100526 - going under

Morsning Korsning

Anledningen till att jag uppdaterar så sällan på bloggen är att mina dagar ser i stort sett likadana ut och jag tror ingen pallar läsar samma sak varje dag under en längre period. Det som ändras är humöret och vädret. Så här ser en dag ut för mig generellt; går upp strax efter sju då Ann och Carl åker till jobbet och någon av de lämnar Lovisa på dagis. Jag äter frukost och ger Ebbe om han inte fått det och sätter på honom kläder om inget hunnit göra det innan. Runt kl nio är det dags för lite mjölkersättning för Ebbe och sen ska han sova i ungefär en timme. Då passar jag på att göra mig i ordning. Sen när Ebbe vaknat så tittar jag kanske lite på tv, sitter lite vid datorn och leker med honom. Lunchen till Ebbe serveras av mig vid halv tolv. Efter lunchen är det en tur ut med vagnen så att han somnar. Där har jag ungefär två timmar egentid då jag äter lunch, möjligtvis kollar på film eller något tv-avsnitt som jag missat, sitter vid datorn, läser och oftast sover jag en stund. När Ebbe vaknat så leker jag lite med honom och nu har jag börjat läsa lite då också så han kan sitta på sin matta med sina leksaker. Antingen så är det Ann som hämtar Lovisa på vägen hem från skolan/praktiken eller så är det jag som hämtar henne kl fyra och det blir antingen med dubbelvagnen, nu har jag även börjat cykla eller om det finns en bil hemma så tar jag den. Middag mellan fem-sex. Hjälpa till med det som behövs. Barnen ska bli klara för sängen och sen vid sju ungefär så är det sovdags för dem, det tar alltid längre tid att få de i säng(!). Oftast är det någon bra serie på tv och sen är det läggdags.

Nu ska jag faktiskt ta och sova :)


[Audrey Kitching]


100525

Morsning Korsning


[Audrey Kitching]
Ge mig håret tack!


Idag skiner solen iaf men det blåser ju halv storm. Tycker nog det är bättre än regn iaf haha.
Min dator bråkar lite med mig idag hmpf. Hoppar från en sak till en annan, det verkar som Ebbe har fått ögoninflammation...igen. Så Ann är nu nere med honom i trelleborg. Ganska skönt att ha ett tyst hus :) Får se om det är jag som får cykla och hämta Lovisa eller om Ann hinner hämta henne på vägen hem.

Nu ska jag sova eller något.


100524

Morsning Korsning

Efter en helg med skönt solsken så kommer regn. Himlen är grå och regnet öser ner. Tråkigt! Jag hade hoppats på att sommaren skulle komma nu, fast så länge det blir fint på allas baler, studenter och då jag ska fira med Therése så är jag nöjd.


100523 - jump around

Morsning Korsning

I fredags satt Kajsa och jag upp till nästan halv två och jamade haha. Det blir nog ganska bra ändå, hoppas jag.

Igår åkte vi in till Lundakarnevalen. Först irrade vi runt efter parkering och sen fick vi vänta jättelänge på att karnevalståget och vi hann inte ens se klart det för vi var tvunga att gå till bilen för parkering gick ut haha.
På eftermiddagen såg vi att både Kajsa och jag hade fått ett sånt här mail;

:D :D :D
Var så glad att jag hoppade runt i lägenheten haha!


Idag var jag och lämnade tillbaka ett par skor som jag köpte i fredags och köpte en bustier ist haha. Sen har jag bara chillat runt lite. Försöker fixa med resa och boende till Sthlm också.
Nu ska jag återgå till att göra ingenting. 


100520 - åh ljuva värme

Morsning Korsning

Jag fick träffa Kajsa en dag mer än planerat haha för i måndags vaknade jag upp med 39 graders feber, inte så konstigt när man legat och skakat av köld även fast man haft täcke, filt och överkast på sig. Jag tror att jag fick det från Ebbe för han var lite dålig förra veckan. Iaf så jag åkte inte ner hit förrän tisdag eftermiddag, sen har jag bara inte haft tiden eller orken att blogga.

Idag var jag snäll och bjöd Lovisa på en glass på vägen hem från dagis ^_^ Det blev lite kladdigt när den började smälta men det gick bra ändå. Sen följde en gräshoppa med oss in för jag hittade den på Ebbes hand, isch. Det har ju varit underbart väder idag! Satt faktiskt ute och solade, fast det blev bara tio min för sen blev det lite för varmt(!) och jag kunde inte sitta still längre haha. När vi åt middag så satt vi ute och åt och solen var fortfarande värmande, så skönt! Har gått med t-shirt och uppkavlade jeans hela dagen och definitivt inte frusit. Det är så här det borde vara ju, det är ju för sjutton den 20 maj!

Samma datum i fjor.

Idag blir det nog tidig läggning för min del. Är trött, vill ha fredag och det finns inget kul att göra.


