110430

Morsning Korsning

Det är ju bra att vara sjuk på valborg när man ändå inte har något att göra. Är fortfarande lite snuvig men hostar ganska mycket. Har i alla fall gjort mig i ordning och ska nog ner till Malmborgs och köpa en Loka like L.A, yum! Får se vart dagen bär av sen.

För ett år sedan såg vi Crashdïet i Hbg och därför har jag den tröjan på mig idag som jag köpte där, minnen, hehe.



Ha en trevlig valborg alla firare!


110429 - kusin vitamin

Morsning Korsning

Nu j*klar ska jag bli frisk hehe;










1 apelsin, 1/2 citron, 1/4 ananas och lite kokosmjölk till smoothie. Mycket c-vitamin ska göra mig frisk ;) + det är mycket nyttigare än chips och godis som snacks haha. 


110429

Morsning Korsning

Igår var det jobb 8,30-16,30. Var ganska slut när jag kom hem orkade knappt mer än att kolla lite på tv, gör i ordning två mackor och sen sitta i Alex soffa och titta på Desperate Housewives.

Idag är jag fortfarande förkyld och imorse trodde jag nästan att jag hade feber. Jag vill egentligen bara sätta mig i köksfönstret, invirad i zebrafilten och läsa en bra bok men istället så måste jag ta mig iväg till mitt första möte med arbetsförmedlingen i Lund och sen måste jag iväg och handla och borde egentligen städa rummet för det har blivit stökigt. Har inte orkat packa upp väskan sen förra helgen heller. Idag får det bli en slappedag tror jag så jag blir frisk någon gång!


110427

Morsning Korsning

Idag hade jag min första dag på mitt nya jobb. Jag är nu timanställd på Sony Ericsson. Sitter på avdelningen Installable Applications och håller på men inventering och prototyper. Jobbade mellan 9-5 idag och var riktigt trött när jag kom hem även fast jag inte jobbade superhårt hela tiden. Men jag har nu blivit förkyld så därför blev jag extra trött. Men jag ska dit igen imorgon så kämpa på hehe ;) Money money money.

Nä nu ska jag ta och sova och hoppas att jag inte blir sämre imorgon. 


110426 - I decide

Morsning Korsning



Då säger jag godnatt för mig idag. Jobb imorgon!


110426

Morsning Korsning

Haft en trevlig påsk, utöver att jag blev sjuk. Var bara sjuk i 2 dagar så det var skönt också. Det har varit mycket folk, mat, sol, värme och påskäggsletande. Hoppas ni som läser också har haft en bra påsk!

Igår efter att gästerna åkt hem så tog vi en tur på vår nya båt, far, mor och jag. Det var riktigt kul tyckte jag. Tyvärr så var det något som var fel och far trodde att det var spinnackarfallet som hade trätts fel när den gamle ägaren mastade på så far ska klättra upp i masten och fixa det. Jag får inte följa med ut och segla förrän det är fixat vilket är lite tråkigt men jag vet att det måste fixas innan vi kan ge oss ut igen. Längtar i alla fall :)

Efter seglingsturen åt vi lite lunch och sen passade vi på att deklarera medan jag ändå var hemma hos mina föräldrar. Mor/Kajsa var snälla och körde mig hem sen på eftermiddagen. Hade min knallrosa rullväska som vägde mycket, en påse med skor och en påse med engångsgrill/kyckling/tvättmedel och en micro. Wie vi fick en (efterlängtad) micro i inflyttnigspresent! Alex och jag stack sen till stadsparken och grillade, mycket mysigt. Bilder kommer sen. Efter det, när det började bli lite kallt, cyklade vi hem och tittade på Hairspray innan vi gick och la oss.

Det kändes konstigt att vara hemma igen när jag hade varit hemma hos mina föräldrar, som var mitt första hem innan, i 5 dagar. Har inte haft den känslan innan men idag känns det okej igen. Nu ska jag dock ta och göra mig i ordning och sen blir det en tripp till stadsbiblioteket och apoteket. Får se om det blir något mer men det ska bli en lugn dag idag för jag tror att resten av veckan kan bli stressig haha.
 


