do you know?

Morsning Korsning

Imorse när jag kom upp så snöade det. Gjorde mig i ordning och så följde jag med Ann och Ebbe till IKEA och tog bussen därifrån in till stan. Gick runt på Triangeln och fick lite shoppat innan jag träffade min far och vi åt lite lunch. Det var mysigt. Sen gick jag en stund till på stan innan jag satte mig en köpte latte och cup cake på BK (som far bjöd mig på) och tillslut hamnade jag på stadsbiblioteket. Åkte med Ann hem och nu hade det börjat att blåsa. Hämtade Lovisa och lämnade mig och Ebbe hemma så Ann kunde åka och vaccinera Lovisa. Det blev riktig snöstorm. Jag har ju berättat om dörren från mitt rum ut på verandan och nu när det snöar och blåser så snöar det in, usch men har lagt handdukar där. Kvällen har varit kall men lugn. Kommer sova med leggings under pyjamasbyxorna, dubbla strumpor och tjocktröja äver tröjan.

Dagens inköp:

Kunde inte bestämma vilken jag ville necce jag ville ha så tog både. De var på rea så fick ju två för en kan man ju säga hehe.

Hittade lite rea fynd så jag är nöjd. Klockan är inte så mycket men jag ska börja läsa Luftslottet som sprängdes och sen sova tidigt. Så får vi se hur det blir imorgon. Det beror lite på vädret om Ann kan åka till skolan imorgon och så får vi även se om Lovisa blir sjuk av sprutan. Isf är Ann hemma.


Kommentarer
Postat av: Ellia

viskar jag köpte oxå den där tröjan idag.

2010-01-27 @ 22:28:29
Postat av: Bunny!

Nä seriöst, dom borde fixa den där dörren nu..

2010-01-27 @ 22:58:01
URL: http://harajukumademedoit.blogg.se/
Postat av: Erica

Mysigt att läsa.. :)

2010-01-29 @ 18:01:07
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: THANKS! :D

2010-01-29 @ 18:54:58
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: billiondollarbaby

trosorna med strumpeband var helsöta!



Btw, gillar du Hello Kitty så kolla in mitt senaste amrband: http://billiondollarbaby.blogg.se/2010/february/hello-kitty-princess.html#comment

2010-02-01 @ 21:20:58
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0