100516 - <3

Morsning Korsning

Kajsa är hemma från Prag :D Det jobbigaste är att jag måste åka ner till Ljunghusen imorgon så får inte träffa henne igen förrän på fredag :(

Titta vad jag fick henne! Skittles! :D

Love her<3

Nu ska jag faktiskt sova för jag ska upp riktigt tidigt imorgon, doh.


100516 - can't be too careful anymore

Morsning Korsning

Dagens outfit:


Hello Kitty-tröja - H&M
Leggings - H&M
Zebrastrumpor - present från Therése (supersköna, mina favoritstrumpor och jag vet att de inte går ihop med resten men det skiter jag i hehe!)


100515 - kväll

Morsning Korsning

Nu har har tjejerna åkt och jag sitter i sängen redo för att sova men är faktiskt inte så trött. Har haft en jättemysig kväll med massa roligt prat, skratt och lite allvarligt. Måste göras om snart igen :D

Tack igen Dòra för presenten!<3


100515

Morsning Korsning

Kvällens outfit:

Nightwish-tröja - Konsert 2007
Kjol - Meizm design
Svarta strumpbyxor - Gina Tricot
Nätstrumpbyxor - Åhléns
Benvärmare - Lomma julmarknad

Nu väntar jag bara på att några av mina tjejer ska komma och så ska vi ha myskväll här :)
Innan när jag var och handlade så träffade jag snyggeliciousSanna, är så avundsjuk på hennes hår haha.


100514

Morsning Korsning

Så här känner jag mig idag;


100512 - it's raining

Morsning Korsning



Regnet det bara öser ner.
Åh nej fy fan nu åskar det också!


100511 - It's not too late for us

Morsning Korsning



I won't give up on you
So don't give up on me



Åh yumyum!


100509 - beautiful pain

Morsning Korsning

Jag hade jättemysigt, vi fikade på Mondo i Lund och Katrin jobbade där idag så fick träffa henne också. Det var faktiskt länge sen jag träffade henne! Kändes väldigt skönt att få prata och det var så kul att det var Caroline som jag fick prata med. Tack underbara du för den stunden!

Jag behöver inte vara nere i Ljunghusen förrän imorgon vilket är väldigt skönt.


Café Mondo, Kyrkogatan 23, Lund. Mysigt litet fik med mycket god latte. Har dock inte ätit något där än men det ser gott ut ;)


100509 - bound to fall

Morsning Korsning

Hehe ojdå, glömt bloggen lite igen.

I fredags fyllde underbara Caroline-fin 20 år! Så var hemma hos henne på fest.



Crash-fucking-dïet

<3

Igår (lördag) var Kajsa och jag inne i Lund. Jag var hos optikern (så nu provar jag månadslinser ;p) och sen sprang vi runt som galningar i butiker för att leta studentklänning till Kajsa och vi hade en parkeringstid att passa också. På kvällen hade vi "party" haha! Video kommer kanske sen ;D

Idag har det varit ganska lugnt, ska snart in till Lund och fika med Caroline-fin!


100505

Morsning Korsning

Jag är inte alls på humör att blogga idag...


100504

Morsning Korsning

Glömde helt bort bloggen idag. Men kan snabbt sammanfatta dagen; körde Carl till Kastrup för han skulle till Turkiet, var på Ica och köpte choklad, hämtade Lovisa, lugn kväll med tv-tittande. Nu ska jag faktiskt sova men skriver imorgon!
Sov gott sötnosar


100503

Morsning Korsning

Idag när jag skulle hämta Lovisa på dagis så ville hon inte alls gå hem. Jag satte Ebbe på mattan och jag satt själv på huk för att vänta och så helt plötsligt kommer Kaj bakifrån och slår mig hårt i ryggen och fortsätter springa fram. Jag blev faktiskt ganska ledsen och gick och satte mig i kapprummet för att vänta på henne ist. Det slutade med att en av fröknarna faktiskt gick och hämtade henne. Efter maten skulle Ann iväg och spela tennis så jag satte barnen i badet, då pratade Lovisa och jag om att man inte ska bitas. Hon tycker det gör ont att bli biten och så blir man ju ledsen så jag försökte lära henne att man inte ska bitas för det gör ju faktiskt ont. Vad tror ni inte hon gör sen, hon biter mig i benet!?! Jag blev skitsur och sa så klart till henne. Sen när vi tittar på Nicke nyfiken så försöker hon bita mig i armen ännu en liten utskällning. Ann försökte även sen när hon kom hem att lära Lovisa att man inte ska bitas.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och sen sova.
Hörs imorgon.


100503 - breakin' the chainz

Morsning Korsning

Fredags var azum!

Var där med med dessa två weirdos, meezer and keezer (stavning?).


Azum!

Jag vaknade upp med blåmärken på armbåge och revben men det vad det värt. De var grymt bra live enligt mig. De körde mycket låtar från Rest in Sleaze och Generation Wild. Jag köpte en snygg tröja efteråt, bild kommer senare.

I lördags körde Kajsa och jag upp till stugan där mor och far redan var. Sov över till söndag och där finns inget internet därav inget bloggande. Det är sjukt att det redan är maj!


RSS 2.0