110422

Morsning Korsning

Kul att man blir sjuk när man kommit hem till föräldrarna för att fira påsk. Sov på soffan i natt för det fanns ingen annan plats haha. Kunde först knappt sova och sen började jag frysa utav bara helskotta, hade 39,3 graders feber så det var inte så konstigt att jag inte mådde bra. Det är bara så himla typiskt att jag ska få det nu.

Faster Susanne och hennes man Joakim kom igår och vi åt god middag, pratade och hade trevligt. Idag åkte de med mina föräldrar till Danmark. De ska bo på hotell i Århus och sen imorgon ska de utom mor segla hem vår nya båt och mor ska köra hem bilen med släp och alla de grejerna. Så ikväll, denna långfredag, ska Kajsa och jag ha myskväll för oss själva och titta på film och äta godis. Det är redan köpt 1 kg hihi. Det är ju påsk *host host* haha. Mår bättre nu efter att ha tagit tablett och jag hoppas jag mår ännu bättre ikväll så jag orkar.

Nu har jag klagat lite och ska nu fortsätta kolla på Desperate Housewives.
Ha det!


110421 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Jeansväst - Carlings
Zebratröja - loppis
Nitskärp - Punkt Shop
Jeans - BikBok
Skor - DinSko

Nu ska jag cykla till min jobbcoach, vill inte...! Sen är det hem och städa, packa och sen ska jag hem till mina föräldrar för att fira påsk. Om jag inte hinner uppdatera så önskar jag alla en glad påsk! :)


110419

Morsning Korsning

Idag började jag jobba kl 9 och vi jobbade ändå till 16,30. Är ju mindre än en vanlig arbetsdag egentligen men det är riktigt jobbigt för man blir så trött i huvudet! I slutet gjordes allt automatiskt haha, jobbade förresten på Sony Ericsson, Sample Section (testa telefoner). Hann knappt komma hem innan Kajsa kom hit, wie! Hon hjälpte mig sätta upp planscher så nu är här fint. Dock inte riiktigt klart än hehe, men det är bara lite kvar nu. Vi skulle ju egentligen ha gjort det igår men hehe en kompis till Kajsa hade en handbollsmatch och hon ville så gärna dit så vi stack dit i stället efter att vi hade varit ute och joggat och ätit hahahah.

Imorgon är det jobb igen, börjar 9 då också. Det som är skönt att är att jag kan cykla nu så kan gå upp lite senare och kommer hem fort då jag inte behöver bry mig om bussar. Får se hur länge vi jobbar imorgon. Vi testade mer än hälften idag så hoppas vi får sluta lite tidigare även fast pengarna behövs nu.

Nu ska jag se lite Desperate Housewives och sen sooova!


110418 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Lackleggings - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Omsydd Mötley Crüetröja - Rockzone
Tjocktröja - Gina Tricot

Passar även på att visa min nya spegel som jag köpte för endast 190 riksdaler på Bolagret. Eftersom den enda spegeln vi hade var i badrummet (om man inte räknar den som Alex har över sitt sminkbord, men den kunde man bara se lite i) så är det superskönt att nu ha en helkroppsspegel. Även fast jag inte gillar att kolla på mig själv i en spegel alltid ;)

Nu ska jag bara kolla hur mycket tvätt jag har innan jag cyklar iväg till min jobbcoach. Ska se om jag måste köpa tvättmedel och boka en tvättid.

Kajsa kommer hit ikväll och vi ska ut och jogga och sen äta lite middag. Jag hoppas att hon hinner hjälpa mig bli färdig med mitt rum hehe.

Ha en bra måndag!


