredagkväll!


110202

Morsning Korsning

Vilken början på veckan alltså. Pjuh. I måndags var jag och hade lunch/fikadejt med fina Therése. Så roligt att få träffa henne igen, det var så länge sen tyvärr. Jag följde sedan henne till hennes praktikplats, BikBok på Nova, och så köpte jag ett par skinnbyxor/leggings :D som jag tänkte ha dagen efter och köpte lite nya armband på rea också och det är ju aldrig fel hehe. Jag hittade även en kavaj inne på H&M. Jag var i stort behov av en egen! Det blev en med leopardfoder, rawr hehe.

Igår satte jag mig i bilen strax efter sju på morgonen och körde ner till jobb i Trelleborg. Jag skulle nämligen vara enkätsinsamlare åt två 8:or på en skola. Med detta menas att jag hjälpte de att göra en undersökning som görs i över 100 skolklasser i Sverige och i England, Tyskland och Holland. Handlar om hur unga i Europa har det och hur de tänker om skola, framtid, utbildning, familj, vänner och fritid. Det hela var uppdelat i 40 delar och tog drygt 90 min. Jag gav instruktioner till varje del och såg till att ingen pratade (vilket var i stort sett omöjligt). Jag var nervös men det gick faktiskt bra :) Kom sen hem, fick i mig lite mat innan jag satte mig på bussen in till Lund och till skolan.

Gårdagens outfit;

Skinnbyxor/leggings - BikBok
BMTH-tröja - Punkt Shop
Kavaj - H&M
Accesoarer - BikBok, JC, Thailand

Idag var jag hos en 8a på en skola i Malmö och gjorde samma jobb. De lyssnade verkligen inte på mig vilket var väldigt jobbigt. Däckade typ direkt när jag kom hem. Hade Alexandra ringt så hade jag nog kunnat snooza hur länge som helst haha. Har jag iaf skickat iväg de tre stora lådorna till statiska centralbyrån så nu är jobbet avklarat! Nu ska jag dricka mitt te och titta på Desperate Housewives.

Toodles!


RSS 2.0