110416

Morsning Korsning

Så här ser min kväll ut efter att ha varit i Bosarp och ätit födelsedagslunch för far, ätit middag med Kajsa i Lomma och nu är ensam i lägenheten;


Alex är iväg och ser Hoffmaestro i Malmö. Det är faktiskt ganska skönt att få vara ensam. Fast det är klart att jag är lite rädd om jag ska vara helt ärlig. Man har ju fortfarande inte riktigt vant sig vid alla ljud. Ska nog dansa lite till och sen ska jag nog sätta på en film :)

Ha en bra lördagkväll!


110415 - Vilken dag..haha

Morsning Korsning

Vi kom iväg strax efter lunch och cyklade ut ur Lund. Vi missade avfarten i Lund och fortsatte på Dalbyvägen. Även fast vi var vilse så lyckades vi komma rätt med hjälp av en karta och Alexandras lokalsinne. Dock kom vi på en liten liten skogsväg för det stod en skylt "Skryllegården". Först var det bara en skogsväg och sen kom ytterliggare en skylt och då fick vi cykla över en liten och ranglig bro innan vi kom in på en stig där det var omöjligt att cykla. Liten stig och massa stora stenar. Vi skrattade så enormt mycket när vi försökte ta oss igenom.




Alex var tvungen att ta av sig leggingsen under mjukisbyxorna haha.

När vi väl var framme så tog jag rundan på 2,2 km och powerwalkade och Alex joggade 5 km. Efter det köpte vi varsin glass i kiosken och gick upp till utsiktplatsen.



Sen cyklade vi hem (rätt väg denna gången) och inom Coop på Mårtenstorget. Efter att ha cyklat nästan 3 mil och powerwalkat/joggat så var vi värda detta;

Yumyum

Vi åt, tittade på Burlesque, gick ut en promenad på kyrkogården, såg Moulin Rouge och sen sov då (lagom möra haha).


110415

Morsning Korsning

I onsdags var jag hos min jobbcoach som är ungefär vid Nova. Sen cyklade jag till Östra Torn (kom lite vilse dock hehe men hittade tillslut). Cyklade sen till Netto nere vid Nova och sen hem. Åt lunch och tittade på Desperate Housewives och var sen ute och joggade. Efter duschen satte jag mig för att titta på ett avsnitt till och sen följde jag Alex ner till stan för att hon skulle köpa frukt och te och boka klipptid.

Igår var jag först hos jobbcoachen, igen. Kom därifrån tidigare än jag tänkt så hann hem och äta och torka och ställa in disken som Alex hade varit så duktig och diskat. Sen satte jag mig på bussen till Malmö för att fika hemma hos Sanna. Första gången jag var hemma hos henne och hon flyttade i januari haha. Hon bor jättefint tillsammans med sin pojkvän. Svart, svart, me likey. Sen gick jag därifrån, Kirsebergs torg, till Malmö Högskola för att ha föreläsning. Inte den roligaste men men.

Efter skolan satte jag mig på bussen till Lomma för att överraska min far som fyllde år. Grattis far! :D Vi åt god budapestlängd som Kajsa hade med sig från bageriet. Yumyum! Kajsa (övnings)körde mig hem sen. Alltid skönt att slippa bussen hehe.

Idag har jag sökt jobb och utbildningarna till hösten. Ska softa nu ett tag tills Alex kommer hem igen. Då ska vi snabbt äta lunch och sen cykla till Skrylle, gå en runda där och sen cykla hem igen. Det blir sen varma mackor till middag och sen film och godis på kvällen tihihi.

Ha en bra fredag!


110412

Morsning Korsning

Idag har jag fyllt min nya byrå full med kläder haha :D Fått ganska bra ordning i klädkammaren nu vilket är jätteskönt. Nu är det bara mina fina tavlor/planscher, som jag ska komma på hur jag ska sätta upp på väggarna, sen är jag klar med rummet. Känns riktigt bra faktiskt.

Har tittat lite på Desperate Housewives, sökt jobb, betalat en räkning och bråkat med bredbandet men nu funkar det som det ska. Alexandra och jag hade också en liten fika där vi tittade på ett avnsnitt av How I Met Your Mother och sen pratade vi ett bra tag. Hon har nu satt sig för att plugga igen och jag ska läsa lite fler utbildningar och sen ska vi laga mat och sen traska upp till skolan. Blä, vill inte ut i detta skitväder!

Sneakpeak på byrån och ingången till klädkammaren.


110411

Morsning Korsning

Vädret igår var underbart och fick det faktum att det var söndag att försvinna. Var ute och gick med Charles i värmen och njöt av solen och av den ljuva musiken från bland annat Crashdïet, Backyard Babies och The Runaways som spelades i Hello Kitty-hörlurarna. Mest glad blev jag av tonerna till Tokio Hotel. På eftermiddagen åkte jag hem med Charles och Kajsa och jag åt god middag och efterrätt. Sen kom föräldrarna hem och vi med de ett tag och tittade på fenomen innan mor var snäll och skjutsade hem mig. Jag skulle nämligen ha två klappstolar med mig och det var jätteskönt att slippa bära de på bussen.

Idag var jag först på ett jobbmöte, kan berätta mer om det sen. Efter det cyklade jag ner till stan och handlade två tomater så jag kunde göra grekisk sallad och sen hem. Riktigt skönt väder. Sen satte jag mig vid datorn och fixade mailadresser till eventuellt sommarjobb. Sen ringde far och frågade om vi skulle ut till IKEA och titta på byrå och så kunde jag passa på att lämna tillbaka en klädställning som jag inte behövde. Har ju min favoritbyrå på IKEA och det är märket Hemnes med 6 lådor. Den svarta kostar dock 1495 kr och då är den ändå nersatt. Varför är det så att man inte har några problem att lämna fram betalkortet till kassapersonalen när det är något helt onödigt, som till exempel en tidning, man vill köpa men så fort det kommer till dyrare grejer som man faktiskt är i stort behlov utav så tar det emot!? Fick ångest för att jag inte kunde hitta en stor byrå som var billig. Nedstämd satte jag mig i bilen igen. Far frågade på vägen hem och jag ville äta hemma hos dem idag och man tackar ju inte nej till en gratis middag haha. Far och jag tittade lite på blocket och det fanns faktiskt en Hemnes byrå i Lomma för 500 kr. Jag trodde att den redan var såld för den hade legat ute sen den 20 mars eller vad det var. Jag ringde på den i hopp om att den faktiskt var kvar. Annars fanns det en ännu billigare i Trelleborg men egentligen skulle det gått på ett ut för kostnaden ner till Trelleborg och hem till Lund skulle jämna ut. Lite tur hade jag faktiskt för byrån fanns kvar! Vi åkte och tittade på den och köpte den sen för 400. Den är i furu men hellre det än ingen alls hehe.

Jag hade måtten på byrån från IKEAs hemsida och hade mätt bilen att den skulle gå in men icke så nicke. De hade inte räknat med skivan ovanpå. Så byrån stack ut lite och vi fick fästa bagageluckan med hjälp av min bandana haha. Fick i alla fall hem den och med hjälp av Alexandra, som bar upp lådorna, så står den nu i min klädkammare :D


110409

Morsning Korsning

Igår var jag duktig och var ute och joggade vid nio. Duschade och sen satte jag mig vid datorn och försökte söka lite jobb. Det gick väl sådär haha. Lite senare kom mor och lämnade Charles. Jag har hundvakt i helgen då mina föräldrar är i Sthlm och lillasyster jobbar. Sen fick jag snabbt laga lite mat medan Alex gäster droppade in. Hon hade faddergruppen och sina nollor här på förfest innan de drog ut på nation. Per var här sen och höll mig sällskap. Vi kollade på Wedding Singer som gick på tv3.

Idag fick jag gå upp vid 8 för då hade Charles gnällt ett tag och ville ha uppmärksamhet. Sen tog det ett tag att komma igång och äta frukost och speciellt diska allt efter igår haha. Alex och jag bestämde oss sedan för att gå en långrunda men Challe. Vi gick ner till stan, Alex köpte glass, vi träffade på hennes föräldrar och Malte (deras hund). Sen gick vi en runda till stadsparken och inom en grönsaksbutik där det blev köpt sallad, rödlök och fetaost till min grekiska sallad ikväll hihi. Alex skulle sen möta upp en killkompis och gå till Konsum för att handla så jag tog med mig Charles hem och nu sitter jag här haha.

Ikväll blir jag ensam ett tag för att Alex ska hem och äta middag hos sina föräldrar. De ska tydligen ha gäster och de ska laga Alex favoritmat haha. Men jag ska ha lite myskväll, äta god sallad (förhoppningsvis), chipsen är köpta och har massa med te. Sen blir det att kolla ikapp Alex på Desperate Housewives haha.

Ha en bra lördag alla!


110408 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Leggings - Netto
Linne - Gina Tricot
Adept-tröja - konsert

Cdon tröjan fick vi när vi jobbade och delade ut flyers. Vi fick varsin och fick behålla den efteråt. Färgen är ju gräslig (HAHA) men den är så skön!


110407

Morsning Korsning

Ojojoj vad det har hänt saker nu hehe. Vi har i alla fall fått vårat internet att fungera nu vilket är superskönt :) Okej jag skrev ju innan att jag skulle berätta om "gårdagen", vilket är i fredags. Som jag la upp på bloggen innan så vann jag en biljett till Adept-konserten. Det var awesome hihi! Även fast det var lite folk. Blev skjutsad in, fick en tröja köpt till mig, en plansch fixad och blev skjutsad hem. Vissa personer är för snälla! Men jag är tacksam.!

I lördags var stora dagen D. Om det är någon som inte fattat det så denna dagen var den dag då jag flyttade hemifrån(!). WAAH! Det var galet hahah. Jag har nu flyttat ihop med min fina vän Alexandra i en lägenhet på 55 kvm i Lund. Ganska centralt om jag får säga det själv. Vi har varsitt rum och varsin klädkammare, perfekt hehe! Det kommer att komma bilder lite senare. Har fortfarande inte fått upp mina saker på väggarna och behöver en byrå att ha i garderoben sen är jag nog klar.

Så hela denna veckan har i stort sett gått åt att fixa och vänja sig. Men jag tycker faktiskt att det inte känns så konstigt som jag trodde att det skulle göra. Vi har diskuterat att det kan bero på att vi bor två. I övrigt så jobbade jag i söndags, satt i biljettkassan för Trelleborgs FF på Swedbank Stadion i Malmö. Jobbade även i onsdags morse då jag delade ut flyers för cdon.com. Började 6,45...Men jag var lite smart och la fram kläder och bredde en smörgås och la i kylen kvällen innan så jag gick upp en halvtimme innan jag skulle gå (06,00) och hade redan det mesta förberett. Vi skulle nämligen dela ut till pendlarna. Vi hade fått 3 timmar på oss att dela ut 270 flyers och vi var 3 personer. Kan ju säga att jag fick båda jobben via Manpower men i alla fall Manpower trodde inte det skulle ta 3 timmar men att vi skulle få betalt för 3 timmar och fick gå efter det. Det tog 45 min!! Hahah det var lite skrattretande. Men fick mycket ut av den dagen, det enda var att när klockan var 11 så var klockan 15 för mig, det kändes så. Min mormor har varit och hälsat på och även syster yster. Fick tvn att funka och som sagt så har vi fått igång bredbandet :D

Nu orkar jag inte skriva mer haha men kommer att försöka vara mer duktig på att uppdatera nu. Kanske har mer att skriva om nu (troligen inte..) när jag har flyttat och bor själv för första gången eller ja själv och själv men utan mina föräldrar hehe.

Ha det!


110402

Morsning Korsning

Kommer vara utan internet ett tag så får blogga om gårdagen då och allt annat som händer nu, idag ;)


110401 - No Guts, No Glory

Morsning Korsning


110401 - Happy Birthday!

Morsning Korsning

Idag fyller lilla Therése 21 år!!
Grattis på födelsedagen finaste vän!
<3


RSS 2.0